המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לא מבין בשביל מה קטש התעקש כול כך על הורד. הורד שיחק 37 דקות ועשה מדד 3+ בלבד. 3 נקודות ו 6 כ"ח זה הכול
מרסר כתב:felix_r כתב:לא מבין בשביל מה קטש התעקש כול כך על הורד. הורד שיחק 37 דקות ועשה מדד 3+ בלבד. 3 נקודות ו 6 כ"ח זה הכול
נכון איפה גק כהן טיוס למה להתעקש כמו עם קלארק ווילאמס שחקנים שלא נותנים לך כלום, תנסה לצאת מהקופסה תשנה.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:לא מבין בשביל מה קטש התעקש כול כך על הורד. הורד שיחק 37 דקות ועשה מדד 3+ בלבד. 3 נקודות ו 6 כ"ח זה הכול
נכון איפה גק כהן טיוס למה להתעקש כמו עם קלארק ווילאמס שחקנים שלא נותנים לך כלום, תנסה לצאת מהקופסה תשנה.
שמע, אתה יכול להכניס את ריימן לכמה דקות של הגנה, שהורד ינוח קצת. אם ריימן יכול לתת דקות ביורוליג, הוא יכול לתת דקות גם כאן.
אתה יכול להכניס את טיוס ל-5 ולהזיז את סורקין ל-4. זו גם דרך לתת מנוחה להורד.
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:לא מבין בשביל מה קטש התעקש כול כך על הורד. הורד שיחק 37 דקות ועשה מדד 3+ בלבד. 3 נקודות ו 6 כ"ח זה הכול
שמע, אתה יכול להכניס את ריימן לכמה דקות של הגנה, שהורד ינוח קצת. אם ריימן יכול לתת דקות ביורוליג, הוא יכול לתת דקות גם כאן.
קטש מקובע, אני מקווה שריברו לפחות ירשם במקום וויליאמס למשחק 3.
עידן כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:לא מבין בשביל מה קטש התעקש כול כך על הורד. הורד שיחק 37 דקות ועשה מדד 3+ בלבד. 3 נקודות ו 6 כ"ח זה הכול
קטש מקובע, אני מקווה שריברו לפחות ירשם במקום וויליאמס למשחק 3.
לא רואה מצב בו ירשמו שחקן שלא שיחק 3 חודשים למשחק מכריע על אליפות.
צריך לנהל את המשחק כמו שצריך ואז גם אפשר להסתדר בלי ריברו. קטש היום היה באמת חלש מהרגיל.
Gevaudan כתב:לא מבין על מה הדיון. קלארק ממילא לא עושה כלום חוץ מלדלג ולאבד כדורים.
שירשום גם את ריברו וגם את האינדאני הזה. לפחות שנחנוק בצבע.
Gevaudan כתב:היתרונות של קלארק היו יכולת לסגור את המגרש במהירות ולרווח. אך מאחר והוא מיידה אבנים, וגם בהגנה לא הכי מצטיין, אני לא רואה מה התרומה שלו כאן. לכמה דק' פה ולשם אפשר לשים את ג'ונדי.
אם כל האישיו זה שמפחדים שריברו יפצע ב-40 דק' של משחק עונה, אז שירשום את שניהם ודי. אנחנו חייבים ריווח בצבע.
Gevaudan כתב:אני חוזר על הסיפור הזה כבר שבועיים. היה פה אחד שהתחיל להתווכח איתי שטרביון עדיף על ריברו גם אם הוא 100% כשיר, ואני התאבדתי על הגבעה שזו טעות. אבל אין כדור נגד עקשנות, ואצל קטש מדובר במחלה כרונית.
יש למכבי יתרון בצבע והוא לא מנוצל עד הסוף בגלל הקיבעון שלו על החמישיות הקבועות.
הוא צריך לצאת מהקופסה ולהמר. אין לו ברירה. התצוגה כאן לא תספיק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־50 אורחים