עידן כתב:עופר ינאי: “...מגוחך שאבדיה מדליק משואה, אבל קבוצה שלקחה תואר אירופי בשנת מלחמה לא מוזמנת בכלל”
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... 90762.html
נרקיסיסט כבר אמרנו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:עופר ינאי: “...מגוחך שאבדיה מדליק משואה, אבל קבוצה שלקחה תואר אירופי בשנת מלחמה לא מוזמנת בכלל”
https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... 90762.html
A.Parker כתב:מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?
עידן כתב:A.Parker כתב:מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?
קיבלו שחקן טוב, אבל מבוגר ועם שכר גבוה.
אני לא בטוח שהוא יישאר שם, הייתי מחכה עד תחילת העונה כי אני לא פוסל בכלל שהוא יעבור בטרייד נוסף הלאה.
עידן כתב:A.Parker כתב:מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?
אני לא בטוח שהוא יישאר שם, הייתי מחכה עד תחילת העונה כי אני לא פוסל בכלל שהוא יעבור בטרייד נוסף הלאה.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?
פורטלנד אמרה שהוא נשאר
בסוף סיימונס היה שחקן התקפי ואנוכי בקבוצה קבוצתית והוליידי הוא בדיוק בDNA של שאר הקבוצה. הם הולכים על כיוון של הגנה ומסירות וזה סימן טוב. רק חבל שהולידיי בן 35 והחוזה שלו נגמר בגיל 38 שהוא ירוויח כמעט 40 מיליון
בחירה הזויה. היו כל כך הרבה יותר שחקנים מעניינים.Shay_uzan כתב:פורטלנד עשתה טרייד דאון לבחירה ה16 ובחרה את הארסן יאנג. שחקן שכנראה היה מחכה להם גם בבחירה ה40+. מדובר בסנטר גבוה עם ניהול משחק וקביעה סבירה- מהליגה הסינית. בנוסף אליו הם קיבלו בחירת סיבוב ראשון ו2 בחירות סיבוב שני.
felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.
שחקן התקפה הכי טוב אחרי שלושת הבחירות הראשונות בדראפט. למרות גובהו 218 הוא קולע טוב מאוד מכול טווח. 40% לשלוש ! והוא גם שחקן הגנה מצוין. אז נכון, כול זה בליגה לא הכי תחרותית בעולם, עדיין אני מהמר שכול המצקצקים הולכים לאכול את הכובע.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.
שחקן התקפה הכי טוב אחרי שלושת הבחירות הראשונות בדראפט. למרות גובהו 218 הוא קולע טוב מאוד מכול טווח. 40% לשלוש ! והוא גם שחקן הגנה מצוין. אז נכון, כול זה בליגה לא הכי תחרותית בעולם, עדיין אני מהמר שכול המצקצקים הולכים לאכול את הכובע.
די נו. הליגה הסינית בדיחה.
felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.
עידן כתב:felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.
אי אפשר באמת לדעת. הוא יכול להיות הצלחה והוא יכול להיות נפילה. הליגה הסינית זה לא ליגה מקצוענית שאפשר להסיק משהו מהביצועים שם.
מה שאני כן יכול לומר זה שאין לי מושג מאיפה לקחת את האחוזים האלו? הוא ממש לא קולע 40% לשלוש, יותר לכיוון 30%, והוא גם זורק מעט (זריקה אחת למשחק):
https://www.basketball-reference.com/in ... ang-1.html
בנבא האחוזים האלו צפויים להיות נמוכים יותר
Shay_uzan כתב:זה מאוד פשוט, אם הוא אפילו 75% יוקיץ, הם ניצחו את הדראפט הזה. אחרת לא ברור מה קורה פה, רשייר פלמינגו נבחר בבחירה ה31, 2.06 ומוטת ידיים של 2.26 עם 39% לשלוש (מהטובים בדראפט) בעמדת ה4 וה5 כנראה יותר מתאים לצד קלינגן. אפשר גם לדבר על וולף ועוד המון סנטרים שהיו פנויים באותו שלב אבל בסופו של יום פורטלנד הייתה צריכה קלעי, SG או אולי רכז יציב שהוליידי יחנוך אבל הם בסוף לקחו שחקן מעמדה שיש להם שחקן צעיר "כבד" כמו יאנסן, בחירה ראשונה בדרפאט עם חוזה שקשה להיפטר ממנו ושחקן נהדר שנפצע כל יומיים. מקווה שנשמע על טרייד בקרוב של אייטון כי אחרת אני לא רואה איך נותנים דקות פה לכולם
עידן כתב:פורטלנד הגיעו לסיכום עם דיאנדרה אייטון על התרת החוזה שלו והוא יהפוך לשחקן חופשי.
לא הצליחו למצוא עליו טרייד כלשהו? נכון שהוא שחקן פציע והכל, אבל עדיין נתן מספרים כששיחק. אני מופתע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], omerk ו־22 אורחים