דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי omerk » 25 אפריל 2025, 13:45

עידן כתב:עופר ינאי: “...מגוחך שאבדיה מדליק משואה, אבל קבוצה שלקחה תואר אירופי בשנת מלחמה לא מוזמנת בכלל”

https://www.one.co.il/Article/24-25/2,6 ... 90762.html

נרקיסיסט כבר אמרנו?
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 יוני 2025, 01:19

דני עלה 2 מקומות בדירוג של the ringer ל61
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 24 יוני 2025, 13:00

מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 24 יוני 2025, 13:36

A.Parker כתב:מה אומרים על הטרייד של פורטלנד?

קיבלו שחקן טוב, אבל מבוגר ועם שכר גבוה.

אני לא בטוח שהוא יישאר שם, הייתי מחכה עד תחילת העונה כי אני לא פוסל בכלל שהוא יעבור בטרייד נוסף הלאה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 24 יוני 2025, 14:20

עידן כתב:

אני לא בטוח שהוא יישאר שם, הייתי מחכה עד תחילת העונה כי אני לא פוסל בכלל שהוא יעבור בטרייד נוסף הלאה.

ונתנו עבורו סקורר צעיר וטוב. אמנם מסיים חוזה בעוד שנה אבל נשמע מוזר.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 יוני 2025, 16:50

עידן כתב:

פורטלנד אמרה שהוא נשאר
בסוף סיימונס היה שחקן התקפי ואנוכי בקבוצה קבוצתית והוליידי הוא בדיוק בDNA של שאר הקבוצה. הם הולכים על כיוון של הגנה ומסירות וזה סימן טוב. רק חבל שהולידיי בן 35 והחוזה שלו נגמר בגיל 38 שהוא ירוויח כמעט 40 מיליון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 24 יוני 2025, 17:31

Shay_uzan כתב:
עידן כתב:

פורטלנד אמרה שהוא נשאר
בסוף סיימונס היה שחקן התקפי ואנוכי בקבוצה קבוצתית והוליידי הוא בדיוק בDNA של שאר הקבוצה. הם הולכים על כיוון של הגנה ומסירות וזה סימן טוב. רק חבל שהולידיי בן 35 והחוזה שלו נגמר בגיל 38 שהוא ירוויח כמעט 40 מיליון

אני גם חושב ששחקן כמו הולידיי עדיף על סיימונס, גם יש לו ניסיון רב בקבוצות שהגיעו רחוק.

אם הם מחליטים להשאיר אותו אז בסדר. אבל כאמור הוא לא נעשה צעיר יותר, והחוזה שלו די כבד.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 יוני 2025, 12:45

פורטלנד קיבלו שחקן עם חוזה נוראי (מעל 30 מיליון דולר לעונה כשיש עוד 3 שנים בחוזה והוא בן 35).
מצד שני, הוא מתאים ל DNA ההגנתי של הקבוצה.
לדני אבדיה באופן אישי זה מצויין, הכדור יהיה יותר בידיים שלו.
מניח שפורטלנד לא תסיים פה ותעשה מהלכים נוספים על ג'רמי גארנט ודאנדרה אייטון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יוני 2025, 12:11

פורטלנד עשתה טרייד דאון לבחירה ה16 ובחרה את הארסן יאנג. שחקן שכנראה היה מחכה להם גם בבחירה ה40+. מדובר בסנטר גבוה עם ניהול משחק וקביעה סבירה- מהליגה הסינית. בנוסף אליו הם קיבלו בחירת סיבוב ראשון ו2 בחירות סיבוב שני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יוני 2025, 12:35

Shay_uzan כתב:פורטלנד עשתה טרייד דאון לבחירה ה16 ובחרה את הארסן יאנג. שחקן שכנראה היה מחכה להם גם בבחירה ה40+. מדובר בסנטר גבוה עם ניהול משחק וקביעה סבירה- מהליגה הסינית. בנוסף אליו הם קיבלו בחירת סיבוב ראשון ו2 בחירות סיבוב שני.
בחירה הזויה. היו כל כך הרבה יותר שחקנים מעניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2025, 15:06

אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.

שחקן התקפה הכי טוב אחרי שלושת הבחירות הראשונות בדראפט. למרות גובהו 218 הוא קולע טוב מאוד מכול טווח. 40% לשלוש ! והוא גם שחקן הגנה מצוין. אז נכון, כול זה בליגה לא הכי תחרותית בעולם, עדיין אני מהמר שכול המצקצקים הולכים לאכול את הכובע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יוני 2025, 15:07

felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.

שחקן התקפה הכי טוב אחרי שלושת הבחירות הראשונות בדראפט. למרות גובהו 218 הוא קולע טוב מאוד מכול טווח. 40% לשלוש ! והוא גם שחקן הגנה מצוין. אז נכון, כול זה בליגה לא הכי תחרותית בעולם, עדיין אני מהמר שכול המצקצקים הולכים לאכול את הכובע.

די נו. הליגה הסינית בדיחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 יוני 2025, 16:13

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:אל תקשיבו לפרשנים שלא יודעים על מה הם מדברים. הסנטר הסיני הוא שחקן מעולה! והוא גם מה שנקרא "NBA ready"' . הכוונה לכך שהוא כבר מוכן ל-NBA ולא צריך להתבשל.

די נו. הליגה הסינית בדיחה.

זה גם לא משנה, הם יכלו להעביר את הבחירה הזאת ולקבל אותו בכל שלב אחר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 26 יוני 2025, 16:28

אי אפשר באמת לדעת. הוא יכול להיות הצלחה והוא יכול להיות נפילה. הליגה הסינית זה לא ליגה מקצוענית שאפשר להסיק משהו מהביצועים שם.

מה שאני כן יכול לומר זה שאין לי מושג מאיפה לקחת את האחוזים האלו? הוא ממש לא קולע 40% לשלוש, יותר לכיוון 30%, והוא גם זורק מעט (זריקה אחת למשחק):

https://www.basketball-reference.com/in ... ang-1.html

בנבא האחוזים האלו צפויים להיות נמוכים יותר
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2025, 17:56

עידן כתב:

אי אפשר באמת לדעת. הוא יכול להיות הצלחה והוא יכול להיות נפילה. הליגה הסינית זה לא ליגה מקצוענית שאפשר להסיק משהו מהביצועים שם.

מה שאני כן יכול לומר זה שאין לי מושג מאיפה לקחת את האחוזים האלו? הוא ממש לא קולע 40% לשלוש, יותר לכיוון 30%, והוא גם זורק מעט (זריקה אחת למשחק):

https://www.basketball-reference.com/in ... ang-1.html

בנבא האחוזים האלו צפויים להיות נמוכים יותר

חמממ... באמת טעיתי לגבי האחוזים. כנראה הייתה טעות במקום שקראתי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 יוני 2025, 04:13

זה מאוד פשוט, אם הוא אפילו 75% יוקיץ, הם ניצחו את הדראפט הזה. אחרת לא ברור מה קורה פה, רשייר פלמינגו נבחר בבחירה ה31, 2.06 ומוטת ידיים של 2.26 עם 39% לשלוש (מהטובים בדראפט) בעמדת ה4 וה5 כנראה יותר מתאים לצד קלינגן. אפשר גם לדבר על וולף ועוד המון סנטרים שהיו פנויים באותו שלב אבל בסופו של יום פורטלנד הייתה צריכה קלעי, SG או אולי רכז יציב שהוליידי יחנוך אבל הם בסוף לקחו שחקן מעמדה שיש להם שחקן צעיר "כבד" כמו יאנסן, בחירה ראשונה בדרפאט עם חוזה שקשה להיפטר ממנו ושחקן נהדר שנפצע כל יומיים. מקווה שנשמע על טרייד בקרוב של אייטון כי אחרת אני לא רואה איך נותנים דקות פה לכולם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יוני 2025, 11:19

Shay_uzan כתב:זה מאוד פשוט, אם הוא אפילו 75% יוקיץ, הם ניצחו את הדראפט הזה. אחרת לא ברור מה קורה פה, רשייר פלמינגו נבחר בבחירה ה31, 2.06 ומוטת ידיים של 2.26 עם 39% לשלוש (מהטובים בדראפט) בעמדת ה4 וה5 כנראה יותר מתאים לצד קלינגן. אפשר גם לדבר על וולף ועוד המון סנטרים שהיו פנויים באותו שלב אבל בסופו של יום פורטלנד הייתה צריכה קלעי, SG או אולי רכז יציב שהוליידי יחנוך אבל הם בסוף לקחו שחקן מעמדה שיש להם שחקן צעיר "כבד" כמו יאנסן, בחירה ראשונה בדרפאט עם חוזה שקשה להיפטר ממנו ושחקן נהדר שנפצע כל יומיים. מקווה שנשמע על טרייד בקרוב של אייטון כי אחרת אני לא רואה איך נותנים דקות פה לכולם

סיכוי יותר סביר שהוא 0% יוקיץ. הניסיונות לחפש את יוקיץ הבא מגוחכים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 יוני 2025, 15:29

קיילב לאב חתם על חוזה דו כיווני בפורטלנד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2025, 10:43

פורטלנד הגיעו לסיכום עם דיאנדרה אייטון על התרת החוזה שלו והוא יהפוך לשחקן חופשי.

לא הצליחו למצוא עליו טרייד כלשהו? נכון שהוא שחקן פציע והכל, אבל עדיין נתן מספרים כששיחק. אני מופתע.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 30 יוני 2025, 17:42

עידן כתב:פורטלנד הגיעו לסיכום עם דיאנדרה אייטון על התרת החוזה שלו והוא יהפוך לשחקן חופשי.

לא הצליחו למצוא עליו טרייד כלשהו? נכון שהוא שחקן פציע והכל, אבל עדיין נתן מספרים כששיחק. אני מופתע.

הוא בחוזה נוראי והוא לא מצדיק את הכסף. אם יש לך כסף אתה כנראה לא צריך את אייטון שיהיה השחקן השלישי/רביעי בקבוצה שלך ואתה למעשה תדרוש משהו רק בשביל לספוג את החוזה הדיי גרוע הזה. עכשיו הוא יכול בחצי מחיר (ואולי פחות) ללכת לקבוצות כי הן יוכלו לשלם את זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], omerk ו־22 אורחים