רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2025, 01:04

גל גל כתב:
felix_r כתב:
גל גל כתב:מסכים ולא מסכים.

למה הזרים של הפועל ירושלים והפועל תל אביב לא עוזבים?

מי אמר שלא?
כמעט כול הזרים של הפועל ת"א לא ממשיכים לעונה הזאת.

כי הפועל לא רוצים, לא ההפך

כנראה, אבל אי אפשר לדעת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 05 יולי 2025, 02:23

מבין ומקבל את החששות של השחקן וחושב שבנסיבות האלה הוא צריך לאן שהוא חושב לנכון, אבל זה תקף גם לגבי מכבי ת"א.
חתם על חוזה? שדרג דקה לפני הבלגן ובזמן מלחמה? תנהלו מולו מלחמת חורמה כדי שישאר, תשדרגו עוד, תסכמו על תקופת ביניים ארוכה במהלכה ישחק ביורוליג בלבד וינוהל מבלגרד עד שישוכנע שהמצב רגוע, תציעו לו את כל העולם ובחזרה כדי שכמות הסיבות שלו לעזוב יפחתו.

‏ואני לא תופס ממנו שחקן יורוליג גדול, מבחינה מקצועית בלבד יתכן ויש פתרונות טובים אחרים.
אבל אם העונה הזו נפתחת בזה שהפרופסקט שלך עוזב בנסיבות מלחמתיות ולא דולקת בעקבותיו מלחמת חורמה אלא המשך הסימפטום של "דיברנו עם ההורים אבל הם לא השתכנעו" או "יהיה בסדר, יהיו פליטים מה-NBA" — אין יותר מה לנתח, רק להתפזר.
Gevaudan

הודעהעל ידי 0ved1212 » 05 יולי 2025, 05:07

משהו מאוד מבריח עם המעבר של יקובייטיס
גם אם מת מפחד
יש לו חוזה וצריך לכבד או שישאר בחול לזמן מה הוא כבר מכיר את כל התרגילים והכל
או שיעבר לביירן בהשאלה אהל למה לשחח??
זה רק על ההנהלה ולא ימציאו תרוצים
ו
0ved1212

הודעהעל ידי omerk » 05 יולי 2025, 10:25

כל החששות של רוקאס ו/או משפחתו מוצדקים לחלוטין. בתור זר במדינה במלחמה, האינסטינקט הוא לעוף. That being said, פה בדיוק נכנסת העבודה של ההנהלה והצוות המקצועי לעשות הכל ולהשתמש בכל דרך כדי לשכנע אותו שהכל בסדר ובטוח. תתנו לו את כל הערבויות שצריך לתת וגם בסוף יש פה מערכת יחסים שנוצרה עם השחקן במשך שנה ויש אנשים שאני מניח שהוא מאד סומך עליהם במכבי שיכולים להרגיע. מכבי הייתה יכולה כפי שאמרו פה לפניי להבטיח לו לשהות בבלגרד כל עוד המצב לא יציב או לבקש ממנו לחכות עם ההחלטה עד ספטמבר לפחות כדי להוכיח שהכיוון באיזור זה לקראת הסכם ולא הסלמה. אפשר גם להבטיח לשחקן שאם יש הסלמה נוספת אז ישחררו אותו בלי לעשות לו בעיות או רגשי בבייאאוט מוסכם וסמלי, אפשר להזכיר לו כמה הוא משמעותי בונים עליו ואפשר גם להביא לפה על חשבון הקבוצה את ההורים שלו שיגורו כאן וירגיעו אותו וגם יראו שסבבה פה בסך הכל ביומיום. יש מלא דרכים רק צריך להיות יצירתי. הסיבה המשפטית שתמיד אמרו שמכבי מפחדים שבית הדין יפסוק נגדה וישחרר את השחקן חינם כבר לא תופס אחרי תקדים מוטלי

אם גם הוא עוזב המסקנה היא ששוב מכבי העדיפה להקטין ראש, לקבל בייאאוט, להשתמש במקרה הטוב רק בשליש מהכסף שמתקבל למחליף ואז לקבל מבחינתם תירוץ מושלם "זו לא אשמתנו יש מלחמה". באסה ממש זה שחקן שאמור להיות הפנים של המועדון שנים קדימה.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2025, 10:47

על פי מה שכותבים בליטא, יוקובאיטיס לא השלים את החתימה על החוזה המשופר במכבי, ולכן יש רק את החוזה הישן, ובו סעיף יציאה בגובה 300 אלף.

:sofo:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 05 יולי 2025, 10:48

felix_r כתב:על פי מה שכותבים בליטא, יוקובאיטיס לא השלים את החתימה על החוזה המשופר במכבי, ולכן יש רק את החוזה הישן, ובו סעיף יציאה בגובה 300 אלף.

זה כלום כסף, נדפקנו מכול הכיוונים.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2025, 10:59

מרסר כתב:
felix_r כתב:על פי מה שכותבים בליטא, יוקובאיטיס לא השלים את החתימה על החוזה המשופר במכבי, ולכן יש רק את החוזה הישן, ובו סעיף יציאה בגובה 300 אלף.

זה כלום כסף, נדפקנו מכול הכיוונים.

על קלארק שילמת יותר
זאת בדיוק הסיבה שקבוצה לא הכי עשירה מנסה להחתים אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 05 יולי 2025, 19:26

אשכרה פעם אחת הצלחנו לקחת רכז צעיר עם פוטנציאל ולפתח אותו אצלנו ועכשיו באיירן זאת שתהנה מהפירות, במחיר מציאה, דווקא בעונה כזאת שהמועדון מרושש. Good job
omerk

הודעהעל ידי 0ved1212 » 05 יולי 2025, 19:35

ששוב שואל
למה מכבי לא יכולה להשאיל אותו לעונה אחת ושיחזור אחרי עןנה
מה הבעיה
זה הקמצנות של ההנהלה
חוסכים מליון ועוד מקבלים באאי אאוט
ביזיון
0ved1212

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2025, 19:55

ממשיכים לירוק בפרצופים של האוהדים, שמצידם ימשיכו לקנות מנויים בהמוניהם
er79

הודעהעל ידי מרסר » 05 יולי 2025, 19:58

אם לא יביאו לפחות 3 שחקנים 2 גארדים וסנטר ברמה גבוהה אנחנו נחליף את אלבה שעזבה לפיב"א קאפ במקום האחרון ביורוליג, יוקו היה אחד הטובים בסגל העונה שעוד איכשהו עשה את מכבי קצת נסבלת ביורוליג.
מרסר

הודעהעל ידי Gevaudan » 05 יולי 2025, 20:05

0ved1212 כתב:ששוב שואל
למה מכבי לא יכולה להשאיל אותו לעונה אחת ושיחזור אחרי עןנה
מה הבעיה
זה הקמצנות של ההנהלה
חוסכים מליון ועוד מקבלים באאי אאוט
ביזיון

לא בטוח שזה בכלל אפשרי מבחינת החוזה שלו. הזכויות עליו שייכות, אם אני זוכר נכון, לניקס. ובכל מקרה, אם הוא חותם שם זה one way trip.
לפי הדיווחים הוא אמור להרוויח כ-500 אלף דולר לעונה, וביחד עם הבייאאוט מגיעים לסביבות 800 אלף דולר. פחות או יותר מה שהרוויח כאן עוד לפני השדרוג שהוצע לו.

הבעיה המרכזית והקבועה היא שאין תכנית מגירה. אפילו לא התחלה של אחת.
לפני שנתיים האיראנים לקחו את בולדווין, בראון, בונזי וניבו, בלי תחליף ראוי. הכתובת הייתה על הקיר כבר באפריל באותה עונה, אבל חיכו לדקה התשעים ולא ביצעו מהלכים. בשנה שעברה זה היה לויד, גם עם כן עם אותם תסמינים. עכשיו זו כבר סרייה עם רוקאס.

חוזק של מועדון נמדד ביכולת להגיב גם לתרחישים הקיצוניים ביותר ולמצוא אלטרנטיבות סבירות.
יש מועדון בתל אביב שמתנהל כך, ויש מועדון אחר שסופר את ההפרשים של הבייאאוט. זה כל ההבדל.
Gevaudan

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יולי 2025, 20:26

רוקאס שחקן נהדר ודמות טובה, היה ראיון איתו לפני כמה זמן שהוא מטייל בים ונהנה, אומרים לו אתה לא מפחד מהמצב, הוא אמר כל עוד זה ככה ולא נופלים עוד דברים זה בסדר. גם היה מעל הים מסוק והוא קצת נבהל. זה לא פשוט להיות רחוק מהבית ולהיות עם הדברים האלה. זה באמת באמת מפחיד , כולנו מפוחדים וגם הוא.
תנסו לחשוב על המשפחה של השחקן, הרי המשפחה והבריאות מעל לכל,תחשבו שגם עכשיו שיש רגיעה עם אירן. מה אתם הייתם אומרים לו שאתם המשפחה שלו ? הייתם אומרים לו מה אכפת לך, אתה שחקן טוב , מקצועית היה לך טוב במכבי, שחק במקום אחר נגיד באיירן, תרוויח כסף ולא יהיה לך את הדאגות האלה, אי אפשר לדעת מתי המצב פתאום יתחיל להדרדר.

לכן אני אומר זה לא אידיאלי שהשחקנים ישארו בבלגרד אבל לדעתי צריך לעשות את זה. עובדה שגם הפועל הסכימו לעשות את זה וגם אנחנו צריכים. הרי כל אחד יעדיף את רוקאס אתנו ושיהיה בבלגרד מאשר שיקחו אותו שוב נפסיד שחקן ובמקום לא יביאו כלום ושום דבר.

אני מצפה מהצוות המקצועי במצב שכזה לדעת להתאים תוכנית אימונים כמו שצריך בצורה טובה ומתוכננת גם לשחקנים שנשארים בבלגרד.
בוודאי יש פה כל מיני תקדימים מסוכנים, אבל נכון לעכשיו זה הפתרון לדעתי.
where is the love?

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 יולי 2025, 20:58

כל הסיפור עם הביי אאוט נשמע מוזר משני סיבות
1. לפי הדיווחים הוא חתם על החוזה החדש ללא אפשרות יציאה כמה ימים לפני המלחמה
2. גם בחוזה המקורי שלו לא הייתה אופציית יציאה ליורוליג אלא רק לnba
אם זה המצב אני מצפה ממכבי לא לשחרר אותו וגם אם כן זה רק במחיר שמתקרב למיליון דולר וצפונה
Avi1508

הודעהעל ידי Gevaudan » 05 יולי 2025, 21:17

ראית את החוזה? אתה יודע מהם הסעיפים המסומנים במקרה של מלחמה או התעניינות מקבוצה אחרת?
אתה לא זוכר שרק לפני שנה ומשהו תמיר בלאט הפליץ סעיף יציאה שאפשר לו להשתדרג בעוד 100K כאילו כלום וזה לא סוקר באף מקום לפני כן?

אם חצי מגרמניה מוכנים להישבע באמא שלהם שרוקאס בדרך לביירן ובצד שלנו דממת אלחוט, אני נוטה להאמין להם.
במכבי ת"א הרבה מההתנהלות מבוססת על הנחת עבודה של "יהיה בסיידר" ו"המלחמה תיגמר עד העונה הבאה".
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 05 יולי 2025, 21:43

כפי שכתבי כאן אתמול, על פי מה שמפרסמים בליטא, רוקאס לא הספיק לחתום על החוזה החדש, ומה שבתוקף זה החוזה הישן. הם גם טוענים שיש סעיף יציאה ב 300 אלף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 05 יולי 2025, 22:16

אני רואה עכשיו שפורסם ב 19/5 שבאיירן עוד רצתה אותו הרבה לפני המלחמה עם איראן
https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1551644/
מצד שני משה ברדה כתב בפירוש שהוא חתם על החוזה החדש
זה מוביל אותי לשני מסקנות א. שאם הוא לא חתם על החוזה החדש אז כנראה אין לנו מה לעשות ב. שאם הוא כן חתם אז מכבי לא יכולה לשחרר אותו כאילו הוא רוצה לעזוב בגלל המלחמה, ומצידי שיישב בחוץ ולא יישחק כמו מוטלי
אני זוכר שכבר בזמנו כתבתי שתקדים ג׳ורדן לויד הוא מסוכן ומצד שני אני לא רואה איך ההתנהלות של עופר ינאי עם מוטלי פגעה בו ובסיטואציה הזאת זאת כנראה ההתנהלות הצודקת כי אנחנו לא יכולים להפוך לקבוצת המילואים של היורוליג
Avi1508

הודעהעל ידי my man » 06 יולי 2025, 00:39

אשכרה היה צריך להשאיר 2 מכל הסגל הקודם. רוקאס והורד.
גם את זה הם לא מצליחים לעשות.

הספינה הזו טבעה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים