רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי WendelA » 06 יולי 2025, 11:01

ankram כתב:ברוכים הבאים לסיוטים של אוהדי ספליט וווארזה , מתי תבינו שאם לא נעיף את ההנהלה הזקנה השבעה וחסרת רוח הלחימה הזאת , מכבי בשנים הבאות תהיה רלוונטית ליורוליג כמו אלבה ברלין?
מתי תבינו שרק דרך מחאות מתחת לבתים של מזרחי פדרמן ורקאנטי , הפיכת חייהם לגיהינום כפי שהחיים שלנו כאוהדי מכבי בגיהינום , נשיג משהו?
הקבוצה הזאת כבר מתחילה לא לעניין אף אחד , ולצערי בשביל להתחדש , היא חייבת להתרסק ולחתיכות , כי רק שננקה את כל הריקבון והחולי , תוכל להתחיל מחדש.
ואולי גם זה לא יקרה , היו לנו עשרות שנים בטופ , נראה שמיצינו את הגורל שלנו.


מסכים עם כל מילה. כאחד שראה את שנות ה-90 הידועות לשמצה, עוד מהימים שדייוויד אנקראם ווינפרד קינג ליהטטו בהיכל
לא זכור לי סבל כזה. השנה ימי חמישי הפכו לעוד יום רגיל. פשוט קבוצה משעממת. נראה כמו מוות איטי של הקבוצה.
WendelA
 
הודעות: 346
הצטרף: 18 ספטמבר 2014, 11:26



Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי מרסר » 06 יולי 2025, 18:08

הודעת מכבי תל אביב: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מבקש להבהיר כי רוקאס יוקובאיטיס הוא שחקן הקבוצה. הארגון כולו מעריך ומוקיר את רוקאס ומצפה להגעתו לפתיחת האימונים. יוקובאיטיס הפך מהר מאוד לשחקן מרכזי, בעל מעלות רבות במגרש ומחוצה לו ואנו נרגשים לקראת עונתו השניה בצהוב. בתוך כך, השמועות בנוגע לביי-אאוט על ג'יילן הורד הן חסרות כל שחר. הפורוורד הוא עמוד תווך מקצועי וכן דמות חיובית ומוערכת מאוד במכבי"


http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=37723
מרסר
 
הודעות: 5275
הצטרף: 30 דצמבר 2021, 16:26

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי עידן » 06 יולי 2025, 18:22

מרסר כתב:הודעת מכבי תל אביב: "מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מבקש להבהיר כי רוקאס יוקובאיטיס הוא שחקן הקבוצה. הארגון כולו מעריך ומוקיר את רוקאס ומצפה להגעתו לפתיחת האימונים. יוקובאיטיס הפך מהר מאוד לשחקן מרכזי, בעל מעלות רבות במגרש ומחוצה לו ואנו נרגשים לקראת עונתו השניה בצהוב. בתוך כך, השמועות בנוגע לביי-אאוט על ג'יילן הורד הן חסרות כל שחר. הפורוורד הוא עמוד תווך מקצועי וכן דמות חיובית ומוערכת מאוד במכבי"


http://www.maccabi.co.il/news.asp?id=37723


רגע, אמרו שלגבי ג'יילן הורד השמועות חסרות כל שחר. אבל לא אמרו את זה לגבי יוקובאיטיס?
עידן
 
הודעות: 5125
הצטרף: 15 יולי 2012, 15:52

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר, עידן ו־28 אורחים