המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tom1313 כתב:מישהו מבין מה העניין איתו ..?
לא יכול להיות שהוא כזה גרוע לא לקבל אפילו הזדמנות
ankram כתב:כל שנה יש זר שעודד מוחק , השנה כבר יש 2
מרסר כתב:בהנהלת מכבי דורשים תשובות לגבי אי שיתופו של אורוש מתחילת העונה.
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... rjzxbg9pxg
Gevaudan כתב:זו ידיעה של אפרת עמורבאן, היא ידועה כמייצרת ספינים סדרתית.
כל עוד זה לא יוצא מהפה של ברדה או גלדסטון אני הייתי מטיל ספק בכל הכתבות האלה.
ועדיין הסיפור איתו מוזר בלי קשר. נראה לי כמו בישול של קולדובלה
מרסר כתב:Gevaudan כתב:זו ידיעה של אפרת עמורבאן, היא ידועה כמייצרת ספינים סדרתית.
כל עוד זה לא יוצא מהפה של ברדה או גלדסטון אני הייתי מטיל ספק בכל הכתבות האלה.
ועדיין הסיפור איתו מוזר בלי קשר. נראה לי כמו בישול של קולדובלה
גם שקדי טוען את זה, בגדול אני מבין אותם הבאתם שחקן תנו לו לשחק להוכיח את עצמו לפני שמחליטים להביא לו מחליף.
https://sports.walla.co.il/item/3786733

JarJarBinx כתב:קטש בראיון סביב המשחק מול הרצליה: "בעקבות ריבוי הישראלים בעמדה הזו אנו לא רושמים אותו בליגה"
ריבוי ישראלים בעמדה הזו??
טריפונוביץ' משחק בעמדות 2-3. מי אלה בדיוק ה"ריבוי ישראלים" בעמדות האלה? לעומת איזה עמדה שבה יש פחות ישראלים?
קטש מזבל בשכל בלי למצמץ
עידן כתב:JarJarBinx כתב:קטש בראיון סביב המשחק מול הרצליה: "בעקבות ריבוי הישראלים בעמדה הזו אנו לא רושמים אותו בליגה"
טריפונוביץ' משחק בעמדות 2-3. מי אלה בדיוק ה"ריבוי ישראלים" בעמדות האלה? לעומת איזה עמדה שבה יש פחות ישראלים?
קטש מזבל בשכל בלי למצמץ
הוא גם אמר ש"הוא עבר פציעה וקשה לראות איך הוא משתלב"
קיצר ניסה לומר באופן דיפלומטי ש"הוא שחקן לא טוב שאני לא רוצה שיהיה פה ואני מת להיפטר ממנו אבל לא מצליח"
כמובן שקטש גם אמר ש"השוק מאוד קשה ודל"

JarJarBinx כתב:קטש בראיון סביב המשחק מול הרצליה: "בעקבות ריבוי הישראלים בעמדה הזו אנו לא רושמים אותו בליגה"
קטש מזבל בשכל בלי למצמץ

A.Parker כתב:זה באמת מאוד תמוה שקטש בכלל לא נותן לא לשחק. מילא בליגה שהוא לא רוצה לשרוף רישום, אבל כמה הסגל הזה שווה כבר שאין לו מקום ב-12 ביורוליג?
אף פעם לא אבין את הקיבעון הזה שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים