עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:felix_r כתב:ברייאן אנגולה (כן ההוא שחתם במכבי, אבל אז שוחרר בגלל בעיות לא ברורות בבדיקות הרפואיות) פשוט מעולה מאז שחתם בוילרבאן!
במשחקו הראשון נגד ברצלונה החזקה הוא עשה 16 נקודות + 5 אסיסטים ומדד 27+. במשחקו השני נגד פאו החזקה הוא עשה 20 נקודות + 7 אסיסטים ומדד 28+. עכשיו במשחקו השלישי בבולוניה הוא כבר עשה 11 נקודות + 5 כ"ח ומדד 13+ במחצית הראשונה בלבד.
היה מתאים לנו כמו כפפה! סמול-פורווארד עם הובלת כדור מצוינת וכשרון בבניית ההתקפה, 198 ס"מ, שתורם בנקודות, אסיסטים, ריבאונדים.
אבל הם קבוצת תחתית שמפסידה את המשחקים האלו. היו הרבה שחקנים שעשו מספרים בקבוצות תחתית, זה לא אומר הרבה.
גם סייבן לי היה טוב במכבי עונה שעברה (קבוצת תחתית) והיא הפסידה איתו, והוא טוב באפס העונה (קבוצת תחתית) והיא מפסידה. כשהוא היה בקבוצה מנצחת הוא היה גרוע.
לא רואה שום קשר לוגי בין הטיעונים שלך למה שאתה מנסה להגיד על רמתו של השחקן.
אז אסבל היא קבוצה תחתית, שלקחו לה את הכוכב נאנדו דה קולו (אגדת יורוליג), והביאו במקומו את ברייאן אנגולה (רוקי ביורוליג). ולמרות שהוא משחק מצוין, אסבל הפסידה לקבוצות צמרת ברצלונה ופאו (בנקודה). מה זה מוכיח? כלום ושום דבר.
דרך אגב, הינה בדיוק הרגע אסבל ניצחה את וירטוס בחוץ. אנגולה שוב היה מצוין עם 15 נקודות, 6 כ"ח, 5 אסיסטים, 2 חטיפות, 5 סחיטת עבירות, מדד 20.
זה לא מוכיח כלום לשום כיוון, זה בדיוק מה שאני אומר. רק שבמקרה הזה אני מכיר את השחקן.
לא התרשמתי ממנו בשום צורה כששיחק בהפועל ת"א בסה"כ לפני שנתיים, ואני רואה שגם המספרים שלו השנה בגראן קנריה לא היו מרשימים. זה שיש לו עכשיו כמה משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג זה לא אומר כלום.
ונתתי כדוגמה את סייבן לי כי זה אותו הדבר - אני מכיר את השחקן ולא התרשמתי ממנו במיוחד. זה שעכשיו הוא נותן משחקים טובים בקבוצת תחתית ביורוליג - אז מה?
אין שום קשר בין סייבן לי לאנגולה. לא מבין בשביל מה אתה שוב מנסה לדחוף אותו. סייבן לי הוא סקורר שמשחק לבד, שחקן שמתאים לקבוצות קטנות בלבד כי שם הוא עושה מה שבא לו וכולם מסתכלים איך הוא זורק. את סייבן לי אתה יכול להשוות ללוני ווקר. גם ווקר הוא שחקן באותו הסוג, אם כי קולע טוב יותר לשלוש מאשר סייבן לי. אבל אותו סוג שחקן שמשחק לבד.
אנגולה הוא גארד-פורווארד, שחקן אול-אראונד שתורם בכול האספקטים של המשחק.
אנחנו לא צריכים סקורר שישחק לבד, אבל אנחנו כן צריכים שחקן בעמדה 3 שיודע לעשות הכול, ותורם בכול הפרמטרים גם בהתקפה, וגם בהגנה. גם קולע, גם מוסר, גם לוקח ריבאונד, גם חוטף. גם חודר וסוחט עבירות.
סתם, לדוגמא, אתה יודע כמה עבירות סחט אנגולה בשלושת המשחקים ששיחק עד עכשיו באסבל? 23 (9, 9, 5) ! פאקינס 23 עבירות הוא סחט בשלושה משחקים.
אז אתה לא אוהבת אותו ולא מחזיק ממנו. מותר לך, אחלה. אבל זה לא אומר כלום. זה שאתה לא מחזיק ממנו לא אומר שהוא לא היה מאזן לנו את ההרכב.
אז נכון, הוא לא ברמה של אלייז'ה ברייאנט, אבל הוא גם עולה 10% מברייאנט , והיה עוזר לנו, אם מכבי הייתה מביאה אותו באמצע העונה.