המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:רומן פשוט לא עמד בלחץ מדהים.
מרסר כתב:עודד קוסם ריתך פה קבוצה סופר בינונית, שאפו.

גיא כתב:רומן פשוט לא עמד בלחץ מדהים.

שועל כתב:מרסר כתב:עודד קוסם ריתך פה קבוצה סופר בינונית, שאפו.
המאמן הטוב במפעל
אגב, סשה אוברדוביץ' לא פרייאר גם. הוא מנהל משחק טוב מאוד.
felix_r כתב:אגב עמדה 3, בריסט המושמץ היה מעולה היום. פשוט מעולה. גם שמר בצורה הכי טובה מכולם, גם קלע 14 נקודות וגם לקח 8 ריבאונדים, 6 מהם בהתקפה!
Mitelka כתב:עודד קטש הוא מאמן על.
זו קבוצה מביכה שצריכה להיות באיזור 18-20 עם מספר חד ספרתי של ניצחונות בעונת יורוליג.
הוא מוציא מהקבוצה הזו 300 אחוז.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
אני אוהב אותו יותר.מרסר כתב:Mitelka כתב:עודד קטש הוא מאמן על.
זו קבוצה מביכה שצריכה להיות באיזור 18-20 עם מספר חד ספרתי של ניצחונות בעונת יורוליג.
מעבר לזה שהוא מאמן מצוין, השחקנים אוהבים אותו.

Mitelka כתב:אני אוהב אותו יותר.מרסר כתב:Mitelka כתב:עודד קטש הוא מאמן על.
Mitelka כתב:אני אוהב אותו יותר.מרסר כתב:Mitelka כתב:עודד קטש הוא מאמן על.
מרסר כתב:אגב, אם הכוכב היו מנצחים הפועל ת"א היו יורדים למקום השישי.
felix_r כתב:מרסר כתב:אגב, אם הכוכב היו מנצחים הפועל ת"א היו יורדים למקום השישי.
זה פשוט כישוף . הקבוצות מסרבות לעקוף את הפועל בטבלה. הכוכב הפסידה, ז'לגיריס הפסידה, ריאל הפסידה, פאו הפסידה, מונאקו הפסידה.
אני מקווה שברסה תנצח
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:אגב, אם הכוכב היו מנצחים הפועל ת"א היו יורדים למקום השישי.
זה פשוט כישוף . הקבוצות מסרבות לעקוף את הפועל בטבלה. הכוכב הפסידה, ז'לגיריס הפסידה, ריאל הפסידה, פאו הפסידה, מונאקו הפסידה.
אני מקווה שברסה תנצח
ניצחה, אגב אני די בטוח שגם אם הפועל לא ישיגו את המקום שמבטיח להם יורוליג בעונה הבאה הם ישארו ביורוליג, כי היורוליג בעונה הבאה הולכת לגדול ואני לא רואה את הרוסיות חוזרות ליורוליג גם בעונה הבאה.
felix_r כתב:מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:אגב, אם הכוכב היו מנצחים הפועל ת"א היו יורדים למקום השישי.
אני מקווה שברסה תנצח
ניצחה, אגב אני די בטוח שגם אם הפועל לא ישיגו את המקום שמבטיח להם יורוליג בעונה הבאה הם ישארו ביורוליג, כי היורוליג בעונה הבאה הולכת לגדול ואני לא רואה את הרוסיות חוזרות ליורוליג גם בעונה הבאה.
לך תדע. אל תשכח גם שירושלים יכולה לזכות ביורוקאפ ולעלות ליורוליג במקום הפועל
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Gevaudan, Google [Bot], עידן ו־63 אורחים