דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי עידן » 10 פברואר 2026, 13:00

אחלה ילד. ממש שמחתי לראות שחזר ככה טוב.

עכשיו רק שיישאר בריא וישמור על היכולת הזו לכל הפחות - והשמיים הם הגבול.
עידן

הודעהעל ידי my man » 10 פברואר 2026, 20:25

הוא מדהים פשוט מדהים.
כולם כבר יודעים שאלה פשוט המספרים שלו. הוא משיג אותם וזה מרגיש שזה כל כך פשוט לו.
מדהים.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 11 פברואר 2026, 01:04

אחת הטעויות הגדולות של פורטלנד זה שהם נתנו לשיידון שארפ אור ירוק במשך כל העונה לקחת הכי הרבה זריקות בקבוצה.
משהו במשחק של הקבוצה הרבה יותר זורם בלעדיו.
הוא שחקן התקפה עם איכויות, אבל סקוררים לא יעילים כמוהו שלא טובים בלשתף אחרים יש בליגה בכמויות, ההבדל היחיד זה שהוא מדי פעם נותן לך גם דאנק מדהים, אבל זה פשוט לא שווה את זה. הייתי שמח שיורידו לו את כמות הזריקות ושימקדו אותו ביעילות ובקריאת מצבים מתי למסור ומתי לזרוק, בצורה כזו הוא יוכל לתרום. בסגנון הנוכחי עדיף להם לעשות עליו טרייד כשיש לו עדיין ערך סביר.

כיף לראות את דני נראה כמו עצמו במחצית השניה. המהירות, האינטנסיביות, המסירות היצירתיות, חיפוש הסל. הוא לא עשה שום דבר מיוחד בסטנדרטים שלו ועדיין סיים את המחצית הזו די בקלות עם 16/7/5. וזה כשהוא עוד לא חד מהשלוש (רוב השלשות יוצאות לו קצר).
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 11 פברואר 2026, 12:21

לדעתי אין שום מצב בו מעבירים את שארפ בטרייד. הם בחרו בו בדראפט, הם מאמינים בו, ואני מזכיר שהוא בסה"כ בן 22 וזו שנה רביעית שלו בליגה עם סטטיסטיקה שמשתפרת מעונה לעונה.

לא מעבירים בטרייד שחקן כזה שקולע כבר 21 נקודות למשחק ונמצא בגרף עלייה, אלא אם זה כחלק מטרייד שמנחית בפורטלנד סופרסטאר (לא רואה את זה קורה).

לומר עליו שיש לו רק "ערך סביר" זה מוזר מאוד, מניח שזה בגלל שאתה לא מתחבר אליו אישית, אבל זה מסוג השחקנים שהסיכוי שיקבלו חוזה מקסימום בליגה הזו גבוה מאוד.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 11 פברואר 2026, 14:58

אני גם לא כ"כ מבין את עצם התלונה על שארפ.
הוא משחק בתור SG, תפקידו בכוח הוא לקחת את הזריקות בשניות האחרונות ולנסות לייצר משהו.

זה שהוא לא יודע להוביל כדור, מאבד הרבה ולפעמים מקבל החלטות לא נכונות - זה שכר הלימוד של שחקן צעיר שעוד בונה את עצמו.

גם הוא וגם סקוט הנדרסון אלו שחקנים שפורטלנד בחרה אישית בדראפט, היא מאמינה בהם ורואה בהם חלק לגיטימי מדור העתיד שלה. אין שום סיבה שהם יוותרו עליהם, ואני גם לא חושב שהשהיה של דני לידם בהכרח פוגעת בו.

דני ברמת מיינדסט מחליט לא לזרוק בערב 25 זריקות כי הוא רוצה להוביל התקפה ולא רק לגמור אותה וזה בסדר.
once האחוזים שלו משלוש יתיישרו הוא יחזור לקלוע 30+ בערב, וזה הרבה מעבר למה שחשבנו שהוא מסוגל לו.
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], גל גל ו־30 אורחים