המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
sweety כתב:אני לא מבינה את הקטע הזה שנהיה, שעכשיו כל משחק 20 שניות אחרונות מכבי מפסיקה לשחק והשחקנים פשוט הולכים על המגרש ומחכים שהשעון יסתיים... אם בסוף נהיה באיזה פלונטר עם ירושלים וה**על לא עדיף לקלוע כמה שיותר??
מרסר כתב:Avi1508 כתב:נראה לי זה הסגל הישראלי הכי טוב שהיה לנו בעשרים שנה האחרונות
אל תגזים, פעם היו פה בסגל אחד ,אליהו בורשטיין שארפ בלו יוגב אוחיון גיא פניני.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:נראה לי זה הסגל הישראלי הכי טוב שהיה לנו בעשרים שנה האחרונות
יוגב אוחיון הגיע למכבי אחרי שדריק שארפ פרש
בשנת 2011 היה לך סגל של בורשטיין בסוף הקריירה, דריק שארפ בן 40 כך שהסגל הישראלי שלך היה בגדול פניני, אליהו ובלו
בשנת 2012 היה לך בסגל את בלו, אליהו, פניני, אוחיון ובורשטיין
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
היחיד שהייתי לוקח מהסגל הזה זה בלו
מרסר כתב:עודד רומז שיגיע גם זר בנוסף לעמית עבו, יש למכבי עוד 3 ימים לפני שחלון ההעברות ביורוליג נסגר.

Avi1508 כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:נראה לי זה הסגל הישראלי הכי טוב שהיה לנו בעשרים שנה האחרונות
בשנת 2011 היה לך סגל של בורשטיין בסוף הקריירה, דריק שארפ בן 40 כך שהסגל הישראלי שלך היה בגדול פניני, אליהו ובלו
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
refael כתב:מרסר כתב:עודד רומז שיגיע גם זר בנוסף לעמית עבו, יש למכבי עוד 3 ימים לפני שחלון ההעברות ביורוליג נסגר.
להפך
זה נראה לפי דבריו שלא הולך להגיע חיזוק
החיזוק שקיבל זה עמית עבו לליגה כאשר הבינו שאין סיכוי ביורוליג אז אין צורך להתחזק בזר
זה מה שאני הבנתי מעודד.
עידן כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:נראה לי זה הסגל הישראלי הכי טוב שהיה לנו בעשרים שנה האחרונות
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
הגזמת ממש.
סורקין בערך ברמה של אליהו, פניני בשיאו טוב מליף, אוחיון בשיאו טוב מבלאט, בלו בערך 10 רמות מעל ג'ונדי, בורשטיין כמובן טוב יותר מלביא (מה כבר לביא עשה? כמה משחקים טובים בליגה?)
felix_r כתב:"מזל" שליף נפצע. אם לא הפציעה שלו, קטש לא היה מגלה שגור לביא הוא אחלה שחקן
מרסר כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:Avi1508 כתב:נראה לי זה הסגל הישראלי הכי טוב שהיה לנו בעשרים שנה האחרונות
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
הגזמת ממש.
סורקין בערך ברמה של אליהו, פניני בשיאו טוב מליף, אוחיון בשיאו טוב מבלאט, בלו בערך 10 רמות מעל ג'ונדי, בורשטיין כמובן טוב יותר מלביא (מה כבר לביא עשה? כמה משחקים טובים בליגה?)
ושכחתי גם לנדסברג שהיה מצוין.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
הגזמת ממש.
מה שאמרתי הוא שהסגל הישראלי העונה “בכושר הנוכחי״ יותר טוב מהסגל של 2012
סורקין של העונה יותר טוב מאליהו של 2012 לכל הדעות לשם השוואה סורקין קולע העונה 13.2 ואליהו ב2012 היה עם 8.5
גיא פניני ב2012 קלע 3.4 למשחק ביורוליג וליף קלע העונה 9.1
בלאט קולע העונה 7.2 נקודות עם 4.8 אסיסטים ואוחיון ב2012 היה עם 5.6 נקודות עם 2.6 אסיסטים
לביא קלע העונה 3 נקודות למשחק ביורוליג ובורשטיין קלע 3.4 ב2012
ולכן אמרתי שרק את בלו הייתי לוקח
ולנדסברג בקושי שיחק ב2012
ב2013 לא היה לנו את בלו וב2014 לא היה לנו את אליהו
תביאו לי שנה ספציפית שהסגל היה יותר טוב
רק אם מחשיבים את המשחקים שפארמר היה פה אפשר לקרוא לסגל של 2012 יותר טוב
מרסר כתב:Avi1508 כתב:מרסר כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:יוגב אוחיון הגיע למכבי אחרי שדריק שארפ פרש
סורקין מול אליהו,
ליף מול פניני,
בלאט מול אוחיון
ג׳ונדי מול בלו
לביא מול בורשטיין
הגזמת ממש.
מה שאמרתי הוא שהסגל הישראלי העונה “בכושר הנוכחי״ יותר טוב מהסגל של 2012
סורקין של העונה יותר טוב מאליהו של 2012 לכל הדעות לשם השוואה סורקין קולע העונה 13.2 ואליהו ב2012 היה עם 8.5
גיא פניני ב2012 קלע 3.4 למשחק ביורוליג וליף קלע העונה 9.1
בלאט קולע העונה 7.2 נקודות עם 4.8 אסיסטים ואוחיון ב2012 היה עם 5.6 נקודות עם 2.6 אסיסטים
לביא קלע העונה 3 נקודות למשחק ביורוליג ובורשטיין קלע 3.4 ב2012
ולכן אמרתי שרק את בלו הייתי לוקח
ולנדסברג בקושי שיחק ב2012
ב2013 לא היה לנו את בלו וב2014 לא היה לנו את אליהו
תביאו לי שנה ספציפית שהסגל היה יותר טוב
רק אם מחשיבים את המשחקים שפארמר היה פה אפשר לקרוא לסגל של 2012 יותר טוב
אמרת ב 20 שנה האחרונות , זו הגזמה.
מרסר כתב:felix_r כתב:"מזל" שליף נפצע. אם לא הפציעה שלו, קטש לא היה מגלה שגור לביא הוא אחלה שחקן
אבל הם לא ממש משחקים על אותה עמדה, לביא משחק גם ב 3 וליף שיחק גם ב 5, ובתחילת העונה לביא דווקא שיחק לא מעט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־139 אורחים