MTA2311 כתב:ממשיכים במסורת הביי אאוטס על שחקנים שלא צריך לשלם עליהם ביי אאוט
נכון, אבל הפעם זה 25 אלף ולא 200 אלף. 25 אלף זה סכום כל כך קטן שבקושי אפשר להגיד שזה בייאאוט.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ממשיכים במסורת הביי אאוטס על שחקנים שלא צריך לשלם עליהם ביי אאוט
עידן כתב:MTA2311 כתב:ממשיכים במסורת הביי אאוטס על שחקנים שלא צריך לשלם עליהם ביי אאוט
נכון, אבל הפעם זה 25 אלף ולא 200 אלף. 25 אלף זה סכום כל כך קטן שבקושי אפשר להגיד שזה בייאאוט.
refael כתב:אז לא יהיה זר נוסף?
אין אפילו שמועות
felix_r כתב:refael כתב:אז לא יהיה זר נוסף?
אין אפילו שמועות
בשביל מה? לא, אני רציני. בשביל מה?
מה זה כבר יעזור העונה?
יש רק תסריט אחד (בעל סבירות נמוכה מאוד) בשבילו הייתי מחתים עוד שחקן חיזוק, והוא כזה:
מכבי מגיעה לפליי-אין מהמקום העשירי כאשר הפועל מסיימת את העונה הרגילה במקום השביעי. ואז מכבי מצליחה להדיח את הפועל בפליי-אין
אם מישהו מבטיח לי תסריט כזה, אני קונה. אם זה לא זה, אז פשוט חבל להגדיל את החובות רק בשביל סיכוי קטן להגיע לפליי-אין ואז לעוף

אין אפילו שמועות
refael כתב:felix_r כתב:refael כתב:אז לא יהיה זר נוסף?
אין אפילו שמועות
מה זה כבר יעזור העונה?
יש רק תסריט אחד (בעל סבירות נמוכה מאוד) בשבילו הייתי מחתים עוד שחקן חיזוק, והוא כזה:
מכבי מגיעה לפליי-אין מהמקום העשירי כאשר הפועל מסיימת את העונה הרגילה במקום השביעי. ואז מכבי מצליחה להדיח את הפועל בפליי-אין
אם מישהו מבטיח לי תסריט כזה, אני קונה. אם זה לא זה, אז פשוט חבל להגדיל את החובות רק בשביל סיכוי קטן להגיע לפליי-אין ואז לעוף
אי אפשר להבטיח כלום
מה שכן אפשר לעשות זה את כל המאמצים כדי להגיע לשם.
ישנו סיכוי סביר להגיע לפליי-אין ואני מצפה מהנהלת הקבוצה לא לוותר ולהביא חיזוק לקבוצה.
גם אם יתברר בעוד 2 מחזורי יורוליג שאבד הסיכוי, לפחות עשו את המאמץ ולא וויתרו.
אין אפילו שמועות
refael כתב:felix_r כתב:refael כתב:אז לא יהיה זר נוסף?
אין אפילו שמועות
מה זה כבר יעזור העונה?
אי אפשר להבטיח כלום
מה שכן אפשר לעשות זה את כל המאמצים כדי להגיע לשם.
ישנו סיכוי סביר להגיע לפליי-אין ואני מצפה מהנהלת הקבוצה לא לוותר ולהביא חיזוק לקבוצה.
גם אם יתברר בעוד 2 מחזורי יורוליג שאבד הסיכוי, לפחות עשו את המאמץ ולא וויתרו.

refael כתב:תשמעו זה קצת משוגע העניין הזה.
העובדה שקטש דורש בתקשורת בסיום משחקים - חייב עוד שחקן!
ופשוט שמים עליו פס.
אם אותי זה מרתיח אז אני כבר לא יודע מה עובר עליו ולמה הוא נשאר פה עוד דקה אפילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־67 אורחים