יורוליג עונת 25/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג עונת 25/26

הודעהעל ידי עידן » 02 מרץ 2026, 20:27

Avi1508 כתב:אני מחכה שהאיראנים או הרוסים ישגרו טילים על אירופה ואז נראה את כל האירופאים מדברים
יבשת ללא עתיד וללא תקווה, אתה רואה אותם משקשקים מפחד מול האיראנים אז מה יקרה להם מול הרוסים
צריך להקים יורוליג עם דובאי והמפרציות,

אירופה עלובה ואומללה ברובה, אבל המפרציות לא בדיוק אוהבות אותך בוא נגיד ככה (למעט איחוד האמירויות אולי)
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 02 מרץ 2026, 21:15

עידן כתב:
A.Parker כתב:אני לא חושב שהוא מאשים אותנו או מטיח ביקורת. זה אותו אדם גם שהציע מיד לארח אותנו בשבעה באוקטובר.
בינתיים הדרבי והמשחק שלי פרטיזן ודובאי נדחו.

הוא אמר: "את הטורקיות העיפו מהיורוליג לפני 4 שנים כבר, וכרגע המשך העונה נמצא בסכנה בגלל המצב עם הישראליות, והכדור נמצא כעת במגרש של היורוליג"

לא יודע, לי זה נשמע כמו האשמה וקריאה להדחה. נכון, לא ישירות אלא באופן מרומז, אבל עם רמז די עבה.

קודם כל לא קראתי את הראיון המקורי, לא אתפלא אם ערוץ הספורט עיוותו את הדברים. לי זה נשמע כמו קצת תסכול, לא מעבר.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 02 מרץ 2026, 21:16

Avi1508 כתב:אני מחכה שהאיראנים או הרוסים ישגרו טילים על אירופה ואז נראה את כל האירופאים מדברים
יבשת ללא עתיד וללא תקווה, אתה רואה אותם משקשקים מפחד מול האיראנים אז מה יקרה להם מול הרוסים
צריך להקים יורוליג עם דובאי והמפרציות,

חשבתי על זה היום שאם נרצה אנחנו יכולים כנראה להוריד כמה מדינות בקלות עם הרפיסות שלהם.
A.Parker

הודעהעל ידי שועל » 03 מרץ 2026, 18:54

אירופה הרבה פחות עלובה מאיך שמציירים אותה בארץ
מול רוסיה זה בכלל לא כוחות. יתרון טכנולוגי עצום (גם כמותי אגב אבל זה הרבה פחות חשוב כיום)
וזה עוד לפני שילוש הוצאות הביטחון ומירוץ החימוש של השנה האחרונה
ברגע שאירופה תמצא את עצמה באמת מאוימת זה לא יהיה משחק ילדים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מרסר » 03 מרץ 2026, 20:31

רשמית: מכבי חוזרת לארח בבלגרד (כ 5 משחקים) עד סיום העונה.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 03 מרץ 2026, 22:16

מרסר כתב:רשמית: מכבי חוזרת לארח בבלגרד (כ 5 משחקים) עד סיום העונה.

לא נראה לי שהוחלט מראש שזה לכל המשחקים אלא לבינתיים
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 03 מרץ 2026, 23:47

A.Parker כתב:

יש רק 5 משחקי בית עד סוף העונה, ואני לא מאמין שהיורוליג ייקחו סיכון ויחזירו העונה משחקים לארץ שוב (בהנחה שבכלל המלחמה תסתיים עד סוף העונה הסדירה מלכתחילה)
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 03 מרץ 2026, 23:50

עידן כתב:
A.Parker כתב:

יש רק 5 משחקי בית עד סוף העונה, ואני לא מאמין שהיורוליג ייקחו סיכון ויחזירו העונה משחקים לארץ שוב (בהנחה שבכלל המלחמה תסתיים עד סוף העונה הסדירה מלכתחילה)

מתוכם 2 שמראש לא היו אמורים להיות בישראל נגד אנדולו ופנרבחצ'ה, העונה כבר לא נחזור ליד אליהו זה כבר בטוח, נקווה שנסיים את העבודה באירן והמשטר שם יוחלף, כי אם לא גם בעונה הבאה לא נארח בישראל.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 04 מרץ 2026, 00:02

עידן כתב:
A.Parker כתב:

יש משחקים גם עוד חודש פלוס. בניגוד לארגוני טרור, ככל הנראה סיום המלחמה עם איראן יהיה וודאי. לא בטוח שזה יספיק כדי להחזיר את המשחקים, אבל זו כן סיטואציה שונה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 04 מרץ 2026, 00:16

A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:

יש משחקים גם עוד חודש פלוס. בניגוד לארגוני טרור, ככל הנראה סיום המלחמה עם איראן יהיה וודאי. לא בטוח שזה יספיק כדי להחזיר את המשחקים, אבל זו כן סיטואציה שונה.

אני לא בטוח שהמלחמה תסתיים תוך חודש. מלחמות זה בד"כ עניין של כמה שבועות במקרה הטוב. המלחמה הקודמת עם איראן שהייתה 12 יום הייתה קצרה באופן די יוצא דופן, וגם זה רק בגלל שטראמפ החליט לעצור אותה, אחרת הייתה יכולה להימשך הרבה יותר.

גם אם היא תסתיים מהר מהצפוי, אני לא חושב שההנהלה של היורוליג תספיק להתכנס בזמן ולהחליט להחזיר את המשחקים לישראל. גם בשביל מה להם לעשות את זה ולקחת שוב סיכון בשביל משחק או שניים?
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 04 מרץ 2026, 00:23

עידן כתב:
A.Parker כתב:
עידן כתב:
A.Parker כתב:

אני לא בטוח שהמלחמה תסתיים תוך חודש. מלחמות זה בד"כ עניין של כמה שבועות במקרה הטוב. המלחמה הקודמת עם איראן שהייתה 12 יום הייתה קצרה באופן די יוצא דופן, וגם זה רק בגלל שטראמפ החליט לעצור אותה, אחרת הייתה יכולה להימשך הרבה יותר.

גם אם היא תסתיים מהר מהצפוי, אני לא חושב שההנהלה של היורוליג תספיק להתכנס בזמן ולהחליט להחזיר את המשחקים לישראל. גם בשביל מה להם לעשות את זה ולקחת שוב סיכון בשביל משחק או שניים?

גם עכשיו לא אתפלא אם תוך שבוע המלחמה תיגמר ותישאר בעיקר המחאה מבפנים. שוב, לא אומר שהמשחקים יחזרו, רק שלא נראה שהחליטו באופן מוחלט שלא נארח יותר העונה. מה גם שהפועל עוד צפויה להיות לפחות בפלייאין, וממש אין סיבה שהיא תוותר על הביתיות שם.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים