פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
על ידי מרסר » 12 מרץ 2026, 18:24
omerk כתב:felix_r כתב:זוכרים את אייברסון מולינאר ששיחק בבאר-שבע בעונה שעברה? אפילו היו כאלה שרצו אותו במכבי. העונה הוא משחק בקלוז' הרומנית (שמופיעה ביורוקאפ ובליגה האדריאטית). אתמול ביורוקאפ במשחק הניצחון על בודוצ'נוסט הסרבית מולינאר קלע 34 נקודות (5 כ"ח, 4 אסיסטים, מדד 39+). קלוז' עלתה לרבע גמר היורוקאפ על חשבון בודוצ'נוסט.
באר-שבע בכול עונה מוצאת איזה יהלום צעיר.
במקום לחפש מציאות במכללות וג'יליג היו יכולים להביא אותו בגרושים. הפוטנציאל היה שם ואני לא חושב שמישהו פה מופתע מהיכולת שלו השנה
גם היום לב"ש יש שחקן ששווה להביא בעונה הבאה, וזה כמובן סי גי' אלבי.
-
מרסר
-
על ידי A.Parker » 12 מרץ 2026, 19:48
omerk כתב:felix_r כתב:זוכרים את אייברסון מולינאר ששיחק בבאר-שבע בעונה שעברה? אפילו היו כאלה שרצו אותו במכבי. העונה הוא משחק בקלוז' הרומנית (שמופיעה ביורוקאפ ובליגה האדריאטית). אתמול ביורוקאפ במשחק הניצחון על בודוצ'נוסט הסרבית מולינאר קלע 34 נקודות (5 כ"ח, 4 אסיסטים, מדד 39+). קלוז' עלתה לרבע גמר היורוקאפ על חשבון בודוצ'נוסט.
במקום לחפש מציאות במכללות וג'יליג היו יכולים להביא אותו בגרושים. הפוטנציאל היה שם ואני לא חושב שמישהו פה מופתע מהיכולת שלו השנה
בגלל שמביאים לפה שחקנים בינוניים אנחנו צריכים להביא שחקן בפרופיל שלו?
-
A.Parker
-
על ידי omerk » 12 מרץ 2026, 22:52
A.Parker כתב:omerk כתב:felix_r כתב:זוכרים את אייברסון מולינאר ששיחק בבאר-שבע בעונה שעברה? אפילו היו כאלה שרצו אותו במכבי. העונה הוא משחק בקלוז' הרומנית (שמופיעה ביורוקאפ ובליגה האדריאטית). אתמול ביורוקאפ במשחק הניצחון על בודוצ'נוסט הסרבית מולינאר קלע 34 נקודות (5 כ"ח, 4 אסיסטים, מדד 39+). קלוז' עלתה לרבע גמר היורוקאפ על חשבון בודוצ'נוסט.
בגלל שמביאים לפה שחקנים בינוניים אנחנו צריכים להביא שחקן בפרופיל שלו?
זה לא מה שאמרתי
-
omerk
-
על ידי A.Parker » 13 מרץ 2026, 00:42
* יורו + אופציות לבונוסים
איזור העשרה מיליון דולר לעונה!! פסיכי לאירופה
-
A.Parker
-
חזור אל פורום אוהדים
מי מחובר