המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Gevaudan כתב:ההתעקשות לקיים את הליגה כאשר אוביוסלי לא בטוח כאן (לא לזרים, והאמת היא שלא למוצר) עלולה לעלות ביוקר לכולן.
my man כתב:Gevaudan כתב:ההתעקשות לקיים את הליגה כאשר אוביוסלי לא בטוח כאן (לא לזרים, והאמת היא שלא למוצר) עלולה לעלות ביוקר לכולן.
בגדול אני איתך..ואני אישית בכללי מאבד עניין די מהר כשהתחרותיות נפגעת(והיא נפגעה כבר עם העזיבות של השחקנים מרחבי הליגה)
אבל מצד שני הכדורגל חזר פלוס עונה שעברה הסתיימה ללא אלופה אז יש צד לנסות בכל זאת..
אותי אישית כאמור לא ממש תעניין החזרה הזו..

MTA2311 כתב:my man כתב:Gevaudan כתב:ההתעקשות לקיים את הליגה כאשר אוביוסלי לא בטוח כאן (לא לזרים, והאמת היא שלא למוצר) עלולה לעלות ביוקר לכולן.
בגדול אני איתך..ואני אישית בכללי מאבד עניין די מהר כשהתחרותיות נפגעת(והיא נפגעה כבר עם העזיבות של השחקנים מרחבי הליגה)
אבל מצד שני הכדורגל חזר פלוס עונה שעברה הסתיימה ללא אלופה אז יש צד לנסות בכל זאת..
אותי אישית כאמור לא ממש תעניין החזרה הזו..
בכדורגל הזרים הם בין שליש לרבע מהקבוצה, בכדורסל זה יותר קרוב לחצי.
הליגה תתנהל בלוח זמנים צפוף, כאשר כל קבוצה תשחק לפחות פעמיים בשבוע, ותסתיים עד ליום 28 ביוני 2026, טרם פתיחת חלון הנבחרות של פיב”א.
Jazzman כתב:טעות נוראית לחדש את הליגה במצב הזה שנובעת משיקולים זרים של המנהלת/איגוד.
felix_r כתב:Jazzman כתב:טעות נוראית לחדש את הליגה במצב הזה שנובעת משיקולים זרים של המנהלת/איגוד.
זה טיפשי לחלוטין גם בכדורסל וגם בכדורגל.
לדעתי היה צריך פשוט לסיים את העונה, ולהכריז על הקבוצה שבמקום הראשון בטבלה כאלופת העונה.

my man כתב:felix_r כתב:Jazzman כתב:טעות נוראית לחדש את הליגה במצב הזה שנובעת משיקולים זרים של המנהלת/איגוד.
זה טיפשי לחלוטין גם בכדורסל וגם בכדורגל.
לדעתי היה צריך פשוט לסיים את העונה, ולהכריז על הקבוצה שבמקום הראשון בטבלה כאלופת העונה.
מושלם בשבילך פליקס הא?
מרסר כתב:גלן רייס ג'וניור, חתם בצפת מתחתית הליגה הלאומית במטרה להשאיר אותה בליגה.
מרסר כתב:גלן רייס ג'וניור, חתם בצפת מתחתית הליגה הלאומית במטרה להשאיר אותה בליגה.
A.Parker כתב:מרסר כתב:גלן רייס ג'וניור, חתם בצפת מתחתית הליגה הלאומית במטרה להשאיר אותה בליגה.
השאלה מתי ייכנס לכלא
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גיא ו־40 אורחים