דוווקא נגדם להפסיד
איכס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:נגמרה העונה?
מרסר כתב:refael כתב:נגמרה העונה?
סיכוי לא גדול, צריך לנצח עד סוף העונה ולקוות שמונאקו שיש להם משחק דחוי כמו מכבי יפסידו פעמיים ודובאי יפסידו לפחות משחק 1, למכבי יש יתרון פנימי על דובאי אם מגיעים לשיוון בניצחונות כי ניצחנו אותם העונה פעמיים, מול מונאקו יש לנו שיוון במאזן הפנימי, כי הפסדנו להם וניצחנו אותם ב 5 הפרש, במצב כזה אני לא יודע איך זה מוכרע.
מרסר כתב:refael כתב:נגמרה העונה?
סיכוי לא גדול, צריך לנצח עד סוף העונה ולקוות שמונאקו שיש להם משחק דחוי כמו מכבי יפסידו פעמיים ודובאי יפסידו לפחות משחק 1, למכבי יש יתרון פנימי על דובאי אם מגיעים לשיוון בניצחונות כי ניצחנו אותם העונה פעמיים, מול מונאקו יש לנו שיוון במאזן הפנימי, כי הפסדנו להם וניצחנו אותם ב 5 הפרש, במצב כזה אני לא יודע איך זה מוכרע.
עידן כתב:מרסר כתב:refael כתב:נגמרה העונה?
זה לא נכון אגב, יש לנו יתרון על מונאקו וגם על דובאי. אנחנו במשחק חסר מול דובאי, אם אנחנו ננצח עד סוף העונה וגם דובאי, נעקוף אותם.
מרסר כתב:עידן כתב:מרסר כתב:refael כתב:נגמרה העונה?
זה לא נכון אגב, יש לנו יתרון על מונאקו וגם על דובאי. אנחנו במשחק חסר מול דובאי, אם אנחנו ננצח עד סוף העונה וגם דובאי, נעקוף אותם.
נו זה מה שכתבתי, מול דובאי יש לנו יתרון במאזן הפנימי , מול מונאקו המאזן הפנימי הוא בשיוון, כי ניצחנו ב 5 וגם הפסדנו להם ב 5.
my man כתב:אם מנצחים 3 מ3 עשו זה אמור להספיק לפלייאין לא?
הבעיה שפאריז זו חתיכת משוכה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גיא ו־35 אורחים