יורוליג מחזור 37: פאריז נגד מכבי ת"א, חמישי, 22:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 37: פאריז נגד מכבי ת"א, חמישי, 22:00

הודעהעל ידי גיא » 09 אפריל 2026, 23:29

אי אפשר לנהל קבוצה רק בטוב.
מאמן צריך לדעת לטלטל את הקבוצה שצריך.
ושני המשחקים האלה שהכריעו - קטש לא הכין את הקבוצה מנטאלית.
אם זה היה חוסר באיכות, היינו מפסידים ב 8 -10 יותר.
אבל זו התפרקות טוטאלית.
גיא

הודעהעל ידי מרסר » 09 אפריל 2026, 23:34

A.Parker כתב:
מרסר כתב:
גיא כתב:וואו לראות את בלאט מלווה במבט את הלייאפ..

לפי התקשורת מכבי רוצה לתת לו 900 אלף דולר לעונה שזה עלות של 1.8 מיליון דולר עובד מעביד, אוהב את תמיר אבל את הסכום הזה הוא לא שווה, וזה גם בטוח יפגע בתקציב השחקנים שגם ככה לא יהיה גבוה בעונה הבאה.

מספיק אנחנו סובלים מהחוזה של סורקין

הבעיה פה עם השחקנים הישראלים, שכול משחק סביר שהם עושים התקשורת מהללת אותם לדרגות של סופר סטארים וזה מעלה אוטומטית את דרישות השכר שלהם בחוזה הבא, תוסיף את ינאי ואדלסון שאורבים ותקבל פאניקה במכבי שהם יעזבו וזה יוצר חוזים כאלה גבוהים.
מרסר

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 אפריל 2026, 23:36

מכבי עם 17 איבודים על 11 אסיסטים

ביום ראשון נשאר לנו להילחם על מעט הכבוד שלנו
Avi1508

הודעהעל ידי אדם » 09 אפריל 2026, 23:40

עלינו על איזה גל שהמשיך יפה אפילו יפה מאוד בתקופה האחרונה בחלק האחרון התחלתי לראות שניצחנו למרות שלא שיחקנו טוב וזה עוד יותר התבלט נגד דובאי אבל גם לפני כן.
זה הגיע לעד לפני יומים שעוד היינו שם ביג טיים 15 הפרש נגד באסקוניה ואז פוף נעלמו והתחילה ירידה לא מובנת ולא הגיונית ברבע אחד הכל נעלם ואין איך לעצור זה מרגיש רע מאוד וגם באור לא טוב את ההחתמה הארכת חוזה לקטש ,כי להיות מנהל משחק הוא לא היה אף פעם הוא מאמן של טווחים ארוכים הוא מאמן של שחקנים ולראות התפרקות כזו במאני טעים זה נקודה אדומה בוהקת גדולה שעושה טעם רע לחוזה החדש כי מדברים על להשאיר הרבה מהשחקנים שכרגע מתבזים ומבזים אותנו .זה המאהי טעים היה צריך לנצח 3 משחקים מתוך 4 ובעטנו בזה בגדול .
מכבי יצאה מאיזה מסלול ולא מצליחה לחזור ולעצור את ההידרדרות .
נקודה לגבי ווקר היו לי לבטים ענקיים לגביו כשרון על ,כדורסלן מנצח כנראה לא או כנראה לא אצלנו ,רציתי שהוא יצליח ועדין לפעמים מדגדג לי שאולי פעם ראשונה בקבוצה אם דרישות ,קבוצה לטווח ארוך ולמרות שנתן חצי עונה בז׳לגיריס לפני יומים אמרתי אולי שנה הבאה שהתאקלם ויהיה סגל יותר טוב אולי אז הוא ימצא את עצמו אבל נראה לי שכדאי להיפרד אני לא במאה אחוזים על זה אבל הרבה יותר מבעבר .
סנטוס הביתה ,הנקינס כבר עכשיו ,דאוטין הביתה.
בריסט התלבטות למרות שרואים שיפור והתאקלמות .
ווקר בצער רב הביתה.
איפה לונדברג אוהב אותו חיכיתי שיגיע צריך לחשוב טוב טוב אם בגילו הוא שווה את זה ויכול שוב לחזור לכושר .
קלארק צריך עוד קפיצת מדרגה.

הרבה החתמות חשובות לפנינו ובתקווה שיהיו בעלי תקציב גדול ומשמעותיים
אדם

הודעהעל ידי A.Parker » 09 אפריל 2026, 23:44

מרסר כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:
גיא כתב:וואו לראות את בלאט מלווה במבט את הלייאפ..

לפי התקשורת מכבי רוצה לתת לו 900 אלף דולר לעונה שזה עלות של 1.8 מיליון דולר עובד מעביד, אוהב את תמיר אבל את הסכום הזה הוא לא שווה, וזה גם בטוח יפגע בתקציב השחקנים שגם ככה לא יהיה גבוה בעונה הבאה.

מספיק אנחנו סובלים מהחוזה של סורקין

הבעיה פה עם השחקנים הישראלים, שכול משחק סביר שהם עושים התקשורת מהללת אותם לדרגות של סופר סטארים וזה מעלה אוטומטית את דרישות השכר שלהם בחוזה הבא, תוסיף את ינאי ואדלסון שאורבים ותקבל פאניקה במכבי שהם יעזבו וזה יוצר חוזים כאלה גבוהים.

נכון. הבעיה היא שמכבי, וחלק גדול מהאוהדים שלה, מספיק מטומטמים כדי ליפול למלכודת הזאת. אני מוכן שנה שנתיים שסורקין ובלאט יקבלו מיליון וחצי בהפועל עד שהבועה תתפוצץ. להחתים אותם במיליון ולהישאר עם חצי מיליון לזר זו התאבדות מטומטמת במיוחד.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], גיא ו־24 אורחים