עידן כתב:felix_r כתב:עידן כתב:לפי וואלה, אם בעוד כשבוע לא יצליחו להחתים על לונדברג על חוזה חדש, אז "יתפשרו" על שחקן אחר.
כמו כן אומרים שם שקולדבלה חיפש סנטר בליגת הקיץ אך המאמצים לא נשאו פרי, ונכון לעכשיו אין אף סנטר בקנה.
מעודד בסה"כ.
https://sports.walla.co.il/item/3854409
אני פחות דואג לסנטר. אבל ממש מודאג בעניינו של לונדברג. חייבים גארד עם חוכמה וניסיון בכדורסל אירופי. לעומת זאת סנטר קפיץ שידפוק דאנקים יותר קל למצוא.
מבחינתי, אם לונדברג חותם, אני נרגע, ולא נלחץ יותר לגבי השלמת הסגל.
אתה אומר שקל למצוא סנטר, כאילו בעונה האחרונה לא חתמו פה שחקנים כמו סנטוס (גם אם הוא אחלה כזר 10), שלא לדבר על עב"ם כמו אומורי
את סאנטוס החתימו בתור פרוספקט, כמו שעשו לא פעם בעבר. נכון, ציפו ממנו ליותר, אבל ככה זה עם פרוספקטים. לפעמים זה מצליח, ולפעמים לא. (בכול מקרה, מכבי מקבלת עבורו ביי-אאוט באוניברסיטה שהוא עובר אליה).
כבר אמרתי עוד במהלך העונה, שלדעתי מכבי התבלבלה עם אומורי, והחתימה את אומורי הלא נכון. כי היה עוד אומורי, שהוחתם בבאסקוניה, והיה לא רע. אבל אתה יודע, זו קונספירציה שלי
העניין הוא פחות עם זה קל או קשה להחתים סנטר, אלא איזה שחקן חשוב יותר לתוצאות. ולדעתי לונדברג הרבה יותר חשוב מגבוה כולשהו (מה גם ששנינו יודעים, שגבוה יקר מכבי לא תחתים).
הסיבה שאני חושב שלונדברג יותר חשוב, היא מה שראינו בעונה החולפת. ברגע שלונדברג הצטרף לקבוצה (והבריא מהפציעה) הקבוצה שיפרה את היכולת מקצה לקצה. פתאום התחילו הניצחונות ברצף. יש לו אימפאקט ממש גדול על הקבוצה.
גם בסדרת הגמר נגד הפועל הוא הוכיח שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה. וזה אפילו לא משנה שבהפועל היו חסרים זרים מובילים. כן, אם ברייאנט היה משחק, יש מצב שתוצאת הסדרה הייתה אחרת. אבל אני לא מדבר על התוצאה. אני מדבר על כך שלונדברג הראה שהוא השחקן הכי חשוב אצלנו, במכבי, בלי קשר למה שקורה בהפועל.