ת'רד מלפפונים 2026/2027

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

הודעהעל ידי עידן » 18 יולי 2026, 22:10

felix_r כתב:
עידן כתב:לפי וואלה, אם בעוד כשבוע לא יצליחו להחתים על לונדברג על חוזה חדש, אז "יתפשרו" על שחקן אחר.

כמו כן אומרים שם שקולדבלה חיפש סנטר בליגת הקיץ אך המאמצים לא נשאו פרי, ונכון לעכשיו אין אף סנטר בקנה.

מעודד בסה"כ.

https://sports.walla.co.il/item/3854409

אני פחות דואג לסנטר. אבל ממש מודאג בעניינו של לונדברג. חייבים גארד עם חוכמה וניסיון בכדורסל אירופי. לעומת זאת סנטר קפיץ שידפוק דאנקים יותר קל למצוא.

מבחינתי, אם לונדברג חותם, אני נרגע, ולא נלחץ יותר לגבי השלמת הסגל.

אתה אומר שקל למצוא סנטר, כאילו בעונה האחרונה לא חתמו פה שחקנים כמו סנטוס (גם אם הוא אחלה כזר 10), שלא לדבר על עב"ם כמו אומורי
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2026, 22:25

עידן כתב:
felix_r כתב:
עידן כתב:לפי וואלה, אם בעוד כשבוע לא יצליחו להחתים על לונדברג על חוזה חדש, אז "יתפשרו" על שחקן אחר.

כמו כן אומרים שם שקולדבלה חיפש סנטר בליגת הקיץ אך המאמצים לא נשאו פרי, ונכון לעכשיו אין אף סנטר בקנה.

מעודד בסה"כ.

https://sports.walla.co.il/item/3854409

אני פחות דואג לסנטר. אבל ממש מודאג בעניינו של לונדברג. חייבים גארד עם חוכמה וניסיון בכדורסל אירופי. לעומת זאת סנטר קפיץ שידפוק דאנקים יותר קל למצוא.

מבחינתי, אם לונדברג חותם, אני נרגע, ולא נלחץ יותר לגבי השלמת הסגל.

אתה אומר שקל למצוא סנטר, כאילו בעונה האחרונה לא חתמו פה שחקנים כמו סנטוס (גם אם הוא אחלה כזר 10), שלא לדבר על עב"ם כמו אומורי

את סאנטוס החתימו בתור פרוספקט, כמו שעשו לא פעם בעבר. נכון, ציפו ממנו ליותר, אבל ככה זה עם פרוספקטים. לפעמים זה מצליח, ולפעמים לא. (בכול מקרה, מכבי מקבלת עבורו ביי-אאוט באוניברסיטה שהוא עובר אליה).

כבר אמרתי עוד במהלך העונה, שלדעתי מכבי התבלבלה עם אומורי, והחתימה את אומורי הלא נכון. כי היה עוד אומורי, שהוחתם בבאסקוניה, והיה לא רע. אבל אתה יודע, זו קונספירציה שלי :laugh2

העניין הוא פחות עם זה קל או קשה להחתים סנטר, אלא איזה שחקן חשוב יותר לתוצאות. ולדעתי לונדברג הרבה יותר חשוב מגבוה כולשהו (מה גם ששנינו יודעים, שגבוה יקר מכבי לא תחתים).

הסיבה שאני חושב שלונדברג יותר חשוב, היא מה שראינו בעונה החולפת. ברגע שלונדברג הצטרף לקבוצה (והבריא מהפציעה) הקבוצה שיפרה את היכולת מקצה לקצה. פתאום התחילו הניצחונות ברצף. יש לו אימפאקט ממש גדול על הקבוצה.

גם בסדרת הגמר נגד הפועל הוא הוכיח שהוא השחקן הכי חשוב בקבוצה. וזה אפילו לא משנה שבהפועל היו חסרים זרים מובילים. כן, אם ברייאנט היה משחק, יש מצב שתוצאת הסדרה הייתה אחרת. אבל אני לא מדבר על התוצאה. אני מדבר על כך שלונדברג הראה שהוא השחקן הכי חשוב אצלנו, במכבי, בלי קשר למה שקורה בהפועל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יולי 2026, 22:41

חחחח לחשוב שאין צורך בסנטר איכותי, או שקל וזול למצוא מישהו שמתאים לקטש, זה חתיכת הזיה
יש צורך בסנטר טופ + סנטר טוב עם פוטנציאל
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2026, 23:15

A.Parker כתב:חחחח לחשוב שאין צורך בסנטר איכותי, או שקל וזול למצוא מישהו שמתאים לקטש, זה חתיכת הזיה

לא אמרתי את מה שאמרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יולי 2026, 23:32

felix_r כתב:
A.Parker כתב:חחחח לחשוב שאין צורך בסנטר איכותי, או שקל וזול למצוא מישהו שמתאים לקטש, זה חתיכת הזיה

לא אמרתי את מה שאמרת.

נכון הייתי יותר עדין...

סנטר קפיץ שידפוק דאנקים יותר קל למצוא....מבחינתי, אם לונדברג חותם, אני נרגע, ולא נלחץ יותר לגבי השלמת הסגל

ואז הוספת לכתוב שסנטוס הוחתם כפרוספקט (וואלה? חשבתי שחיפשו סנטר בכיר, פשוט הימרו והביאו כרגיל הימור גרוע)
את סאנטוס החתימו בתור פרוספקט, כמו שעשו לא פעם בעבר. נכון, ציפו ממנו ליותר, אבל ככה זה עם פרוספקטים. לפעמים זה מצליח, ולפעמים לא. (בכול מקרה, מכבי מקבלת עבורו ביי-אאוט באוניברסיטה שהוא עובר אליה).

ועל אומורי, החתמה בזיונית גם במונחים של מכבי, פשוט צחקת מבלי להגיב עניינית
כבר אמרתי עוד במהלך העונה, שלדעתי מכבי התבלבלה עם אומורי, והחתימה את אומורי הלא נכון. כי היה עוד אומורי, שהוחתם בבאסקוניה, והיה לא רע. אבל אתה יודע, זו קונספירציה שלי :laugh2
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 19 יולי 2026, 01:08

זה יפה שהבאת לא מעט ציטוטים , אבל דווקא על זה החלטת לוותר:

העניין הוא פחות עם זה קל או קשה להחתים סנטר, אלא איזה שחקן חשוב יותר לתוצאות. ולדעתי לונדברג הרבה יותר חשוב מגבוה כולשהו (מה גם ששנינו יודעים, שגבוה יקר מכבי לא תחתים).

לדעתי, אילו היית קורא את זה, כול שאר הציטוטים שהבאת היו פחות רלוונטיים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים