המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לא זה ולא זה ולא זה...
אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות - עמדת הגארד סגורה..

A.Parker כתב:צריכים לקרות עוד הרבה הרבה דברים, חלקם דמיוניים, כדי שהסגל הזה יהיה איכותי
יוסי22 כתב:מכבי עם לונדברג הייתה קבוצת הצלבה /סף הצלבה עם חיזוק בעמדת הסנטר + קולסון מכבי קבוצת הצלבה מובהקת.
omerk כתב:יוסי22 כתב:מכבי עם לונדברג הייתה קבוצת הצלבה /סף הצלבה עם חיזוק בעמדת הסנטר + קולסון מכבי קבוצת הצלבה מובהקת.
האמת שאם מבודדים את המשחקים מאז שלונדברג הצטרף ויוצרים טבלת יורוליג תאורטית רק לתקופה הזאת, אז מכבי הייתה לדעתי אחת מ4 הקבוצות הטובות באירופה. יש מצב שההפסדים בסוף העונה שגמרו את חלום הפלייאין קצת דרדרו את מכבי, אבל עובדתית מכבי המחוברת של קטש בצירוף לונדברג הייתה אחת הקבוצות החמות באירופה. לא שאני טוען שיש לנו פה קבוצה לפיינל פור, אבל פלייאוף זו לא מילה גסה בכלל בשנה הבאה, בהנחה שהשחקנים לא שכחו את מה שקטש לימד אותם.
omerk כתב:אנשים פה קצת מתבלבלים ומכניסים לי מילים לפה:
1.A.Parker - באיזה שלב אמרתי שזה הסטנדרט? בסך הכל ציינתי עובדה שמכבי של לונדברג הייתה, מבחינת מאזן נצחונות נטו, בין הקבוצות הכי חמות באירופה והייתה יותר מקבוצת סף הצלבה, זה הכל. לא טענתי שזה הסטנדרט המתבקש או חוויתי דעה כלשהי לגבי מה רצוי לשים בתור מטרה, או מה המטרה מבחינתי
2. עידן - לא אמרתי בשום מקום שמכבי ניצחה עם לונדברג את כל המשחקים. אכן לונדברג שיחק 16 משחקים ומתוכם מכבי ניצחו 11 מה ששם אותם עם 68% הצלחה. תעשה בדיקה מה המאזן שעשו שאר הקבוצות בתקופה הזאת ותראה שמכבי מבחינת אחוזי הצלחה היו מקום ראשון או שני באירופה. זו עובדה פשוט.
העונה הקודמת לא הייתה טובה והסגל לא היה מספיק טוב אבל לא הכל היה חרא 100% מהזמן ביורוליג הייתה גם תקופה שמכבי שיחקה מעולה. זו פשוט עובדה ויכול להיות שזה בעיקר בגלל המומנטום של ההיכל, וגם הטענה שהסגל היה לא טוב מספיק היא כנראה נכונה, הכל בסדר פשוט מותר גם להגיד דברים טובים, במיוחד שזה מגובה בנתונים עובדתיים.

עידן כתב:omerk כתב:אנשים פה קצת מתבלבלים ומכניסים לי מילים לפה:
1.A.Parker - באיזה שלב אמרתי שזה הסטנדרט? בסך הכל ציינתי עובדה שמכבי של לונדברג הייתה, מבחינת מאזן נצחונות נטו, בין הקבוצות הכי חמות באירופה והייתה יותר מקבוצת סף הצלבה, זה הכל. לא טענתי שזה הסטנדרט המתבקש או חוויתי דעה כלשהי לגבי מה רצוי לשים בתור מטרה, או מה המטרה מבחינתי
2. עידן - לא אמרתי בשום מקום שמכבי ניצחה עם לונדברג את כל המשחקים. אכן לונדברג שיחק 16 משחקים ומתוכם מכבי ניצחו 11 מה ששם אותם עם 68% הצלחה. תעשה בדיקה מה המאזן שעשו שאר הקבוצות בתקופה הזאת ותראה שמכבי מבחינת אחוזי הצלחה היו מקום ראשון או שני באירופה. זו עובדה פשוט.
העונה הקודמת לא הייתה טובה והסגל לא היה מספיק טוב אבל לא הכל היה חרא 100% מהזמן ביורוליג הייתה גם תקופה שמכבי שיחקה מעולה. זו פשוט עובדה ויכול להיות שזה בעיקר בגלל המומנטום של ההיכל, וגם הטענה שהסגל היה לא טוב מספיק היא כנראה נכונה, הכל בסדר פשוט מותר גם להגיד דברים טובים, במיוחד שזה מגובה בנתונים עובדתיים.
כבר עניתי על זה לא מזמן בנושא אחר - מכבי שיחקה מעולה במשך שליש עונה, נכון, אבל אי אפשר באמת להסיק מזה משהו. יש הבדל גדול בדינמיקה שהקבוצה משחקת גם כשהיא מרגישה שאין לה על מה לשחק, ויכול להיות שככה מכבי הרגישה אחרי שבמשך שליש ראשון של העונה היא חירבה את המגרש. ברגע שהיה סיכוי במשחקים האחרונים של העונה - מכבי עשתה במכנסיים שוב והפסידה את כל המשחקים הקריטיים.
לונדברג כאמור רוב העונה בכלל לא שיחק, אז אני לא יודע אם אפשר לקשור לו משהו מההצלחה, או מחוסר ההצלחה, של הקבוצה.
בשורה התחתונה בלי חיזוק משמעותי לא נראה שינוי משמעותי בעונה הבאה, זו דעתי. לסיים 10 ולא 12 זו לא הצלחה בעיני.
yon1 כתב:https://sports.walla.co.il/item/3851710
my man כתב:מדהים כמה כלום ושום דבר
עידן כתב:my man כתב:מדהים כמה כלום ושום דבר
אין לי חשק בכלל לעונה הזו עוד לפני שהתחילה.
כמעט אותו סגל מהעונה שעברה, שוב עונה שתיפתח בלי משחקים בבית, וכמעט בוודאות עוד עונה שניאבק בה על מקומות 10-14.
my man כתב:עידן כתב:my man כתב:מדהים כמה כלום ושום דבר
אין לי חשק בכלל לעונה הזו עוד לפני שהתחילה.
כמעט אותו סגל מהעונה שעברה, שוב עונה שתיפתח בלי משחקים בבית, וכמעט בוודאות עוד עונה שניאבק בה על מקומות 10-14.
ובלי הכנה ראויה לעונה(שגם לזה כבר התרגלנו) איזה מועדון רקוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים