טורניר קפריסין: מכבי ת"א - אולימפיאקוס, ראשון, 18:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר קפריסין: מכבי ת

הודעהעל ידי A.Parker » 14 ספטמבר 2026, 18:29

Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אחרי בקושי שבועיים של אימונים ושניים וחצי משחקים חצי סגל פצוע.

בכל מקרה, לגבי הקו האחורי, ידענו ואמרנו פה שכדאי מאוד שקלארק ומדר יעשו קפיצה משמעותית להיות טופ יורוליג, אחרת למכבי אין מה לחפש במפעל.
ואלאס? לונדברג?

יגיע לפה גארד במהלך העונה ואני חותם על זה.

אם קלארק עושה את הקפיצה שלו שכולם מייחלים לה, מדר יהיה סולידי, לונדברג יהיה כמו העונה שעברה פלוס מינוס, ואלאס יהיה בין סביר לטוב - אלו עמדות 1-2 שאני חי איתם בשלום בטח בהתחשב בכח שיש לנו בעמדות 3-4 וגם 5.

ואז בסיר הזה שאני מערבב אני מקבל אחלה קבוצה. צריכה לאיים על פלייאוף.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

אלה עמדות יחסית סבבה מבחינת איכות השחקנים (במידה ויממשו את התרחיש החיובי לגביהם), אבל עדיין חסר פה גו טו גאי מובהק. היחיד שאולי יהפוך לכזה זה קלארק.
הדבר היחיד שאולי אולי יטשטש את הצורך הזה הוא שיטת המשחק של קטש, אבל זה עדיין ריסקי מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 14 ספטמבר 2026, 18:30

er79 כתב:
A.Parker כתב:יש דברים יותר טובים מההכנה ופחות טובים. אהבתי מאוד לראות שליף חזר. הוא חכם מאוד וכבר נתן תרומה יפה. אהבתי גם שנתן דקות כסנטר ואני מקווה שזה משהו שקטש יעשה גם בלי קשר לאילוצים כי הוא יותר טוב מסורקין. בונזי בא חם וזה טוב. וואלאס נראה לא מחובר בכלל, מקווה שזה נטו עניין של הסתגלות אבל בכל מקרה זה תהליך ארוך. לא מבין את הביקורת המוגזמת על בייקוט. דווקא אהבתי שהוא לא מכריח ועושה רושם של שחקן חכם יחסית. כמובן שהיה עדיף שחקן איכותי יותר, אבל הוא לא כזה נורא כמו שעושים ממנו. בא לי לראות כבר דקות רציניות של תייס.

איפה בדיוק זיהית אינטליגנציה בסגנון משחק של בייקוט?

נתן מסירות יפות, נע די סבבה על המגרש, לא עשה שטויות. כמובן שזה לא הרבה ועוד מוקדם, אבל זה נכתב כקונטרה לזה שכבר יוצאים עליו.
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 14 ספטמבר 2026, 18:37

הורד היה מעולה בנבחרת אין סיבה שלא יהיה טוב העונה.
יש מצב שבגלל העומס הוא על חצי הילוך בהכנה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 14 ספטמבר 2026, 18:38

A.Parker כתב:
er79 כתב:
A.Parker כתב:יש דברים יותר טובים מההכנה ופחות טובים. אהבתי מאוד לראות שליף חזר. הוא חכם מאוד וכבר נתן תרומה יפה. אהבתי גם שנתן דקות כסנטר ואני מקווה שזה משהו שקטש יעשה גם בלי קשר לאילוצים כי הוא יותר טוב מסורקין. בונזי בא חם וזה טוב. וואלאס נראה לא מחובר בכלל, מקווה שזה נטו עניין של הסתגלות אבל בכל מקרה זה תהליך ארוך. לא מבין את הביקורת המוגזמת על בייקוט. דווקא אהבתי שהוא לא מכריח ועושה רושם של שחקן חכם יחסית. כמובן שהיה עדיף שחקן איכותי יותר, אבל הוא לא כזה נורא כמו שעושים ממנו. בא לי לראות כבר דקות רציניות של תייס.

נתן מסירות יפות, נע די סבבה על המגרש, לא עשה שטויות. כמובן שזה לא הרבה ועוד מוקדם, אבל זה נכתב כקונטרה לזה שכבר יוצאים עליו.

הוא גם הראה חולשה ביבאונד הגנה בצורה מעוורת חשד שמזכירה מעט את סנטוס
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: טורניר קפריסין: מכבי ת"א - אולימפיאקוס, ראשון, 18:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ספטמבר 2026, 18:57

גם שנה שעברה דאגו מהורד בחלקים לא קטנים מהעונה.

הוא בסוף את התפוקה הסולידית שלו יתן. לא שם יהיו הבעיות שלנו השנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 14 ספטמבר 2026, 19:31

my man כתב:הורד היה מעולה בנבחרת אין סיבה שלא יהיה טוב העונה.

הוא נראה ממש אאוט, גם בהגנה. תהיתי לעצמי אם יש קשר למדר, אבל גם אם כן (וזה אם גדול) אי אפשר שכל דבר ישפיע עליו ככה.

MTA2311 כתב:גם שנה שעברה דאגו מהורד בחלקים לא קטנים מהעונה.

דווקא בחלקים משמעותיים של העונה הוא היה די חיוור והרבה פחות טוב ביחס לעונה הראשונה. הוא כן סיים את העונה ביכולת נהדרת.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 14 ספטמבר 2026, 19:33

my man כתב:
A.Parker כתב:
er79 כתב:

הוא גם הראה חולשה ביבאונד הגנה בצורה מעוורת חשד שמזכירה מעט את סנטוס

כן. בכללי הוא נראה יותר מ מאשר סנטר.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 14 ספטמבר 2026, 19:41

A.Parker כתב:
my man כתב:הורד היה מעולה בנבחרת אין סיבה שלא יהיה טוב העונה.

הוא נראה ממש אאוט, גם בהגנה. תהיתי לעצמי אם יש קשר למדר, אבל גם אם כן (וזה אם גדול) אי אפשר שכל דבר ישפיע עליו ככה.

MTA2311 כתב:גם שנה שעברה דאגו מהורד בחלקים לא קטנים מהעונה.

דווקא בחלקים משמעותיים של העונה הוא היה די חיוור והרבה פחות טוב ביחס לעונה הראשונה. הוא כן סיים את העונה ביכולת נהדרת.

סביר להניח שזה בגלל הנבחרת ולא בגלל מדר (שאגב גם הוא לא נראה להיט...)

עונה שעברה הוא פתח חלש אבל היה בסדר גמור רוב העונה. סיים חזק כאמור.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 14 ספטמבר 2026, 19:55

הורד גם היה לא רע נגד אריס, הוא קלע 12 נקודות.

יש מצב שהדומיננטיות של קולסון קצת דוחקת את הורד הצידה מהנישה הקבועה שלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Bing [Bot] ו־118 אורחים