המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה מוזר זה שבאירופה 11 זריקות נחשב לקחת הרבה זריקות וב-NBA זה נחשב שלא היית מעורב במשחק
אבל אני לא מתלוננת..הייתי שמחה אם ה-NBA היה יותר כמו אירופה
1) קודם כל לא אמרתי שזה הרבה. אמרתי הכי הרבה בקבוצה.
2) ב NBA הכוכבים לוקחים כמעט את כל הזריקות, אז יוצא להם הרבה. באירופה משחק הוא הרבה יותר קבוצתי, אז הזריקות מתחלקות באופן שווה יותר
3) ב NBA כדוע לך משחקים 48 דקות...
אני לא אמרתי שאתה אמרת..זאת סתם מחשבה שעברה לי בראש ויצאה מהמקלדת
לא אמרתי שאמרת שאמרתי
מזכיר לי את הפרק המבלבל בחברים
![]()
felix_r כתב:LIAV10 כתב:איך אפשר להיות בינוני עם 16, 4, 4?
הרס את המשחק הוא לא, כפה על עצמו הוא לא, אז לא ברור לי איך הוא היה בינוני שלשום..
אפשר גם אפשר. אחוזי הקליעה שלו היו די נמוכים. היה לו 2/6 לשתי נקודות ו 2/5 לשלוש, אבל זה לא העיקר. בדקות האחרונות הוא פשוט החזיק את הכדור בלי סוף, לא הניע אותו בכלל, מחזיק את הכדור וכשהזמן נגמר זורק לסל, וזה כשלוגאן ואליהו כמעט ולא נוגעים בכדור במשך דקות ארוכות.
היקמן לקח הכי הרבה זריקות מהשדה במשחק הזה - 11. כאשר לוגאן ואליהו, שני שחקני התקפה הכי מוכשרים שלנו, לקחו רק 9 זריקות כל אחד.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:איך אפשר להיות בינוני עם 16, 4, 4?
הרס את המשחק הוא לא, כפה על עצמו הוא לא, אז לא ברור לי איך הוא היה בינוני שלשום..
אפשר גם אפשר. אחוזי הקליעה שלו היו די נמוכים. היה לו 2/6 לשתי נקודות ו 2/5 לשלוש, אבל זה לא העיקר. בדקות האחרונות הוא פשוט החזיק את הכדור בלי סוף, לא הניע אותו בכלל, מחזיק את הכדור וכשהזמן נגמר זורק לסל, וזה כשלוגאן ואליהו כמעט ולא נוגעים בכדור במשך דקות ארוכות.
היקמן לקח הכי הרבה זריקות מהשדה במשחק הזה - 11. כאשר לוגאן ואליהו, שני שחקני התקפה הכי מוכשרים שלנו, לקחו רק 9 זריקות כל אחד.
אתה יודע טוב מאוד שברבע הראשון פעם אחת הוציאו לו את הכדור מהרשת ופעם אחת שברו לו את הידיים בזריקה, בשני המקרים השופטים התעלמו, בשני המקרים הוא לקח ריבאונד התקפה וקלע..
הזריקות לשלוש שיצאו היו מעצבנות, הם כבר נכנסו לו ויצאו, רואים שיש לו טכניקת זריקה..
אתה בטוח שזה לא אוחיון שכידרר כל הרבה האחרון, כי זה מה שאני זוכר..
בסופו של יום קלעי מוביל ומוסר מוביל..
asafb96 כתב:ממש מגוחך פה מה שרוצים מהיקמן. אם הוא לא יסיים עם 30 נקודות 10 אסיסטים 0 איבודים וסל ניצחון לא תעזבו אותו הא...
היה מעולה. מ-ע-ו-ל-ה. לא מרגישים את הנקודות שלו? וואלה? אני דווקא מרגיש. משחק חכם, לא עושה שטויות ומאבד, חודר, מוסר, סוחט עבירות, קולע מכל טווח, שומר חזק. אחלה של שחקן. אם אחרי משחק כזה אומרים שהוא היה בינוני, אז אפשר לומר כאן ועכשיו שהוא הולך "להחשב" ככישלון במכבי, כי אני די בטוח ש30+10 הוא לא יתן השנה.
אבל מה שחשוב באמת, זה שבלאט רואה ויודע מי הוא ומה הוא שווה. לא סתם הוא ציין אותו במיוחד בסוף המשחק ואמר שהוא וליאור היו מעולים.
felix_r כתב:asafb96 כתב:ממש מגוחך פה מה שרוצים מהיקמן. אם הוא לא יסיים עם 30 נקודות 10 אסיסטים 0 איבודים וסל ניצחון לא תעזבו אותו הא...
היה מעולה. מ-ע-ו-ל-ה. לא מרגישים את הנקודות שלו? וואלה? אני דווקא מרגיש. משחק חכם, לא עושה שטויות ומאבד, חודר, מוסר, סוחט עבירות, קולע מכל טווח, שומר חזק. אחלה של שחקן. אם אחרי משחק כזה אומרים שהוא היה בינוני, אז אפשר לומר כאן ועכשיו שהוא הולך "להחשב" ככישלון במכבי, כי אני די בטוח ש30+10 הוא לא יתן השנה.
אבל מה שחשוב באמת, זה שבלאט רואה ויודע מי הוא ומה הוא שווה. לא סתם הוא ציין אותו במיוחד בסוף המשחק ואמר שהוא וליאור היו מעולים.
המספרים בכלל לא קובעים אם הוא משחק טוב או רע. אנדרסון נתן בזמנו מספרים מצוינים, אבל הרס את הקבוצה.
לא יודע בן כמה אתה, אבל היה פעם שחקן במכבי בשם דיוויד אנקרם, שהיה מפציץ 30 נקודות בכל משחק, אבל פירק את הקבוצה, והפסדנו בחצי הגמר פליי-אוף לגליל עליון.
זה שאתה חושב שהוא מצוין, זכותך. יש אנשים אחרים שלא חושבים כמוך, וגם זאת זכותם.
אסף אני חושבת שאתה מגזים
אלה שקברו אותו בפתיחת העונה לא צדקו וזה היה אפילו טיפה אכזרי
הוא בהחלט שיחק הרבה(הרבה)יותר טוב במלאגה מאשר בפתיחת העונה אבל להגיד שהוא שיחק מעולה או מ-ע-ו-ל-ה זה היסחפות לשם הבהרת נקודה
asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:ממש מגוחך פה מה שרוצים מהיקמן. אם הוא לא יסיים עם 30 נקודות 10 אסיסטים 0 איבודים וסל ניצחון לא תעזבו אותו הא...
המספרים בכלל לא קובעים אם הוא משחק טוב או רע. אנדרסון נתן בזמנו מספרים מצוינים, אבל הרס את הקבוצה.
לא יודע בן כמה אתה, אבל היה פעם שחקן במכבי בשם דיוויד אנקרם, שהיה מפציץ 30 נקודות בכל משחק, אבל פירק את הקבוצה, והפסדנו בחצי הגמר פליי-אוף לגליל עליון.
זה שאתה חושב שהוא מצוין, זכותך. יש אנשים אחרים שלא חושבים כמוך, וגם זאת זכותם.
לא רואה שום מקום להשוואה לאנדרסון, אנקרם, או כל סוליסט כזה או אחר. אלה שחקנים שכופים עצמם על המשחק, והולכים הרבה ראש בקיר. היקמן ממש ממש לא כזה.
הוא שיחק חכם וקבוצתי, בלי לכפות עצמו, וסיים עם סטטיסטיקה מצוינת. עובדה גם שאני רואה תגובות של אנשים שלא מאמין שהוא הגיע למספר נקודות כזה, כי לא הרגישו אותו. משמע הוא לא כופה עצמו, משחק בשטף הקבוצתי, ובכל זאת צובר נקודות.
כמובן שזכותך לא להתלהב מהמשחק שלו, אבל לא נראה לי רציני לאמר שהוא היה בינוני. לא אחרי משחק כזה, בטח לא אחרי שבלאט מציין אותו במיוחד, יחד עם ליאור.אסף אני חושבת שאתה מגזים
אלה שקברו אותו בפתיחת העונה לא צדקו וזה היה אפילו טיפה אכזרי
הוא בהחלט שיחק הרבה(הרבה)יותר טוב במלאגה מאשר בפתיחת העונה אבל להגיד שהוא שיחק מעולה או מ-ע-ו-ל-ה זה היסחפות לשם הבהרת נקודה
לא יודע, בשבילי משחק של 16, 4, 4 במשחק יורוליג ראשון זה מעולה. אם זה לא מעולה אז מה כן? 20, 6, 6? יש שחקן באירופה שמעמיד מספרים כאלה?
יש לי מן תחושה שאם היו קוראים לו יוגב אוחיון, או אפילו ג'ייקוב פולן שמשום מה חלק הפכו אותו פה לשחקן על, כמעט כל הפורום פה היה מהלל אותו, ואומר שהוא היה ענק.
LIAV10 כתב:דווקא לי יש תחושה שאם זה היה פולן היו מעללים את היקמן..
ככה זה, היקמן פה, פולן לא זה אומר שפולן גדול, אם פולן היה פה והיקמן לא היקמן היה ענק..
קוראים לזה בעברית חוסר סבלנות, גם בנוקיה, אוהבים לסמן מישהו וכל שנייה שהוא לא קובר שלשה צועקים עליו שהוא אפס, תוקע את ההתקפה, לא מתאים, מטומטם וכו׳..
זה ככה היה בדיוק עם פרקינס בעונה הראשונה שכולם קיבלו אורגזמה משחקנים שלא במכבי שהיום משחקים בליגה ד׳, אבל היו עושים הכל בשביל להחליף אותם עם פרקינס..
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:דווקא לי יש תחושה שאם זה היה פולן היו מעללים את היקמן..
ככה זה, היקמן פה, פולן לא זה אומר שפולן גדול, אם פולן היה פה והיקמן לא היקמן היה ענק..
קוראים לזה בעברית חוסר סבלנות, גם בנוקיה, אוהבים לסמן מישהו וכל שנייה שהוא לא קובר שלשה צועקים עליו שהוא אפס, תוקע את ההתקפה, לא מתאים, מטומטם וכו׳..
זה ככה היה בדיוק עם פרקינס בעונה הראשונה שכולם קיבלו אורגזמה משחקנים שלא במכבי שהיום משחקים בליגה ד׳, אבל היו עושים הכל בשביל להחליף אותם עם פרקינס..
היקמן זה לא פרקינס. היקמן זה סתם שחקן בלי שום יכולות מיוחדות. רול פלייר. אין טעם להשוות אותו לשחקנים כמו פרקינס, פארגו או ביינום שכל אחד מהם הביא משהו מיוחד.
LIAV10 כתב:לא השוויתי לפרקינס, דיברתי על חוסר הסובלנות ושלילת השחקנים של אוהדי מכבי..
עכשיו זה שרמדיני, אל תשאל איזה בדיחות לא מצחיקות מספרים עליו, סטייל הסבה מקצועית למחלץ חתולים מעצים כי הוא פשוט ״בנאדם שנולד גבוה״ ולא מעבר..
אדיוטים
yzafrir כתב:ליאב , למה קשה לך לקבל את זה שהיקמן הוא לא שחקן גדול ובטח לא מה שציפו ממנו ? הוא לא האופציה הכי טובה שהייתה לנו בקיץ אבל בלאט בחר בו בסופו של דבר .
אף אחד לא הופך פה את פולן לשחקן על אבל בהשוואה להיקמן (שנובעת בעיקר מיזה שגם הוא היה מעומד בקיץ ) הוא חומר הרבה יותר טוב עם יותר פוטנציאל . שחקנים שכן דיברו עליהם בקיץ כשחקנים בכירים הם ג'אקסון \ מקאלב \ בברלי... אבל פולן הוזכר כמעומד כבר אחרי שהיה די ברור שלא נראה פה שחקנים בקנה מידה הזה . אגב אני גם העדפתי בקיץ את טייריס רייס ששיחק בריטאס לפני היקמן ואני עדיין חושב שהוא עדיף עליו...
להיקמן אין שום ערך מוסף כמו לשחקנים אחרים שהזכירו פה (פרקינס\פארגו\ביינום...) אבל הוא גם לא שחקן גרוע שמחרב משחק . מבחינתי הוא למ"למ (לא מועיל ולא מזיק ) בסגנון שוויז היה . מידי פעם רואים איזו הברקה שלו אבל זהו בנתיים .
asafb96 כתב:yzafrir כתב:ליאב , למה קשה לך לקבל את זה שהיקמן הוא לא שחקן גדול ובטח לא מה שציפו ממנו ? הוא לא האופציה הכי טובה שהייתה לנו בקיץ אבל בלאט בחר בו בסופו של דבר .
אף אחד לא הופך פה את פולן לשחקן על אבל בהשוואה להיקמן (שנובעת בעיקר מיזה שגם הוא היה מעומד בקיץ ) הוא חומר הרבה יותר טוב עם יותר פוטנציאל . שחקנים שכן דיברו עליהם בקיץ כשחקנים בכירים הם ג'אקסון \ מקאלב \ בברלי... אבל פולן הוזכר כמעומד כבר אחרי שהיה די ברור שלא נראה פה שחקנים בקנה מידה הזה . אגב אני גם העדפתי בקיץ את טייריס רייס ששיחק בריטאס לפני היקמן ואני עדיין חושב שהוא עדיף עליו...
להיקמן אין שום ערך מוסף כמו לשחקנים אחרים שהזכירו פה (פרקינס\פארגו\ביינום...) אבל הוא גם לא שחקן גרוע שמחרב משחק . מבחינתי הוא למ"למ (לא מועיל ולא מזיק ) בסגנון שוויז היה . מידי פעם רואים איזו הברקה שלו אבל זהו בנתיים .
אני בהחלט הייתי קונה קבוצה של למ"למים שיתנו 16-4-4
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים