פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ניק קנר מדלי:הברקה או טעות?

הברקה
10
42%
טעות
14
58%

סך הכול הצבעות : 24

Re: ניק קנר מדלי:הברקה או טעות?

28 אוקטובר 2012, 20:16

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכימה איתכם(אלה שכתבו בת'רד של המשחק)
היום כשמדלי שיחק עם ליאור כשהוא רק נכנס בפעם הראשונה הוא היה טוב..הלך חזק מאוד לריבאונד, קלע שלשה והוסיף שתי נקודות מחצי מרחק
הוא לא מחובר? נכון, אבל אני חושבת שהיום הוא שיחק יותר טוב ממה שאומרים פה

את רצינית?
הוא היה זוועה הערב

לא מסכימה
כל מכבי הייתה זוועה והוא היה בין הפחות גרועים

אבל אצלו זה כבר רצף של משחקים רעים
אני חושב שהמשחק הטוב היחיד שלו היה מול אול' בהכנה

אתה יכול להסתכל על זה ככה
אני מסתכלת על המשחקים שלו מאז שהוא הגיע ולמרות שהוא עדיין לא מדלי של ספרד הוא משחק הרבה יותר טוב והרבה יותר בתוך השטף הקבוצתי מאשר המשחק הראשון שלו

הוא עדיין נראה אבוד יחסית לשחקנים אחרים אבל הקליעה שלו כבר הרבה יותר יציבה וגם ההליכה לריבאונד יותר חזקה

הוא לא אחד השחקנים הבולטים של מכבי אבל הוא לא היה השחקן שאפשר להפיל עליו את ההפסד היום..פשוט מסתכלים עליו יותר בגלל שלא מרוצים ממנו כבר הרבה זמן

זה בדיוק הקטע
מוזר שאת דווקא מביאה את זה כדי לחזק את דבריך

28 אוקטובר 2012, 20:19

זה בדיוק הקטע

ממש לא מוזר
כמו שאני מסתכלת על ההגנה של ליאור יותר בגלל שאני לא ממש מתה עליו(ואני מודה בזה)ככה אתם מסתכלים על מדלי יותר ונדבקים לכל טעות שלו..זה לא אומר ששאר השחקנים שאתם לא ממש שמים לב אליהם לא עושים טעויות

אני לא רואה חצי מהפורום יוצא על לאנדסברג בגלל שהוא לא מסוגל לשמור כבר מתחילת העונה
למה? כי לא נועצים בו עיניים כמו במדלי

28 אוקטובר 2012, 20:20

דיוויד בלו :cry3

28 אוקטובר 2012, 20:23

Holiday_Armadillo כתב:
זה בדיוק הקטע

ממש לא מוזר
כמו שאני מסתכלת על ההגנה של ליאור יותר בגלל שאני לא ממש מתה עליו(ואני מודה בזה)ככה אתם מסתכלים על מדלי יותר ונדבקים לכל טעות שלו..זה לא אומר ששאר השחקנים שאתם לא ממש שמים לב אליהם לא עושים טעויות

אני לא רואה חצי מהפורום יוצא על לאנדסברג בגלל שהוא לא מסוגל לשמור כבר מתחילת העונה

אבל מה את לא מבינה שמדלי נראה רע מתחילת העונה(כולל ההכנה) ובגלל זה כבר מתחיל להימאס לנו?
אנחנו לא יוצאים עליו רק בגלל המשחק הערב ובטח שלא מאשימים אותו בהפסד אבל ראבאק הבן אדם לא תורם מתחילת העונה

ובנוגע ללאנדסברג...בדקות שהוא מקבל הוא עושה עבודה נהדרת בהתקפה,רק חבל שעכשיו בלאט מוריד לו כבר לגמרי את הביטחון
אני דווקא לא חושב שהוא חור בהגנה ולדעתי הוא צריך לשחק הרבה בתקווה שהוא יהיה אולי אפילו הגואו טו גאי שלנו

28 אוקטובר 2012, 20:26

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
זה בדיוק הקטע

ממש לא מוזר

אבל מה את לא מבינה שמדלי נראה רע מתחילת העונה(כולל ההכנה) ובגלל זה כבר מתחיל להימאס לנו?
אנחנו לא יוצאים עליו רק בגלל המשחק הערב ובטח שלא מאשימים אותו בהפסד אבל ראבאק הבן אדם לא תורם מתחילת העונה

ובנוגע ללאנדסברג...בדקות שהוא מקבל הוא עושה עבודה נהדרת בהתקפה,רק חבל שעכשיו בלאט מוריד לו כבר לגמרי את הביטחון
אני דווקא לא חושב שהוא חור בהגנה ולדעתי הוא צריך לשחק הרבה בתקווה שהוא יהיה אולי אפילו הגואו טו גאי שלנו

אתה יכול לא לחשוב שהוא חור אבל הוא חור
אני לא חושבת שהמדים של מכבי זה צהוב וכחול אבל זה לא אומר שלמישהו חשובה הדעה שלי אם יש עובדות
לאנדסברג לא שומר טוב בהגנה אתה יודע עוד ממתי? ממשחק ההכנה שהיה לנו נגד חיפה שהיה סגור לתקשורת והועבר דרך היוטיוב
אצל בלאט אין שחקנים שיקבלו קרדיט רק כי הם טובים בהתקפה אם הם לא תורמים כלום בהגנה לא משנה כמה רוצים שהם ישחקו(ראה ערך: אליהו)

29 אוקטובר 2012, 05:24

er79 כתב:דיוויד בלו :cry3

העיקר שאנשים כאן חגגו כשהוא עזב. הלמל"מ הזה מדלי מקבל פי 3 ונראה כמו צנצנת בינתיים.

הוא ושרמדיני ( שגם נופח מעבר למידתו ) מקבלים הכי הרבה ונותנים הכי פחות. אז אולי פדרמן ובניו צודקים כשהם אומרים שהכסף לא חשוב. ;)

29 אוקטובר 2012, 07:02

yarinsaky כתב:

העיקר שאנשים כאן חגגו כשהוא עזב. הלמל"מ הזה מדלי מקבל פי 3 ונראה כמו צנצנת בינתיים.

הוא ושרמדיני ( שגם נופח מעבר למידתו ) מקבלים הכי הרבה ונותנים הכי פחות. אז אולי פדרמן ובניו צודקים כשהם אומרים שהכסף לא חשוב. ;)

אני לא זוכר שהיו חגיגות אבל אני כן זוכר שהיו פה חברה שניסו במשך כל הזמן שלו במכבי להקטין את התמורה שלו לקבוצה .
שרמאנדיני בהחלט מאכזב עד עכשיו אבל כנראה שזה שהוא נפל לתפקיד כלכך חשוב בשלב כלכך מוקדם באמת גדול עליו . אם לא יוסיף מאסה רצינית הוא לא ימשיך את מגמת ההתקדמות שריאנו ממנו בשנתיים האחרונות ויכול מאוד להיות שגם לא נראה אותו במכבי שנה הבאה בגלל זה . למערכת לחוצה כמו של מכבי אין זמן וסבלנות לפרוייקטים מסובכים ואם זה ימשיך כמו היום הוא יהיה בחוץ .

29 אוקטובר 2012, 07:06

yarinsaky כתב:

ברור שהכסף חשוב אבל תמיד יהיו שחקנים שפורצים... בו נראה מי מצטיין העונה ביורוליג: פארמר, קרסטיץ, פרננדז, ווימס, סאן אמטריו, בורוסיס...
גם במכבי אליהו הוא בין השחקנים היקרים בקבוצה.

ברור שמכבי לא הביא באנקרים ב מיליוני יורו וגם שם לפעמים יש נפילות (לורבק למשל בעונה רעה עד עכשיו) מצד שני מקאלב מוכיח את עצמו

אני מאמין ששחקנים איכותיים באמת בכל מקרה יפרצו בשלבים המאוחרים (למשל לורבק). אני ממש לא רציתי את מדלי אבל כן חושב ששרמדיני היה שווה את ה- 800K אם מסתכלים לא רק בדיעבד. יש הרבה שחקנים איכותיים שיש להם קשיי הסתגלות (מלאגה דוגמה בולטת- זוריץ', פרוביץ', ואסקז). אני חוזר על מה שאמרתי לפני המשחק עם ראשון צריך לנפות את מידלי על חשבון יותר דק' לשרמדיני. הירידה באיכות זריקות העונשין מראה שיש כאן אפקט פסיכולוגי שלילי. את מידלי אני לא אוהב כי הוא בורח מהסל ואין לו אגרסיביות. אם כל הכבוד לשלח מדלי ממש לא שחקן מוכח כי הליגה הספרדית עד כמה שהיא הכי טובה באירופה עדיין ליגה אירופאית ובאירופה רוב הקבוצות שלא מובילות את הטבלה הן קבוצות בינוניות.

29 אוקטובר 2012, 07:17

בהתייחס לכותרת - הברקה הוא כבר לא יהיה... :bigsmile3

29 אוקטובר 2012, 08:28

אני חושב שהוא עוד יתאקלם ויראה מה שיש לו. כרגע החשיבות של מדלי עצומה כי הוא הגבוה היחיד שיודע לקלוע מבחוץ. בגלל זה אי אפשר לוותר עליו ואני מאמין שהוא יראה מה יש לו בסופו של דבר. הרי לא יכול להיות שהיכולות שלו עובדות רק על אדמת ספרד או משהו כזה.

29 אוקטובר 2012, 09:36

Dperk כתב:אני חושב שהוא עוד יתאקלם ויראה מה שיש לו. כרגע החשיבות של מדלי עצומה כי הוא הגבוה היחיד שיודע לקלוע מבחוץ. בגלל זה אי אפשר לוותר עליו ואני מאמין שהוא יראה מה יש לו בסופו של דבר. הרי לא יכול להיות שהיכולות שלו עובדות רק על אדמת ספרד או משהו כזה.

החסרון של סנטר מאסיבי מתחת לסל הרבה יותר גדול מאשר שחקן בעמדה 4 שיודע לקלוע שלשות .
מההתחלה היו אמורים לסגור את החסרון הזה ולא לנסות לסגור את החור שבלו השאיר . ככה נשארנו קרחים מכאן ומכאן...

29 אוקטובר 2012, 09:39

yzafrir כתב:
Dperk כתב:אני חושב שהוא עוד יתאקלם ויראה מה שיש לו. כרגע החשיבות של מדלי עצומה כי הוא הגבוה היחיד שיודע לקלוע מבחוץ. בגלל זה אי אפשר לוותר עליו ואני מאמין שהוא יראה מה יש לו בסופו של דבר. הרי לא יכול להיות שהיכולות שלו עובדות רק על אדמת ספרד או משהו כזה.

החסרון של סנטר מאסיבי מתחת לסל הרבה יותר גדול מאשר שחקן בעמדה 4 שיודע לקלוע שלשות .
מההתחלה היו אמורים לסגור את החסרון הזה ולא לנסות לסגור את החור שבלו השאיר . ככה נשארנו קרחים מכאן ומכאן...

אני בכלל לא בטוח שמדובר בחור.
בלו הוא שחקן מיוחד ולחפש לו תחליף זה לא היה דבר חכם.

למכבי יש את אליהו, שמבחינת פוטנציאל יכול לשחק 30 דקות ברמה גבוהה ביורוליג.
מאחוריו היה צריך להיות איזשהו נגר חביב שייכנס וייקח ריבאונדים, ויעלה 300K.

במקום זה כרגע דייויד משתף את תומאס כ-4, וכך יוצא שעל עמדה שהיא לא מהחשובות שיש, מכבי מוציאה כ-3 מליון דולר ברוטו פלוס מינוס (אליהו, מדלי ותומאס).

אף אחד לא אמר שחייבים גבוה שקולע מבחוץ. זה נחמד כשיש כזה, אבל זה לא חובה.

29 אוקטובר 2012, 09:51

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

במקום זה כרגע דייויד משתף את תומאס כ-4, וכך יוצא שעל עמדה שהיא לא מהחשובות שיש, מכבי מוציאה כ-3 מליון דולר ברוטו פלוס מינוס (אליהו, מדלי ותומאס).

אתה אומר בדיוק מה שאמרתי מקודם , שבלאט התעסק הרבה יותר בלחפש מישהו שיסגור לו את החור של בלו (מבחינת קליעות משלוש .) ולא בשחקן בסגנון אחר לגמרי . בסופו של דבר הוא מצא את השחקן הזה ב-300K (יש אומרים אפילו פחות) בדמותו של תומאס רק שזה הוחתם בכלל לעמדת הסנטר אבל בנתיים החתים 4 מחליף לאליהו במחיר עצום וזו הטעות הגדולה . אפילו אם מדלי כן יצליח אז זה הופך את תומאס לקצת מיותר . לא יכול להיות ששלושת מספרי ה-4 יציגו יכולת טובה לאורך כל העונה , בטוח שמישהו יפגע ואת האמת אני שמח שזה מדלי ולא ליאור...
לפני חודש אמרתי שבמקום לשחרר את ג'יימס תמורת סמית' מירושלים עדיף לשחרר את מדלי . אני עדיין חושב שעדיף לשחרר את מדלי ולמצוא סנטר אחר (כי העסקה עם ירושלים כבר לא רלוונטית ) ותומאס יהיה 4 מחליף .
אומנם לא יהיה לנו 4 שקולע טוב משלוש אבל יש לנו היום שחקנים בעמדות 1-3 שעושים זאת לא רע ויותר טוב מעונה שעברה כך שאפשר לחיות עם זה .

29 אוקטובר 2012, 10:17

jol9 כתב:
yzafrir כתב:

:thumbup

29 אוקטובר 2012, 10:18

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:

אתה אומר בדיוק מה שאמרתי מקודם , שבלאט התעסק הרבה יותר בלחפש מישהו שיסגור לו את החור של בלו (מבחינת קליעות משלוש .) ולא בשחקן בסגנון אחר לגמרי . בסופו של דבר הוא מצא את השחקן הזה ב-300K (יש אומרים אפילו פחות) בדמותו של תומאס רק שזה הוחתם בכלל לעמדת הסנטר אבל בנתיים החתים 4 מחליף לאליהו במחיר עצום וזו הטעות הגדולה . אפילו אם מדלי כן יצליח אז זה הופך את תומאס לקצת מיותר . לא יכול להיות ששלושת מספרי ה-4 יציגו יכולת טובה לאורך כל העונה , בטוח שמישהו יפגע ואת האמת אני שמח שזה מדלי ולא ליאור...
לפני חודש אמרתי שבמקום לשחרר את ג'יימס תמורת סמית' מירושלים עדיף לשחרר את מדלי . אני עדיין חושב שעדיף לשחרר את מדלי ולמצוא סנטר אחר (כי העסקה עם ירושלים כבר לא רלוונטית ) ותומאס יהיה 4 מחליף .
אומנם לא יהיה לנו 4 שקולע טוב משלוש אבל יש לנו היום שחקנים בעמדות 1-3 שעושים זאת לא רע ויותר טוב מעונה שעברה כך שאפשר לחיות עם זה .

הבעיה היא שאני לא מאמין שנוכל לעשות עליו טרייד אם היכולת שלו כרגע

29 אוקטובר 2012, 10:35

yzafrir כתב:שרמאנדיני בהחלט מאכזב עד עכשיו אבל כנראה שזה שהוא נפל לתפקיד כלכך חשוב בשלב כלכך מוקדם באמת גדול עליו . אם לא יוסיף מאסה רצינית הוא לא ימשיך את מגמת ההתקדמות שריאנו ממנו בשנתיים האחרונות ויכול מאוד להיות שגם לא נראה אותו במכבי שנה הבאה בגלל זה . למערכת לחוצה כמו של מכבי אין זמן וסבלנות לפרוייקטים מסובכים ואם זה ימשיך כמו היום הוא יהיה בחוץ .

האמת שעד כה הוא נראה יותר גרוע מאיך שמאצ'בן נראה בתקופתו הקצרה איתנו.
ואם למאצ'בן לא היתה להם שום סבלנות.....

29 אוקטובר 2012, 10:44

שרמדיני נראה כמו גירסא פחות טובה של קונסטנטין פופה .
בהתאמה כמובן - הוא גם נמוך מפופה בקצת, וגם פחות מכוער מפופה בקצת, והכי נורא גם עם יכולת חלשה משל פופה בקצת(וואי ופופה היה חלש)

29 אוקטובר 2012, 11:29

שרמדיני הוא בעצם פופה לעניים, אני זוכר שבמכבי הוא קיבל כמעט מיליון דולר ואז זה נחשב לסכום מאוד גבוה. בכל מקרה, יש דימיון מסויים.

אני דווקא זוכר שמאוד התלהבתי כשהוא חתם במכבי בזמנו, וגם כאן ההתלהבות פגה מהר . ( הוא לפחות היה על תקן מתאזרח ).

29 אוקטובר 2012, 15:34

כרגע לא רק ששארמדיני לא מקבל מספיק כדורים בהתקפה, גם הכדורים שהוא מקבל, לא באים בזמן הנכון ובמקומות הנכונים. שוב בלאט מוכיח שהוא יודע לעבוד רק עם סוג אחד של גבוהים.

קיינר מדלי לעומת זאת, מאכזב בטירוף.. מישהו כנראה הראה לו קלטות של בלו, ואמר לו לחקות אותו. הוא אף פעם לא היה קלעי גדול, ולא ברור לי מאיפה החוצפה להפציץ ככה. מזל שליאור נראה טוב כרגע. לא רוצה לדמיין אפילו מה יקרה אם ליאור ירד ביכולת בטופ 16.
פרסם תגובה