אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי Assaf M » 26 אפריל 2012, 15:01

וכל השאר לא מעניין.
דיוויד, אוהבים, מעריכים ונאמנים. כל מה שמסביב, קנאות.

תמונה
Assaf M

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 15:03

1+++++

רק דיוויד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2012, 15:05

מעניין ששמעון שותק בינתיים.. מראה בדיוק מי שולט במועדון בשנים האחרונות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2012, 16:34

ה"שחקן" הכי חשוב בסגל ללא ספק
אישיות גדולה משולבת בבן אדם מקצוען שלא מפסיק לטרוח לטובת הקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 17:19

אין ויכוח. באמת מאמן מצויין ואהוב.

עזבו את שמעון בינתיים. מה יש לו לעשות בנושא? לרוץ לעיתונות ולהגיד שפדרמן לא שולט על הפה שלו ונפלטו לו כל מיני שטויות?
אין מה לעשות עם זה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 17:25

אני כבר ציינתי שהדבר הכי טוב שהקהל יכול לעשות עכשיו זה פשוט להראות במשחקים הקרובים -פיינל פור האדריאטית שזה אחלה במה, את התמיכה שלו בבלאט.
שארגוני האוהדים ייקחו את העסק לידיים!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי refael » 26 אפריל 2012, 17:30

אני באמת לא מבין איך הגענו למצב הזה באמת ???
מסדרת הצלבה מצויינת,עלייה לפיינל פור אדריאטית,כנראה כם עלייה לפנייל פור בליגה הגענו למצב שמדברים על זה שבלאט הולך הביתה.
מה קרה פה ?
בלאט עושה עונה די טובה למרות התנאים הקשים מאוד (3 ליגות,סגל הקבוצה משתנה לפחות 3 פעמים בשנה) ופדרמן פותח עליו פה ? למה כי הוא לא שיתף את פאפאלוקוס? כי הוא ביזבז עליו 400 אלף לחינם ?
רק חסר עכשיו שבלאט ילך לנו ונישאר לנו עם איזה מאמן סוג ז כמו קטש דרוקר.
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 26 אפריל 2012, 18:00

ברור שבלאט הוא זה שייצב לבדו את המערכת אחרי כמה שנים נוראיות, בלי שום עזרה של אף אחד במערכת. ברור גם שבלעדיו נתגעגע מאוד ל״אי ההצלחות״ של היום. אבל לצערי גם ברור שהכבוד העצמי והשחצנות של פדרמן לא יאפשרו לו להתנצל ולעשות את מה שנדרש כדי להשאיר כאן את בלאט. 
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אפריל 2012, 18:09

אתם באמת חושבים שבלאט לא ישאר?
הוא רק מחזיר לעצמו את הכבוד בכך שהוא משהה את החתימה שלו ובזכות העידוד שהוא יקבל מהקהל אבל הוא לא ילך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 26 אפריל 2012, 18:27

קשה לי להאמין בלאט יעזוב את מכבי, עם כל מה שעובר בימים האחרונים..
Maccabikid

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2012, 18:45

jol9 כתב:אין ויכוח. באמת מאמן מצויין ואהוב.

עזבו את שמעון בינתיים. מה יש לו לעשות בנושא? לרוץ לעיתונות ולהגיד שפדרמן לא שולט על הפה שלו ונפלטו לו כל מיני שטויות?
אין מה לעשות עם זה כרגע.

שכץ דיבר שטויות פדרמן קפץ כנשוך נחש, אבל עכשיו כשהוא בעצמו מדבר כמו טמבל, שמעון לא יכול להרגיע את הקהל ואת בלאט עם הבעת אמון ותמיכה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 18:52

MTA2311 כתב:

אין מה לעשות עם זה כרגע.

שכץ דיבר שטויות פדרמן קפץ כנשוך נחש, אבל עכשיו כשהוא בעצמו מדבר כמו טמבל, שמעון לא יכול להרגיע את הקהל ואת בלאט עם הבעת אמון ותמיכה?

אני לא יודע...
הבעת תמיכה בדייויד זה סוג של הצהרה נגד פדרמן.
תכלס, לא הייתי רוצה שבנוסף למה שפדרמן עושה, גם גזרת ההנהלה תבער. זה יוביל את מכבי למקומות לא טובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2012, 18:56

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

אין מה לעשות עם זה כרגע.

אני לא יודע...
הבעת תמיכה בדייויד זה סוג של הצהרה נגד פדרמן.
תכלס, לא הייתי רוצה שבנוסף למה שפדרמן עושה, גם גזרת ההנהלה תבער. זה יוביל את מכבי למקומות לא טובים.

ומצד שני, שתיקה, שווה כניעה לשלטון היחיד של פדרמן. לא יודע כבר מה עדיף.
לפחות הסיפור הזה הבהיר לכולם מי זה באמת פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אפריל 2012, 18:58

אני נגד הצהרות תמיכה בפומבי, מזרחי הוא לא מעודדת של בלאט ולא צריך להוציא את הערמונים מהאש בשביל פדרמן. שישבו ויסגרו דברים בקשר לחוזה המזורגג. זו הצהרת התמיכה היחידה האפשרית.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 19:02

yarinsaky כתב:אני נגד הצהרות תמיכה בפומבי, מזרחי הוא לא מעודדת של בלאט ולא צריך להוציא את הערמונים מהאש בשביל פדרמן. שישבו ויסגרו דברים בקשר לחוזה המזורגג. זו הצהרת התמיכה היחידה האפשרית.

אני חושבת שהצהרת תמיכה החלטית בבלאט מצד שמעון לא תעשה טוב למה שקורה בין האנשים במכבי אבל הצהרת תמיכה החלטית בבלאט מצד הקהל? הכרחי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 26 אפריל 2012, 19:02

נכון, את זה בהחלט אפשר וניתן וצריך לעשות.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 אפריל 2012, 19:39

אני דווקא חושבת שהצהרה פשוטה ולא פרובוקטיבית של שמעון בסגנון של:
"בלאט הוא המאמן שלנו והוא המאמן שאנחנו רוצים אצלנו גם בשנים הקרובות ויש לו את כל הגיבוי של ההנהלה תמיד, והתקשורת יכולה להפסיק להתעסק בשטויות ולעשות מכל עכבר פיל ולהתחיל להתעסק בעניינים המרכזיים שעומדים מול עינינו כרגע שאילו התארים שנותרו למכבי (במלעיל... ;) ) אלקטרה תל אביב לקחת העונה!!"

בהחלט יכולה להרגיע את הרוחות ואני לא רואה למה זה יהיה פוגעני כלפי פדרמן ויגרום לסכסוך בינהם, כי אני מאמינה שגם פדרמן יסכים אם זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2012, 19:53

הסיפור הזה יפתר רק בניהם בצורה דיסקרטית ולא ע"י זה שהקהל יראה תמיכה בבלאט ויקלל חלילה את פדרמן . זה עלול לעתסיס עוד יותר , כי לפדרמן יש שכרון כוח והוא לא יאהב את זה שהקהל נגדו ובעד בלאט .
אם השניים ישבו וידברו וכל אחד יסביר את עמדתו אני בטוח שהם מספיק בוגרים בשביל לפטור את זה בקלות , והאמת לדעתי הם כבר עשו את זה ופשוט התקשורת מנסה לרכב על הגל ופגוע במכבי....

בכל מקרה , זה פשוט הזוי שאחרי עונה כזאת כשבלאט לוקח חבורה של שחקנים אפורים עם רכז שאפילו לא היה רכז ראשון בירושלים ומצליח להביא אותם עד מרחק נגיע מהפיינלפור ורק בגלל איזה יווני זקן הבעלים פותח את הפה בצורה כזאת....חסר פרופוציות לחלוטין
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2012, 20:20

yzafrir כתב:הסיפור הזה יפתר רק בניהם בצורה דיסקרטית ולא ע"י זה שהקהל יראה תמיכה בבלאט ויקלל חלילה את פדרמן . זה עלול לעתסיס עוד יותר , כי לפדרמן יש שכרון כוח והוא לא יאהב את זה שהקהל נגדו ובעד בלאט .
אם השניים ישבו וידברו וכל אחד יסביר את עמדתו אני בטוח שהם מספיק בוגרים בשביל לפטור את זה בקלות , והאמת לדעתי הם כבר עשו את זה ופשוט התקשורת מנסה לרכב על הגל ופגוע במכבי....

בכל מקרה , זה פשוט הזוי שאחרי עונה כזאת כשבלאט לוקח חבורה של שחקנים אפורים עם רכז שאפילו לא היה רכז ראשון בירושלים ומצליח להביא אותם עד מרחק נגיע מהפיינלפור ורק בגלל איזה יווני זקן הבעלים פותח את הפה בצורה כזאת....חסר פרופוציות לחלוטין

אז מה?
הקהל לקח צד בסיפור של פאפאס, אז למה שלא ייקח צד בסיפור של בלאט?

הרי אם הפורום הזה מהווה סוג של מדד לכל הקהל של מכבי, אז ברור הרי למי יש סימפטיה ועל מי יש כעס.
אין שום סיבה שגם פדרמן לא ייראה ויישמע את זה במו אוזניו בפיינל פור של האדריאטית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2012, 20:24

yzafrir כתב:הסיפור הזה יפתר רק בניהם בצורה דיסקרטית ולא ע"י זה שהקהל יראה תמיכה בבלאט ויקלל חלילה את פדרמן . זה עלול לעתסיס עוד יותר , כי לפדרמן יש שכרון כוח והוא לא יאהב את זה שהקהל נגדו ובעד בלאט .

אחד לא חייב לבוא עם השני :nono
זה שהקהל יעודד את בלאט לא אומר שהוא יקלל את פדרמן
זה נכון שאם נגיד אתה עושה מחאה נגד הפיינל פור אז כמובן שאתה בעד סדרות אבל אתה לא שר על שני הדברים אלא רק על אחד
אם הקהל יעודד את בלאט אין סיבה שהוא יקלל את פדרמן, המסר ברור גם בלי לרדת לרמה נמוכה

ד''א, גילוי נאות שלי, בפעמיים שרשמתי ''יעודד את בלאט'' זה במקור היה ''יעודד את פדרמן'', לא יודעת מה נדפק לי בראש שכתבתי את זה פעמיים :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan, WendelA ו־17 אורחים