המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:ולמה לא מזכירים את השחקנים היווניים של אולימפיקוס (אלופת אירופה)?
חוץ מספנוליס, רוב הסגל המוקמי של אול' מורכב משחקנים מאוד לא ידועים, לא יקרים ואפילו לא ברמה של רוב השחקנים הישראלים של מכבי.
למרות הכל, אולימפיאקוס היא אלופת אירופה ואפילו מי שקלע את סל הנצחיון בשניית הסיום היה שחקן מקומי די אלמוני, בעוד שמי שהחטיא את שתי קלעית העונשין שהרגו את צסקא היה שחקן זר מנוסה וותיק.
felix_r כתב:קחו את זה בקלות.
לא צריך להסיק מסקנות מנצחון אחד מיקרי.
זה לא קרה בגלל שחקנים כלשהם בצד זה או אחר, אלא בגלל שהמאמן קאזלאוסקאס הראה למה בדיוק הוא לא נמצא בצמרת המאמנים באירופה.
1) 12 דקות שלמות מסוף הרבע השלישי ועד הסיום הוא לא מצא מה לעשות מול הרכב הגמדים שהציב איבקוביץ' (עם היינס 195 ס"מ !!!! בתפקיד הסנטר)
2) לא ראה את מה שכולם ראו בטלויזיה כבר מתחילת הרבע האחרון: שתאודוסיץ איבד את העשתונות ומחרב לו את המשחק.
3) לה הצליח להחדיר רוח קרב בשחקניו בדקות האחרונות
jol9 כתב:felix_r כתב:קחו את זה בקלות.
לא צריך להסיק מסקנות מנצחון אחד מיקרי.
זה לא קרה בגלל שחקנים כלשהם בצד זה או אחר, אלא בגלל שהמאמן קאזלאוסקאס הראה למה בדיוק הוא לא נמצא בצמרת המאמנים באירופה.
1) 12 דקות שלמות מסוף הרבע השלישי ועד הסיום הוא לא מצא מה לעשות מול הרכב הגמדים שהציב איבקוביץ' (עם היינס 195 ס"מ !!!! בתפקיד הסנטר)
2) לא ראה את מה שכולם ראו בטלויזיה כבר מתחילת הרבע האחרון: שתאודוסיץ איבד את העשתונות ומחרב לו את המשחק.
3) לה הצליח להחדיר רוח קרב בשחקניו בדקות האחרונות
הבלוף של תאודוסיץ' נחשף כבר ברבע הראשון. נכון הוא גאנר, קלעי גדול, אבל הוא פשוט מחרב משחק מדופלם.
yarinsaky כתב:לכספי אין את האימפקט ששחקן כמו ספאנוליס יכול ונותן לקבוצה שלו, לא צריך להגזים. זה לא שהוא יחזור לכאן ויהיה כוכב על באירופה רק בגלל שהוא קולע 7 נקודות בנ.ב.א . ספאנוליס זה כוכב על אירופאי ששולט בקבוצה שלו , יוצר לעצמו ולשחקנים , מנהיג, מרכז, שולט בקבוצה ובקצב.
כספי שחקן טוב מאוד אבל הוא חלק מקבוצה ולא מנהיג.
yarinsaky כתב:
יוני צודק, אין כבר שחקנים כמו מיקי או ג'מצ'י , או אפילו שפר או הנפלד או קטש , עם כל הכבוד לאליהו והלפרין. וזה לא שהנפלד ושפר הנהיגו את מכבי , בלי זרים דומיננטיים כמו מקדונלד, האפמן ופארקר גם הם היו מדשדשים באירופה בלי תארים עד סוף הקריירה.
yarinsaky כתב:כל מה שאתם אומרים יכול אולי תיאורטית לעבוד, אבל זה לא פרקטי במכבי של היום. כדי שזה יקרה מכבי תצטרך להגדיל את התקציב שלה לא במעט, שחקנים ישראלים עולים יותר מזרים וכדי להשלים אותם במעט זרים מכבי תצטרך להביא את הזרים הטובים ביותר, בטח בקו הקדמי. ( אין אף ישראלי שיכול להיקרא סנטר ראוי לשמו ).
כמו שאומר יוני, יש לישראלים של היום יותר מדי חסרונות ( ראו נבחרת ישראל ) ואין אף שחקן שהוא שחקן על באירופה או מנהיג ,גם לא כספי. ( שאני אגב לא ממש מתלהב מחזרה מוקדמת שלו למכבי ).
כו, אולי גם אני הייתי מסתפק ב 4 זרים, אבל שכל אחד יהיה תותח. ( לא יקרה).
חנו'ש כתב:אני מסכימה עם הרעיון שהישראלים הבכירים שמתאימים לרמות שאליהם מכבי מכוונת צריכים להיות במכבי (כל עוד זה אפשרי), אבל אני נגד הבאת שחקנים ישראלים רק לשם המונח האדיוטי שהתקשורת המציאה "צביון ישראלי".
אח"כ אנחנו סתם מבזבים כסף מיותר על כל מיני אלישי כדירים ויניב גרינים.
אליהו, הלפרין, פניני, אוחיון ואילו כספי היה באירופה אז כמובן שגם הוא, שחקנים שראויים להיות במכבי ויכולים לתרום (ולא משנה אם שמובילים או משלימים).
אני לא אוהבת לשפוט שחקן לפי ת.ז שלו והעובדה שהלפרין למשל הוא צבר דובר עברית לא תגרום לי לחבב אותו יותר מפרקינס רק בשל העובדה הזו (וחביב, בהקשר שלהם שכחת מאפיינים נוספים שמשפיעים כמו אופי ותשוקה למשחק שגורמים לדעתי להבדל ברגש של אוהדי מכבי כלפי השניים).
ישראלים צריכים להיות במכבי כי זו עדיין קבוצה ישראלית, אבל זה לא צריך להיות בכוח. אם שחקן לא מתאים הוא לא מתאים ולא צריך להישאר רק כי הוא ישראלי.
שחקן שופטים לפי מי שהוא, יכולותיו, אופיו וכ'ו, לא לפי ת.ז שלו.
yarinsaky כתב:יוני, אין סנטרים ישראלים, כך שעל " טהרת הישראלים " זה לא יכול להיות בשום מקרה. ( אלא אם כן אתה רוצה להחזיר את יניב גרין ).
איך שלא נהפוך את זה סנטרים זרים תמיד נצטרך, בוודאי גם סקורר זר בקו האחורי. מה לעשות ואין היום כאלו בישראל, אלא אם כן אתה רוצה להכניס בהגדרה גם מתאזרחים כמו לאנדסברג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים