דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 יוני 2012, 21:50

דייויד בלו לא יחזור בעונה הבאה למכבי ת"א, ינוח שישה חודשים
אחרי 6 שנים בצהוב בשלוש קדנציות שונות, הפורוורד המוערך בחר לקחת פסק זמן מהכדורסל ולהישאר עם משפחתו בלוס אנג'לס. במועדון הודיעו לבלו כי לא ימתינו לו עד ינואר ויחפשו לו מחליף. יואץ המו"מ עם סילבן לנדסברג ואלכס טיוס

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21865.html

אלו חדשות עצובות, אבל זה היה צפוי. כל הסימנים הראו שדיוויד בלו לא יחזור בעונה הבאה. שיהיה לו בהצלחה בהמשך ואני מקווה שהוא יתחרט ויחזור לשחק כדורסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: דיוויד בלו הודיע: לוקח פסק זמן מכדורסל

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יוני 2012, 22:01

נראה לי גם שזה מסמן פרישה..
מאוד עצוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי gandya » 01 יוני 2012, 22:29

LIAV10 כתב:נראה לי גם שזה מסמן פרישה..
מאוד עצוב..

אני לא חושב, הוא ינוח, אולי ינסה את מזלו באיזה מחנה קייץ בנב"א, לא ילך יחזור לאירופה(יש מצב שאפילו למכבי).
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2012, 22:51

אני חושבת שבלו סופר חשוב למכבי אבל לא אהבתי את מה שהסתמן בראיון האחרון שלו לוואלה
הוא גם רוצה לשחק עונה מקוצרת וגם רוצה על זה יותר כסף..יש גבול

בכל מקרה, זה היה משהו שידעתי שיקרה עוד מהרגע שהוא דיבר על האפשרות ועכשיו אפשר להתרכז רק בעונה הבאה ולדעת בדיוק את מי צריך להביא
יאללה מכבי, לעבודה

ד''א, כמחליף בעמדת המתאזרח אם טיוס מקבל אזרחות אז אני מעדיפה אותו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 01 יוני 2012, 22:57

Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבלו סופר חשוב למכבי אבל לא אהבתי את מה שהסתמן בראיון האחרון שלו לוואלה

בכל מקרה, זה היה משהו שידעתי שיקרה עוד מהרגע שהוא דיבר על האפשרות ועכשיו אפשר להתרכז רק בעונה הבאה ולדעת בדיוק את מי צריך להביא
יאללה מכבי, לעבודה

השאלה מתי טיוס מקבל אזרחות..כל עוד הוא לא מקבל אני לא יודע כמה שווה למכבי להביא אותו לעמדה 4 ביחד עם אליהו וזהו
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2012, 23:09

גל גל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבלו סופר חשוב למכבי אבל לא אהבתי את מה שהסתמן בראיון האחרון שלו לוואלה

יאללה מכבי, לעבודה

השאלה מתי טיוס מקבל אזרחות..כל עוד הוא לא מקבל אני לא יודע כמה שווה למכבי להביא אותו לעמדה 4 ביחד עם אליהו וזהו

מסכימה לגמרי
אם טיוס לא מקבל אזרחות הוא לא צריך להיות פה
אם הוא מקבל אזרחות הוא יהיה נוח מאוד למכבי בשביל הליגה כי הוא יהיה גבוה חמישי שימנע מהסנטרים דקות משחק מיותרות והוא מתאים לליגת הגמדים שלנו
בכל מקרה, הוא צריך לבוא רק אם יש לו אזרחות ורק בתור גבוה חמישי, לא כתחליף לזרים איכותיים בעמדות 4-5
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 01 יוני 2012, 23:12

למרות שלא הייתי מתנגד לראןת אותו פה כגבוה חמישי שסותם חורים בעמדות 4 ו 5 ושיהיה עוד גבוה זר בעמדה 4....לטיוס יש כשרון אתלט מצויין ריבאונדר מעולה פינישר טוב והוא רק בן 23-24
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי NY boy » 01 יוני 2012, 23:32

אני לא מבין איזה צורך יש בטיוס, נעזוב את זה שבכלל אין לו אזרחות (בינתיים רק שומעים סיפורים על האזרחות שלו).... בהנחה שלאנדסברג והלפרין חותמים, יש כבר 5 ישראלים בכירים (אוחיון, אליהו, פניני, הלפרין, לאנדסברג), מספיק ויותר מזה לליגה הישראלית, בחוק הרוסי שכנראה יחזור בוודאי, לא צריך יותר מזה. להם מוספים עוד 6 זרים, וזה כבר סגל של 11 שחקנים בכירים, שבליגה משחקים 10. בשביל מה בדיוק צריך להוסיף את טיוס לזה? בשביל מה לשלם שכר מופרז לישראלי נוסף, בייאווט לאשדוד (יש לו חוזה שם) ועוד כל מיני שטויות כאלה. ה300 אלף דולר שהוא יעלה זה ההפרש בשביל להשאיר את קיט, אז עדיף כבר להשתמש בזה בשביל זה ולא לבזבז על ישראלי שישי ושחקן 12 ברוטציה שהוא חסר חשיבות.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2012, 23:33

NY boy כתב:אני לא מבין איזה צורך יש בטיוס, נעזוב את זה שבכלל אין לו אזרחות (בינתיים רק שומעים סיפורים על האזרחות שלו).... בהנחה שלאנדסברג והלפרין חותמים, יש כבר 5 ישראלים בכירים (אוחיון, אליהו, פניני, הלפרין, לאנדסברג), מספיק ויותר מזה לליגה הישראלית, בחוק הרוסי שכנראה יחזור בוודאי, לא צריך יותר מזה. להם מוספים עוד 6 זרים, וזה כבר סגל של 11 שחקנים בכירים, שבליגה משחקים 10. בשביל מה בדיוק צריך להוסיף את טיוס לזה? בשביל מה לשלם שכר מופרז לישראלי נוסף, בייאווט לאשדוד (יש לו חוזה שם) ועוד כל מיני שטויות כאלה. ה300 אלף דולר שהוא יעלה זה ההפרש בשביל להשאיר את קיט, אז עדיף כבר להשתמש בזה בשביל זה ולא לבזבז על ישראלי שישי ושחקן 12 ברוטציה שהוא חסר חשיבות.

זה או טיוס או לאנדסברג..לא שניהם ביחד
חוץ מזה שאני לא רואה את מכבי מחתימים אותו בלי אזרחות, הם פשוט בודקים אותו למקרה שכן תהיה לו אזרחות כי כנראה שעם אזרחות הוא מעניין אותם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 01 יוני 2012, 23:43

אז עדיף לאנדסברג זה בטוח. הוא כישרון יותר גדול, פוטנציאל יותר גדול, וגם שחקן שבנוי לרמה הגבוה של אירופה (בניגוד לטיוס שמה שהוא עושה בליגת הגמדים הוא כנראה לא יעשה באירופה אלא רק בליגה). אנחנו בכל מקרה נצטרך להביא סנטר בכיר, ושחקן בעמדה של בלו (4 עם קליעה מבחוץ), ביחד עם אליהו ושמארדיני וזה 4 שחקנים בכירים בפנים. במקרה הטוב טיוס יהיה שחקן 11-12 שאין בו צורך תכלס, וכבר עדיף להשאיר את שון ג'יימס ששיחק ומכיר את המערכת בתפקיד הזה מאשר להביא שחקן בינוני כמו טיוס רק בגלל שאולי תהיה לו אזרחות או גם אם תהיה לו. לאנדסברג שחקן טוב ממנו ככה שאני לא ממש מבין למה צריכה להיות התלבטות, כאמור ביחד עם לאנדסברג והלפרין יהיו לנו 5 ישראלי בכירים וזה עונה על כל מה שאנחנו צריכים. גבוה ושחקן 11 לליגה אפשר אפילו להשאיר את זלמנסון.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2012, 23:48

אני כנראה לא שותפה להתלהבות הגדולה מלאנדסברג
הוא שחקן עם כישרון אין ספק אבל אני לא אופטימית בנוגע לזה שהוא יתרום משהו למכבי ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 02 יוני 2012, 01:13

ללאנדסברג יש פי 3 כישרון מטיוס, וללאנדסברג יש את הכלים להפוך לשחקן אירופי מוביל. גארד של 198 עם קליעה, חדירה, אתלטיות, והוא בעצם בגיל של שחקן שמסיים קולג' השנה (וויתר על השנתיים האחרונות שלו בקולג' והעביר אותם בחיפה) אבל עם ניסיון של שנתיים באירופה. זה שיש לו את הכלים לא אומר שהוא יהפוך לכוכב אירופי אבל את הפוטנציאל יש לו. לטיוס מה לעשות אין, הוא שחקן בעמדה 4, נמוך, בלי שום יכולת התקפית (רוב הסלים שלו מלייאפים, דאנקים, וריבאונד התקפה, דבר שלא יעבוד ברמות הגבוהות של אירופה מול קבוצות עם סייז ואתלטיות). מספיק טוב בשביל להיות כוכב בליגה ובטח שחקן ישראלי טוב מאד לליגה, אבל שום פוטנציאל לרמה הגבוהה של אירופה בעצם. בין לאנדסברג לטיוס לא צריכה להיות התלבטות בכלל.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 01:38

אמרתי שאני לא אופטימית זה הכל..קשה לי לדמיין אותו עושה את הקפיצה

ד''א, הוא לא ''ויתר על השנתיים האחרונות שלו בקולג'' הוא הושעה מעונת המשחקים בקולג' בגלל הישגים נמוכים בכל מה שקשור ללימודים ואחרי זה הם הודיעו שהוא לא יחזור לקולג'
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2012, 05:34

דבר ראשון - חבל. באמת שבלו שחקן מיוחד וייחודי שאין שני לו באירופה, ומהבחינה הזאת מכבי הפסידה שחקן טוב וחשוב.

דבר שני - הכיוון של מכבי חייב להיות מקצועי. צריך לעזוב רגע את עניין הישראלים. יש סיכוי שעוד 7-8 חודשים בלו יתעורר וירצה לחזור. מכבי כנראה תרצה להביא אותו.
אבל גם אם לא, קודם כל, צריך למלא את החלל בעמדה 4. אני אישית הייתי הולך על 4 קלאסי יותר מבלו, שייתן גם הגנה וגם ריבאונד. באופן כזה, אולי איבדנו את הקליעה שלו,
אבל נרוויח דברים שבלו בחיים לא נתן. אופציה טובה אחרת היא להסתכל על מי שישנו כרגע בקבוצה - מצ'באן וג'יימס. שניהם שחקנים טובים, ואני בהחלט חושב, שאחד מהם
יכול להיות 4 טוב מאוד עבור מכבי לצידו של ליאור.

דבר שלישי - בזמנו כולם דיברו עד כמה חשוב זה שבלו יודיע מה קורה איתו. אני עוד אז לא הבנתי את החשיבות הזאת, מעבר לשחקן או שניים בהרכב.
עכשיו בכתבה כותבים שמואץ המו"מ עם לאנדסברג ועם טיוס, וזה רק מחזק את מה שחשבתי. באמת שלא היה שום קשר בין בלו לבין בניית כל שאר הסגל.

דבר רביעי - לגבי לאנדסברג וטיוס. אני אישית התלהבתי מטיוס. הוא שחקן טוב. מין ריצ' הנדריקס במהדורה אחרת. שחקן שיכול לתרום גם באירופה וגם בליגה.
לגבי לאנדסברג, אני פחות החלטי. לטעמי, אם מחזירים את יותם, ומשאירים את לנגפורד, אז אין מקום ללאנדסברג בקבוצה.
אם לאנדסברג כן יחתום, לדעתי זה אומר שקית' לא נשאר, וזאת טעות גדולה.
בשורה התחתונה, כרגע לא הייתי מביא אף אחד מהם. קודם סוגר את הבסיס העיקרי של הקבוצה, מחתים סנטר נוסף, מחליט מי ה-4 שלי, מחתים שני גארדים. ואח"כ מחליט לגבי ג'יימס
ושני המתאזרחים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 02 יוני 2012, 05:48

עצוב מאוד, אבל לצערי צפוי. זה היה ברור לי שהוא לא יחזור. מכבי חייבת שחקן כמוהו, קלעי אבסולוטי עם וובוס של שור. בעיניי זה דווקא פחות קריטי אם זה יהיה שחקן פנים או גארד, אבל שיהיה אחד כזה. לשאלת הישראלי המחליף, אם זה טיוס או לנדסברג, אני בוחר בשני.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יוני 2012, 07:23

באמת חבל. מאמין שזה לא הסוף של בלו במכבי, אז לא אמהר להספיד. מקווה שתחושת הבטן שלי לא מטעה.
אני לגמרי עם יוני שהכיוון צריך להיות קודם מקצועי, ואחר כך נוכל לדבר על המתאזרחים. בתכל'ס אין שום קשר מקצועי בין טיוס (5) או לנדסברג (2/3) לבלו (4).
מכבי צריכה גבוה שיוכל לפתוח לה הגנות. בהנחה ששרמדיני, ליאור ומאריץ' אכן יהיו כאן- לבחור החדש הזה חייבת להיות ידית. אין היום קבוצה רצינית באירופה בלי סטרץ' 4.

הנה עובדה: ידית כמו של דייויד בלו לא נמצא. פשוט אין כאלה. זה הזמן לחפש דברים שלא היו למכבי כבר כמה שנים בעמדה הזו: חסימות, אתלטיות, ריבאונד.
מאמין שדייויד יחפש וגם ימצא את האיש הנכון. אני רגוע כשיש לנו את הבחור הזה על הקווים.

ובכן, שיהיה הרבה בהצלחה לדיייד - לכל הדייוידים - בתקווה שעד פברואר כבר נשכח מבלו.

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 07:31

חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..

אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יוני 2012, 07:41

LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?

אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..

באמת שאני לא יודע. כמובן שלא נקבל הכל ביחד. יד, אתלטיות, הגנה, ריבאונד, אינטיליגנציית משחק... כנראה ששחקן כזה לא ישחק באירופה.
אפשר תמיד להעלות שמות מן האוב (מאסיי, הייסליפ, גיסט, פאוול, סינגלטון, איבי) אבל פחות הייתי הולך בכיוון הזה.

נצטרך לוותר על תכונה כזאת או אחרת כדי להביא את השחקן המתאים. בכל אופן, יש אלפי אשכולות סקאוטינג ומלפפונים כדי לדון בסוגיה הזאת- ואעשה זאת שם בשמחה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 02 יוני 2012, 07:57

החציל האצטקי כתב:
LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?

אולי הכיוון הוא nba?

באמת שאני לא יודע. כמובן שלא נקבל הכל ביחד. יד, אתלטיות, הגנה, ריבאונד, אינטיליגנציית משחק... כנראה ששחקן כזה לא ישחק באירופה.
אפשר תמיד להעלות שמות מן האוב (מאסיי, הייסליפ, גיסט, פאוול, סינגלטון, איבי) אבל פחות הייתי הולך בכיוון הזה.

נצטרך לוותר על תכונה כזאת או אחרת כדי להביא את השחקן המתאים. בכל אופן, יש אלפי אשכולות סקאוטינג ומלפפונים כדי לדון בסוגיה הזאת- ואעשה זאת שם בשמחה.

עדיפות ראשונה שלי הוא מצ'באן - סופר מוכשר ובמקרה גם חתום במכבי...
עדיפות שניה באניץ מבילבאו. מותק של פאוור פורוורד, גם אם לא קולע מבחוץ. שחקן חכם, מגוון, טכניקה טובה וקליעה רכה מחצי מרחק.
עדיפות שלישית הפאוור פורוורד של ולנסיה, קנר-מדלי, שגם עושה רושם של שחקן התקפי נהדר עם יד לא רעה מבחוץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2012, 08:44

gandya כתב:
LIAV10 כתב:נראה לי גם שזה מסמן פרישה..
מאוד עצוב..

אני לא חושב, הוא ינוח, אולי ינסה את מזלו באיזה מחנה קייץ בנב"א, לא ילך יחזור לאירופה(יש מצב שאפילו למכבי).

הוא לא ינסה את מזלו במחנה קיץ. בלו לא ישחק כדורסל בשנה הבאה בוודאות, מאחר שהוא נרשם ללימודים. צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בכדי שהוא יתחרט ובכל זאת יחזור לשחק כדורסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־21 אורחים