המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:איזה גבר הוא..
מקווה שיסתגל מהר לתל אביב ושישפר את האנגלית (לא נראה לי שאיטליה וסלובניה הם מקומות טובים לשפר אנגלית)..
בהצלחה..
עריכה: כתבה ממש עצובה, כי עצוב שאתרים מעסיקים כאלה כותבים, "מאמנו בסיינה", שמו תמונה של שחקן אחר מלובליאנה (נראה לי מרקוטה או משהו כזה), ורק קראתי את הכותרת..
felix_r כתב:LIAV10 כתב:איזה גבר הוא..
מקווה שיסתגל מהר לתל אביב ושישפר את האנגלית (לא נראה לי שאיטליה וסלובניה הם מקומות טובים לשפר אנגלית)..
בהצלחה..
עריכה: כתבה ממש עצובה, כי עצוב שאתרים מעסיקים כאלה כותבים, "מאמנו בסיינה", שמו תמונה של שחקן אחר מלובליאנה (נראה לי מרקוטה או משהו כזה), ורק קראתי את הכותרת..
צודק, ועוד איזה אידיוט בתוך הכתבה אומר שהוא 4...![]()
תת רמה של עתונאות ספורט
itay92 כתב:למה לא מודיעים על חתימה רשמית שתי הקבוצות סיימו כבר את העונה
שמואל1 כתב:itay92 כתב:למה לא מודיעים על חתימה רשמית שתי הקבוצות סיימו כבר את העונה
לפי מה שהבנתי החוזה של שרמדיני תלוי בבדיקות הרפאויות מכיוון שהיה פצוע בחודש וחצי האחרונים. הוא אמור להגיע לתל אביב לבדיקות ורק אז יחתום רשמית.
where is the love? כתב:שמואל1 כתב:itay92 כתב:למה לא מודיעים על חתימה רשמית שתי הקבוצות סיימו כבר את העונה
לפי מה שהבנתי החוזה של שרמדיני תלוי בבדיקות הרפאויות מכיוון שהיה פצוע בחודש וחצי האחרונים. הוא אמור להגיע לתל אביב לבדיקות ורק אז יחתום רשמית.
אבל שמואל מתי זה יהיה? ואם פתאום יתברר שהבדיקות לא יצאו טובות?
שמואל1 כתב:where is the love? כתב:שמואל1 כתב:itay92 כתב:למה לא מודיעים על חתימה רשמית שתי הקבוצות סיימו כבר את העונה
אבל שמואל מתי זה יהיה? ואם פתאום יתברר שהבדיקות לא יצאו טובות?
לא יודע מתי זה יהיה, בטח בשבועות הקרובים. אין סיבה שהבדיקות לא יצאו טובות, לכל הידוע לי שרמדיני כבר החלים מאותה פציעה ואף נרשם לשני המשחקים האחרונים של קאנטו.
''אף אחד במכבי לא הבטיח לי כלום, ואני יודע שדקות משיגים דרך עבודה קשה''
Holiday_Armadillo כתב:''אף אחד במכבי לא הבטיח לי כלום, ואני יודע שדקות משיגים דרך עבודה קשה''
מישהו מוכן לתלות את זה בחדרי ההלבשה ברחבי הארץ בשביל שזה ייקלט לשחקנים הישראלים בראש ואולי סוף סוף נפסיק עם העניין של דקות מובטחות בתוך החוזה?
קודי כתב:אגב, סוכנו של שרמדיני טוען שהראיון הזה מפוברק מאחר שהשחקן לא שוחח עם אף כלי תקשורת ישראלי.
קודי כתב:אגב, סוכנו של שרמדיני טוען שהראיון הזה מפוברק מאחר שהשחקן לא שוחח עם אף כלי תקשורת ישראלי.
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:אגב, סוכנו של שרמדיני טוען שהראיון הזה מפוברק מאחר שהשחקן לא שוחח עם אף כלי תקשורת ישראלי.
באמת תהיתי איך הוא ניהל ראיון שלם אם אומרים שהוא לא מסוגל לנהל שיחה שלמה באנגלית
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־12 אורחים