המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:זאת שאלה לא פשוטה ואפילו מעצבנת (שחף, לא באשמתך).
ג'יימס סיים את העונה כגבוה המוביל והטוב ביותר שלנו, וזה היה כך בערך מתחילת משחקי ההצלבה.
האם הפרס שלו הוא ראוי, זה להיות מודח מהקבוצה?? מצד שני, ג'יימס זה אומר בהכרח 7 זרים, שזה לא מתאים...
אישית אני חושב, שיש סיכוי מסויים, לא גבוה, אבל בכל זאת, שבנושא הגבוה, מכבי תמשיך למשוך זמן, ובסוף תמצא את עצמה עם ג'יימס כסנטר שני.
jol9 כתב:זאת שאלה לא פשוטה ואפילו מעצבנת (שחף, לא באשמתך).
ג'יימס סיים את העונה כגבוה המוביל והטוב ביותר שלנו, וזה היה כך בערך מתחילת משחקי ההצלבה.
האם הפרס שלו הוא ראוי, זה להיות מודח מהקבוצה?? מצד שני, ג'יימס זה אומר בהכרח 7 זרים, שזה לא מתאים...
אישית אני חושב, שיש סיכוי מסויים, לא גבוה, אבל בכל זאת, שבנושא הגבוה, מכבי תמשיך למשוך זמן, ובסוף תמצא את עצמה עם ג'יימס כסנטר שני.
שחף כתב:jol9 כתב:זאת שאלה לא פשוטה ואפילו מעצבנת (שחף, לא באשמתך).
בלאט יקח לדעתי את הרגליים שלו וילך הרבה לפני ששון ג'יימס יהיה הסנטר המחליף של מכבי. זה רעיון מזעזע, ואחת הקווים הקדמיים הכי חלשים פיזית שנראו במכבי בעשור האחרון אולי. אני מקווה שמשפחת פדרמן לא חושבת בכיוון.
שחף כתב:זה לא יקרה. להגיד שבלאט קיבל את מה שהוא רצה עם שני שחקנים משלימים וקנר מדלי זה בדיחה. בלאט זה לא ספאחיה או אפי ואני מניח שהאולטימטום שלו העיר כמה חבר'ה בהנהלה שהתעוררו משנת החורף הזחוחה שלהם(*שיעול דני פדרמן *שיעול)
jol9 כתב:שחף כתב:זה לא יקרה. להגיד שבלאט קיבל את מה שהוא רצה עם שני שחקנים משלימים וקנר מדלי זה בדיחה. בלאט זה לא ספאחיה או אפי ואני מניח שהאולטימטום שלו העיר כמה חבר'ה בהנהלה שהתעוררו משנת החורף הזחוחה שלהם(*שיעול דני פדרמן *שיעול)
בוא נראה מה ייסגר עם מאריץ', וויוקאס ופרוביץ'. אם שלושתם יחתמו במקום אחר, אז יש מצב שזה יקרה.
האמת נראה כבר יותר מהר, אם טיוס יחתום וג'יימס לא ישוחרר, אז זה מה שיהיה.
שחף כתב:זה לא יקרה. להגיד שבלאט קיבל את מה שהוא רצה עם שני שחקנים משלימים וקנר מדלי זה בדיחה. בלאט זה לא ספאחיה או אפי ואני מניח שהאולטימטום שלו העיר כמה חבר'ה בהנהלה שהתעוררו משנת החורף הזחוחה שלהם(*שיעול דני פדרמן *שיעול)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־37 אורחים