דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דווין סמית'

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2012, 14:53

לא יודע, רציתי לפתוח דיון חדש עליו..
נראלי שאי אפשר לזלזל בו, יש לי תחושה מאוד טובה לגביו השנה..
כשבונים פה בפורום סגלים שהייתם רוצים אפחד (כולל אני) לא מייחס לו חשיבות גדולה מדי, אני זוכר לו טוב מאוד את הסדרה מול פאו' ולא בגלל הנקודות שקלע דווקא, אלא בגלל הריבאונדים, נראה לי הוא יכול להיות עוגן משמעותי שנה הבאה בכל מה שקשור בריבאונדים ומקווה שהוא שנה הבאה יקבל את הביטחון שרחש לאחרונה ויזרוק יותר, אני בטוח שיקלע..
מבחינת הגנה, אין ספק שהוא בטופ 5 אם לא 3 מבין עמדות 1-3 באירופה, יכול להוביל הגנת לחץ ביחד עם הגארדים האתלטים שיש עד כה (גם העומס יירד השנה), הגנת לחץ שמתחלפת לאישית..

לא יודע, יש לי תחושה טובה מאוד לגביו השנה..
שיהיה בהצלחה :dance4
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יולי 2012, 15:13

ממש למדתי לאהוב אותו לקראת סוף השנה
הוא השתפר והתייצב בקליעה אבל כל שאר הדברים כבר היו שם

אפשר להגיד שהוא אפור ובינוני אבל מבחינתי הוא שקט ויציב ואחד השחקנים היחידים שנהניתי מהם השנה במכבי
אולי הוא לא נתן דאנקים אדירים או מהלכים נוצצים אבל הגג שלו על יאבטוקאס מבחינתי עדיף על דאנק 360

הוא עושה את כל הדברים ה''אפורים'' שאני אוהבת במשחק(ריבאונדים, הגנה, ביצים וכו')ושלפי דעתי צריך לפחות שחקן אחד כזה בקבוצה

אני לגמרי רואה אותו ''סובל'' מתסמונת השנה השנייה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2012, 15:45

כמו שאני לא מתלהב מסיום העונה של יוגב, גם סיום העונה של סמית לא מרשים אותי במיוחד. אי אפשר להיות אפס כל העונה, לתת 4 משחקים טובים ולצפות שזה מה שיזכרו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2012, 15:47

אפשר לומר שהוא די הרוויח את המקום שלו ביושר . אבל גם יש לו מזל שמכבי נמצאת "בצרות" בשאר העמדות כך שהוא נותן הרגשה של שקט בעמדה הזאת שעד לאמצע העונה הייתה די חלשה וסביר שאם לא היה מתייצב היה מוחלף גם כן .
דבר נוסף שאי אפשר לקחת ממנו זה האופי . ומסתבר שזה משהוא מאוד חשוב כשמדובר בקבוצה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אבי » 09 יולי 2012, 15:57

יחסית לעלות שלו למכבי מדובר על שחקן טוב. קליעה יציבה מה-2. ריבאונדר טוב לפחות בשביל שחקן בעמדה 3.
בסגל הבינוני שנבנה פה לקראת העונה הבאה, הוא לא יהיה הבעיה.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יולי 2012, 15:59

MTA2311 כתב:כמו שאני לא מתלהב מסיום העונה של יוגב, גם סיום העונה של סמית לא מרשים אותי במיוחד. אי אפשר להיות אפס כל העונה, לתת 4 משחקים טובים ולצפות שזה מה שיזכרו.

ה''מסלול'' של יוגב היה שניים-שלושה משחקים טובים מול פאו, 1 מ-25 מהשדה בליגה אחרי ההעפה מההצלבה, חצי גמר בינוני מינוס בפיינל פור וגמר טוב

סמית' בשלב מסויים פשוט התאקלם והתחיל לקלוע(דברים שידענו שהיו לו)אבל עוד לפני זה הוא היה יציב
אנשים פשוט ציפו ממנו להיות אידסון והוא לא

כמו שעכשיו אומרים על הלפרין ש''לא יצפו ממנו יותר להוביל ולהיות המנהיג'' אז צריך להגיד על סמית' שלא צריך לצפות ממנו לרכז את המשחק או להיות שחקן שהוא לא אלא לשבח אותו על מה שהוא כן עושה טוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 16:21

שחקן שבדר"כ יודעים מה מקבלים ממנו, לטוב ולרע.
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 09 יולי 2012, 17:33

בפורום תפוז הוא הMVP של העונה החולפת....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי yzafrir » 09 יולי 2012, 19:27

tomerp כתב:בפורום תפוז הוא הMVP של העונה החולפת....

מצד אחד כל הכבוד לו , מצד שני זו הייתה עונה לא טובה של מכבי עם כדורסל משעמם....
אני הגדרתי אותו לפני שהגיע כשחקן סולידי והוא בדיוק כזה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2012, 19:50

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:כמו שאני לא מתלהב מסיום העונה של יוגב, גם סיום העונה של סמית לא מרשים אותי במיוחד. אי אפשר להיות אפס כל העונה, לתת 4 משחקים טובים ולצפות שזה מה שיזכרו.

ה''מסלול'' של יוגב היה שניים-שלושה משחקים טובים מול פאו, 1 מ-25 מהשדה בליגה אחרי ההעפה מההצלבה, חצי גמר בינוני מינוס בפיינל פור וגמר טוב

סמית' בשלב מסויים פשוט התאקלם והתחיל לקלוע(דברים שידענו שהיו לו)אבל עוד לפני זה הוא היה יציב

כמו שעכשיו אומרים על הלפרין ש''לא יצפו ממנו יותר להוביל ולהיות המנהיג'' אז צריך להגיד על סמית' שלא צריך לצפות ממנו לרכז את המשחק או להיות שחקן שהוא לא אלא לשבח אותו על מה שהוא כן עושה טוב

מה זה בשלב מסוים? כמה משחקים טובים כבר היו לו(רק ביורוליג, בליגה הוא קלע כל השנה). הוא ממש לא נתן מספיק משחקים טובים בשביל שנוכל להגיד שהוא הרוויח את המקום שלו. מבחינתי זאת רק הייתה תקופה טובה עד שיוכח אחרת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יולי 2012, 19:58

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה זה בשלב מסוים? כמה משחקים טובים כבר היו לו(רק ביורוליג, בליגה הוא קלע כל השנה). הוא ממש לא נתן מספיק משחקים טובים בשביל שנוכל להגיד שהוא הרוויח את המקום שלו. מבחינתי זאת רק הייתה תקופה טובה עד שיוכח אחרת.

הוא התייצב בקליעה וכל מי שראה את המשחקים(ואני יודעת שראית)ראה דברים שמעבר לסטטיסטיקה ואת זה שהוא פשוט התאקלם לתוך הקבוצה בעונה מאוד לא פשוטה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יולי 2012, 20:01

הלוואי שאת צודקת, אותי הוא עוד לא שכנע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יולי 2012, 20:02

בסך הכל דיברתי על תחושות שלי לגביו בעונה הבאה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדם » 09 יולי 2012, 20:50

זה כבר נהיה חוסר מקצועיות וחוסר הבנה
הרי אתם צופים שנים בכדורסל
משחקים כדורסל
ומדברים מלא שטויות סליחה
השחקן הזה בלי קשר לכסף ויחס עלות תועלת,גם במליון דלולר מספק תסחורה,שחקן שקט שנותן תדברים שנקבוצה צריכה ,ניצח למכבי כמה וכמה משחקים ,נמצא שם תמיד ,נתן תצוגות תכלית,ןולא הכל זה שחר לבן או מתבטא בסטטיבטיקה,שמכבי היתה צריכה הגנה וריבאונד נתן,נקודות נתן לא לוקח בכח לא מכריח ,מזכיר את מוריס שהיה בזמנו,הכוונה היא שהוא מחבר קבוצה ,ועושה עבודה שחורה שצריך ונותן תשלשה וכל מה שצריך,יש פה איזה היסחפות וללכת אם העדר בשטויות שנאמרים עליווקושי לרדת מהעץ ,ולחפש להוריד בכוח ולא לראות תאמת ולחפש איזה משהו להצדיק תטענות שלכם בכח למרות שאין טיעונים כאלה ,ולחפש להשוות לאיזה יכול של קובי בריאנט.
שחקן יציב מדהים אינטילגנטי,לא חירב משחקים יודע לקחת צעד אחורה וקדימה שצריך קולע באחוזים טובים מכל הטווחים תורם בכל האספקטים הרהבה יותר טוב מאידסון שמקבל 2 מליון דולר,ובכנות אני אחד מהם שמאוד היתאכזב וחשש שאחדיסון ההלך.
לסיכום זה שהוא לא מוכר או לא כוכב כמה שנים ולא ידוע כמו נבארו ולא ממותג כמו כמה וכמה שחקנים זה לא אומר שצריך להדביק תוית ולא לרדת ממנה
.אפור לא אפור בתרומה שלו הוא בטופ 10 באירופה
והשנה בעזרת השם נהנה ממנו יותר.
ואם הוא ידעך או יאכזב אני הראשון שיודה ויגיד שז\הו נגמרר הסוס אבל כל עוד נותן ונותן אין מה להגיד .
אדם

הודעהעל ידי Dperk » 09 יולי 2012, 20:58

אדם כתב:זה כבר נהיה חוסר מקצועיות וחוסר הבנה
הרי אתם צופים שנים בכדורסל
משחקים כדורסל
ומדברים מלא שטויות סליחה
השחקן הזה בלי קשר לכסף ויחס עלות תועלת,גם במליון דלולר מספק תסחורה,שחקן שקט שנותן תדברים שנקבוצה צריכה ,ניצח למכבי כמה וכמה משחקים ,נמצא שם תמיד ,נתן תצוגות תכלית,ןולא הכל זה שחר לבן או מתבטא בסטטיבטיקה,שמכבי היתה צריכה הגנה וריבאונד נתן,נקודות נתן לא לוקח בכח לא מכריח ,מזכיר את מוריס שהיה בזמנו,הכוונה היא שהוא מחבר קבוצה ,ועושה עבודה שחורה שצריך ונותן תשלשה וכל מה שצריך,יש פה איזה היסחפות וללכת אם העדר בשטויות שנאמרים עליווקושי לרדת מהעץ ,ולחפש להוריד בכוח ולא לראות תאמת ולחפש איזה משהו להצדיק תטענות שלכם בכח למרות שאין טיעונים כאלה ,ולחפש להשוות לאיזה יכול של קובי בריאנט.
שחקן יציב מדהים אינטילגנטי,לא חירב משחקים יודע לקחת צעד אחורה וקדימה שצריך קולע באחוזים טובים מכל הטווחים תורם בכל האספקטים הרהבה יותר טוב מאידסון שמקבל 2 מליון דולר,ובכנות אני אחד מהם שמאוד היתאכזב וחשש שאחדיסון ההלך.
לסיכום זה שהוא לא מוכר או לא כוכב כמה שנים ולא ידוע כמו נבארו ולא ממותג כמו כמה וכמה שחקנים זה לא אומר שצריך להדביק תוית ולא לרדת ממנה
.אפור לא אפור בתרומה שלו הוא בטופ 10 באירופה
והשנה בעזרת השם נהנה ממנו יותר.
ואם הוא ידעך או יאכזב אני הראשון שיודה ויגיד שז\הו נגמרר הסוס אבל כל עוד נותן ונותן אין מה להגיד .

אני לא בטוח שדווקא אנחנו השוונו לקובי בריאנט...
Dperk

הודעהעל ידי אדם » 09 יולי 2012, 23:22

תהשוואה לקובי חבל שללא הבנת זאת לא היתה הכוונה,אלא היכולת שאתם מדמיינים או מחפשים בשחקן מסוים והפרמטרים והחיטוט בסטסטיסטיקה לעומת שחקנים אחרים לא ברורה ולא הגיונית,מלבישים תוית או רואים שחקן באור מסוים וזהו נגמר וחבל
אין בשחקן הזה שום דבר רע,אתם מתלהבים מהירסיטון ,במה הוא יותר טוב מסמית מה הוא תורם יותר שכולם מזילים ריר,שחקן טוב אבל כופה ומחרב ולא יציב וכולם בשיגעון,וגם ה3 של קאחה סאן אממיטריו נראה לי שמו,בקיצור גם מול סאטו ומיקל,הוא לא נופל אלא עולה עליהם בכל אספקט
ואני רוצה להיתנצל אם היתבטאתי לא יפה ומישהו נעלב
לא היתה הכוונה
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2012, 03:40

קשה להיעלב ממקבץ כזה של שטויות.
הבן אדם הסריח את הפרקט עונה שלמה, ולקראת הסוף נתן כמה משחקים טובים. אם היית מבין כזה גדול, היית יודע שכל שחקן יכול לתפוס תקופת קליעה טובה, ואין שום סיבה להאמין שמדובר פה במשהו אחר.
בקשר ל"דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" ... הגנה טובה הוא נתן כל השנה, ככה שזה לא שהוא השתפר בכל תחום ככל שהעונה התפתחה, זה קרה רק מבחינת הקליעה. והסברתי כבר למה אי אפשר לסמוך על זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 10 יולי 2012, 04:20

MTA2311 כתב:קשה להיעלב ממקבץ כזה של שטויות.
הבן אדם הסריח את הפרקט עונה שלמה, ולקראת הסוף נתן כמה משחקים טובים. אם היית מבין כזה גדול, היית יודע שכל שחקן יכול לתפוס תקופת קליעה טובה, ואין שום סיבה להאמין שמדובר פה במשהו אחר.
בקשר ל"דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" ... הגנה טובה הוא נתן כל השנה, ככה שזה לא שהוא השתפר בכל תחום ככל שהעונה התפתחה, זה קרה רק מבחינת הקליעה. והסברתי כבר למה אי אפשר לסמוך על זה.

מעניין, שחקן שנתן הגנה טובה כל השנה ויחד עם זאת הסריח את הפרקט עונה שלמה, מסתבר שהגנה זה חלק זניח ממשחק הכדורסל.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 10 יולי 2012, 05:14

סמית' היה רע מאוד רוב העונה. נתן סדרה טובה מול פאו, אבל רוב השנה, חוץ מהגנה (שהוא לא נתן כל משחק, והיו משחקים שהוא פישל באספקט הזה), הוא היה מחריד ואנמי בהתקפה, וקלע באחוזים איומים מה3 בתחילת השנה (יחסית לציפיות שלנו לקלעי טוב). הוא השתפר, ומגיע לו להישאר, אבל ההשוואה להיירסטון, סאן אמטריו, ולאמר שסמית' טוב משניהם זה פשוט מגוחך ורחוק מהמציאות. חוץ מהגנה, שניהם עולים עליו בכל אספקט של המשחק, ביי-פאר. השוואה למיקל וסאטו של השנה אני יכול לקבל, כי שניהם עשו שנה רעה מאוד מבחינה אישית, אבל לאמר שמבחינת תרומה הוא בטופ 10 של אירופה?! הלוואי והיה בטופ 20.
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 10 יולי 2012, 05:53

אני חושבת שהוא שחקן נהדר למכבי. התחיל את השנה עם אחוזי קליעה גבוהים, בהמשך נחלש ואח"כ הלך והתייצב ככל שהעונה התקדמה עד למאני טיים.
מסכימה עם ההגדרה של שחקן סולידי ושקט שנותן אקסטרות כשהוא על המגרש. מביא הגנה חזקה וריבאונד וקליעה די טובה מחצי מרחק ומחוץ לקשת.
שחקן קבוצתי, שמשתלב בשטף המשחק ולא מכריח שום דבר ובנוסף אופי ואישיות נהדרים.
אל תשכחו שהייתה כאן שנה מאד לא פשוטה, ויחד עם זה, הוא השתלב נהדר גם מקצועית ובטח שחברתית.
אם מסתכלים על עלות מול תועלת, לדעתי מכבי מרוויחה פה יופי של שחקן. מקווה שבשנה הקרובה עוד ימשיך להתפתח ועם הבטחון שבלאט נותן לו עוד עשוי להמשיך ולהפתיע לטובה.
מתAMסרת

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים