המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2572254
לכל מי שהתלהב מדני פדרמן וכבר מעדיף אותו על פני אביו.
לא מבין למה הוא חושב שהוא יודע מקצועית יותר טוב מבלאט...
אך העסקה לא יצאה לפועל ומי שטרפד אותה היה דיוויד בלאט, משום שפרטיה נרקמו ללא ידיעתו. בלאט, שלמד על הפרטים בדיעבד, זעם על העדכון המאוחר והתנגד נחרצות. כך קרה שהמאמן הודיע בתוקף להנהלת מכבי כי הוא אינו מעוניין לשחרר את ג'יימס ולקבל בתמורה את סמית'.
זו לא הפעם היחידה שבלאט מסרב לצרף את סמית', השחקן שהוצע למכבי תל אביב יומיים לפני שחתם בהפועל ירושלים. כשסוכנו של סמית' ציין בפני מכבי כי הוא מחזיק בחוזה חתום מצדה של ירושלים, בהנהלה דווקא שקלו בחיוב להחתימו, אך בלאט לא התלהב מצירופו, כשברקע היה גם פופס מנסה בונסו בתמונה. זו אינה הפעם היחידה הקיץ שמתגלעות מחלוקות בין המאמן בלאט להנהלה בנושא בניית סגל הקבוצה. עסקת שון ג'יימס רק העלתה מדרגה את המתיחות המתמשכת הזו.
rc4991 כתב:לא פותחים ת'רד על כל כתבה
נא להעביר למלפפונים
itai7 כתב:מאיפה וואלה ברשות גרינוולד המנוול בראשם מפליצים את הדברים האלה
yarinsaky כתב:
אבל מדוע לחשוב שלילי ? אולי הכול יתחבר, מכבי תהיה קבוצה אטרקטיבית ומהנה ( דווקא יש לה פוטנציאל מסויים לא רע בכלל בתחום הזה ) וגם תגיע להצלבה ואולי תאיים על הפיינלפור.
לטובת כולם נקווה לעונה טובה עד כמה שאפשר. בהצלחה.
yzafrir כתב:יש לי טרייד יותר טוב , היקמן ורוט תמורת פולן....
קודי כתב:כמה הערות:
1. הסיפור הזה כנראה נכון - לפחות בקווים כלליים- מאחר שאין הכחשה ואפילו יש אישור של ירושלים. מעבר לכך, אני לא מניח שיש מידע מוטעה גם לוואלה וגם לפיק. גם בלאט לא הכחיש את העניין בראיון היום ב-103 ואמר שהרעיון הזה עלה והיה דיון לגביו אבל לא עשו שום דבר מאחורי הגב שלו.
2. קצת לא ברור לי איך מכבי מתנהלת ואיך יכול להיות שההנהלה מציעה טרייד בלי להחליף מילה לפני זה עם המאמן, שלא לדבר על אישור שלו.
3. אם בלאט לא מסכים לטרייד אז כאן הוא צריך להסתיים וטוב שכך אכן קרה.
4. באופן אישי אני חושב שמדובר בטרייד טוב מאוד למכי, מאחר שאין לה היום אף שחקן פוסט אפ ואף גבוה עם בשר, מה עוד שלטעמי סמית׳, למרות גובהו, מתאים ליורוליג הרבה יותר משון ג׳יימס. בכל מקרה, למרות דעתי אני חושב שאסור לכפות מהלך כזה על המאמן ואם הוא מסרב אז זה צריך לרת מהפרק.
LIAV10 כתב:אולי תעברו לירושלים, אני רואה שאתם אוהבים הרבה יותר את הסגל שלהם מאשר שלנו..
LIAV10 כתב:אולי תעברו לירושלים, אני רואה שאתם אוהבים הרבה יותר את הסגל שלהם מאשר שלנו..
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אולי תעברו לירושלים, אני רואה שאתם אוהבים הרבה יותר את הסגל שלהם מאשר שלנו..
אני גם אוהב את הסגל של ריאל או צסקא , אז זה אומר שאני יעבור לאהוד אתם ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־19 אורחים