ניק קיינר-מדלי הינו הזר שלא יירשם למשחק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ניק קיינר-מדלי הינו הזר שלא יירשם למשחק
misha כתב:ניק קיינר-מדלי הינו הזר שלא יירשם למשחק
tomerp כתב:מקרה מצ'באן 2?
felix_r כתב:misha כתב:ניק קיינר-מדלי הינו הזר שלא יירשם למשחק
התחלנו...
felix_r כתב:tomerp כתב:מקרה מצ'באן 2?
לא רואה משהו דומה.
מצ'באן היה שחקן צעיר, שהוכרח לשחק בעמדה לא מתאימה, וגם לא ממש זכה להזדמנות.
קנר מדלי שחקן מאוד מנוסה עם מספר עונות בליגה הספרדית, שכן קיבל הזדמנויות לשחק בעמדה שלו, אבל פשוט לא מצליח.
rc4991 כתב:לא עדיף לתת למדלי להיכנס לעניינים?
אני כבר מזמן חושב ששרמאדיני צריך להיות הזר שבדרך כלל לא ישחק בליגה
LIAV10 כתב:מה לעזאזל קורה, אייפה המשחק?
מקאדו 3 כתב:זה לא שייך לפה אבל אני באמת לא מבין את ההתנפלות על היקמן , נראה לי מוזר קצת...
yarinsaky כתב:לא הייתי פוסל חזרה של בלו באמצע החורף אם מדלי לא יתאפס. מכבי לא תסבול יותר מדי זמן שהזר היקר ביותר בסגל לא תורם בינתיים שום דבר ומדיף ריח של לאמפה.
נקווה שיתחיל להיכנס למסלול .
ד"א, יש לבלאט בעייה אובייקטיבית- יש יותר מדי זרים גבוהים שצריכים לקבל דקות ואין מצב ששחקן מסויים לא יפגע, בטח כשליאור נמצא בזון המקצועי הכי טוב שראיתי אותו .
אלמוג כתב:yarinsaky כתב:לא הייתי פוסל חזרה של בלו באמצע החורף אם מדלי לא יתאפס. מכבי לא תסבול יותר מדי זמן שהזר היקר ביותר בסגל לא תורם בינתיים שום דבר ומדיף ריח של לאמפה.
ד"א, יש לבלאט בעייה אובייקטיבית- יש יותר מדי זרים גבוהים שצריכים לקבל דקות ואין מצב ששחקן מסויים לא יפגע, בטח כשליאור נמצא בזון המקצועי הכי טוב שראיתי אותו .
אוי מהפה שלך לאלוהים.
עפר כתב:אלמוג כתב:yarinsaky כתב:לא הייתי פוסל חזרה של בלו באמצע החורף אם מדלי לא יתאפס. מכבי לא תסבול יותר מדי זמן שהזר היקר ביותר בסגל לא תורם בינתיים שום דבר ומדיף ריח של לאמפה.
אוי מהפה שלך לאלוהים.
החזרה של בלו תלוייה בבלו בלבד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים