המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:האמת שבמובן מסויים הכישלון של עניין מאצ'באן(הניסיון הכי משמעותי של מכבי לפעול בשוק הזה מאז שוויצ'יץ' הגיע לפה) גרם לי לחשוב שמכבי לא תעשה עוד ניסיונות בכיוון הזה, אבל בסך הכל עם המהלך עצמו לא הייתה בעיה, פשוט מאצ'באן היה האיש הלא נכון במקום הלא נכון, בעמדה שבה נמצא השחקן הישראלי הכי יקר בקבוצה. אבל סנטרים איכותיים מבין האמריקאים אין כל כך באירופה(ובזמן האחרון לא מעט מהסנטרים הטובים ב-NBA הם אירופאיים) וגם רכזים טבעיים חסר.
felix_r כתב:שחף, אבל באמת נראה לך שוויצ'יץ' בגילו מסוגל לתרום משהו?
rc4991 כתב:שחף כתב:האמת שבמובן מסויים הכישלון של עניין מאצ'באן(הניסיון הכי משמעותי של מכבי לפעול בשוק הזה מאז שוויצ'יץ' הגיע לפה) גרם לי לחשוב שמכבי לא תעשה עוד ניסיונות בכיוון הזה, אבל בסך הכל עם המהלך עצמו לא הייתה בעיה, פשוט מאצ'באן היה האיש הלא נכון במקום הלא נכון, בעמדה שבה נמצא השחקן הישראלי הכי יקר בקבוצה. אבל סנטרים איכותיים מבין האמריקאים אין כל כך באירופה(ובזמן האחרון לא מעט מהסנטרים הטובים ב-NBA הם אירופאיים) וגם רכזים טבעיים חסר.
אבי סגל שנחשב לכתב סופר אמין כתב שמכבי "שינתה חשיבה" והחליטה להביא כישרונות כמו שקאחה ופרטיזן עושות
מקווה שזה באמת יצליח
שחף כתב:felix_r כתב:שחף, אבל באמת נראה לך שוויצ'יץ' בגילו מסוגל לתרום משהו?
אני מתבלט אם אתה ציני או לא.
נראה לי שהכוונה היא לשיתוף פעולה עם הסרבים, לא להבאה של וויצ'יץ' לפה...
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:שחף כתב:האמת שבמובן מסויים הכישלון של עניין מאצ'באן(הניסיון הכי משמעותי של מכבי לפעול בשוק הזה מאז שוויצ'יץ' הגיע לפה) גרם לי לחשוב שמכבי לא תעשה עוד ניסיונות בכיוון הזה, אבל בסך הכל עם המהלך עצמו לא הייתה בעיה, פשוט מאצ'באן היה האיש הלא נכון במקום הלא נכון, בעמדה שבה נמצא השחקן הישראלי הכי יקר בקבוצה. אבל סנטרים איכותיים מבין האמריקאים אין כל כך באירופה(ובזמן האחרון לא מעט מהסנטרים הטובים ב-NBA הם אירופאיים) וגם רכזים טבעיים חסר.
אבי סגל שנחשב לכתב סופר אמין כתב שמכבי "שינתה חשיבה" והחליטה להביא כישרונות כמו שקאחה ופרטיזן עושות
מקווה שזה באמת יצליח
אני מקווה שלא לגמרי כמו פרטיזן ושישימו אותם ליד שחקנים טובים..
MTA2311 כתב:ורסאץ מישהו?
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:ורסאץ מישהו?
גם לא מבין את זה... יש איתם הסכם כבר.
לא שאני מתנגד להסכם, אבל צריך סדר.
יש לנו גם קבוצה ש/אנחנו איתם בהסכם מליגה שנייה, לא זוכר את שמה..
אלמוג כתב:MTA2311 כתב:ורסאץ מישהו?
גם לא מבין את זה... יש איתם הסכם כבר.
לא שאני מתנגד להסכם, אבל צריך סדר.
יש לנו גם קבוצה ש/אנחנו איתם בהסכם מליגה שנייה, לא זוכר את שמה..
MTA2311 כתב:אני לא מבין ממה אתם מתלהבים כל כך. בלאט הפך פתאום לחובב יוצאי יוגוסלביה?
מכבי כבר עשו שני הסכמים כאלה בעבר, ובפועל רק הפסדנו מהם כסף. אני יכול להבין למה פדרמן מעוניין בצעד כזה( חסכון עתידי פוטנציאלי), אבל האוהדים צריכים להבין שלא מדובר פה באירוע מכונן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים