המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
זה נכון, הוא לא בתקופה טובה
אבל הוא מנסה לתרום בדרכים אחרות
שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
misha כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
כן, לגמרי. טראש טוק זה חלק מהמשחק, תמיד היה, אין מה להתרגש מזה.
שחף כתב:חוץ מזה, בכושר הנוכחי של פניני לאנדסברג באמת צריך לראות יותר דקות, גם ביורוליג. לאור זה ששני המשחקים הנותרים הם מול אלבה ברלין ופרוקום זה אפילו די מתבקש.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
האמת שגם ההגנה שלו לא משהו (בטח ביחס לשחקן שאותו הוא מחליף).
גם בחוכמת המשחק שלו, שדווקא יש לו בשפע, הוא פחות תורם לאחרונה.
אבל אני מאמינה ומקווה שהוא יחזור לעצמו מתישהוא.
כי אני באמת אוהבת את השחקן הזה.
Holiday_Armadillo כתב:הייתי שמחה אם היו נותנים לו להיות מוביל כדור שני
הוא בטח יעשה עבודה יותר טובה מלוגאן באספקט הזה
roy1000 כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
לא רק שהוא לא פוגע, הוא גם נראה עם עודף משקל.
יש תגובות באינטרנט שאומרות שהוא מסובך בהימורים. לא יודע אם זה נכון, אבל התגובות האלו מופיעות בכל כתבה עליו.
jol9 כתב:roy1000 כתב:שחף כתב:יותר הפריע לי שפניני לא פוגע בכלום כבר כמה משחקים. אחרי פתיחת עונה טובה חזרנו לתצוגות הנגרות של שנה שעברה.
לא רק שהוא לא פוגע, הוא גם נראה עם עודף משקל.
יש תגובות באינטרנט שאומרות שהוא מסובך בהימורים. לא יודע אם זה נכון, אבל התגובות האלו מופיעות בכל כתבה עליו.
אני מקווה שאתה לא באמת מסתמך על טוקבקים.
לפי הטוקבקיסטים רפאל נדאל ויוסיין בולט הם מלאים בחומרים ממריצים וזהבה גלאון היא ראש הממשלה הבאה
שחף כתב:חוץ מזה, בכושר הנוכחי של פניני לאנדסברג באמת צריך לראות יותר דקות, גם ביורוליג. לאור זה ששני המשחקים הנותרים הם מול אלבה ברלין ופרוקום זה אפילו די מתבקש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים