המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:עד היום קטונתי מלהבין מדוע במכבי לא מגישים תביעת דיבה נגד גרינוולד ומאורת הנחשים שלו בוואלה בעבור כל הארס המחורבן הזה שהם מוציאים פעמיים בשבוע נגד מכבי. בא לי להקיא. אני כבר שוקל להגיש תביעת דיבה כנגד עיתונאי הסרק המזופת הזה
Holiday_Armadillo כתב:יש לי בעיה קשה מאוד לפתח איזשהו עניין או יותר נכון התלהבות לקראת המשחק אז במקום להגיד משהו רלוונטי אני פשוט אשים את זה
er79 כתב:עד היום קטונתי מלהבין מדוע במכבי לא מגישים תביעת דיבה נגד גרינוולד ומאורת הנחשים שלו בוואלה בעבור כל הארס המחורבן הזה שהם מוציאים פעמיים בשבוע נגד מכבי. בא לי להקיא. אני כבר שוקל להגיש תביעת דיבה כנגד עיתונאי הסרק המזופת הזה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי בעיה קשה מאוד לפתח איזשהו עניין או יותר נכון התלהבות לקראת המשחק אז במקום להגיד משהו רלוונטי אני פשוט אשים את זה
התמונה מראה בצורה ברורה מאוד את מה שקורה לבחורה שלא מקבלת מספיק סקס
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי בעיה קשה מאוד לפתח איזשהו עניין או יותר נכון התלהבות לקראת המשחק אז במקום להגיד משהו רלוונטי אני פשוט אשים את זה
rc4991 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי בעיה קשה מאוד לפתח איזשהו עניין או יותר נכון התלהבות לקראת המשחק אז במקום להגיד משהו רלוונטי אני פשוט אשים את זה
פליקס,צריך הרבה אומץ בשביל לכתוב משפט כזה
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש לי בעיה קשה מאוד לפתח איזשהו עניין או יותר נכון התלהבות לקראת המשחק אז במקום להגיד משהו רלוונטי אני פשוט אשים את זה
פליקס,צריך הרבה אומץ בשביל לכתוב משפט כזה
למה אומץ? אני לא אמרתי את זה על Holiday_Armadillo , אלא על הבחורה המשוגעת שמשתוללת בתמונה
felix_r כתב:אף פעם לא קראתי לך כרמל (או כמעט אף פעם)
באינטרנט אני בדרך כלל קורא לאנשים בכינוים שהם בעצמם בחרו , כי אני טוב בלזכור פנים,
אבל לא טוב בלזכור שמות (למרות שאת שמך אני דווקא כן זוכר)
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אף פעם לא קראתי לך כרמל (או כמעט אף פעם)
באינטרנט אני בדרך כלל קורא לאנשים בכינוים שהם בעצמם בחרו , כי אני טוב בלזכור פנים,
מוזר לי שקוראים לי בניק שלי אחרי כל כך הרבה זמן שאני פה
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אף פעם לא קראתי לך כרמל (או כמעט אף פעם)
מוזר לי שקוראים לי בניק שלי אחרי כל כך הרבה זמן שאני פה
אשתדל לקרוא לך בשמך, כרמל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים