המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.
rc4991 כתב:הנושא אולי הכי חשוב בבנית הקבוצה הוא גיזרת הישראלים ואני חייב להודות שהשנה הם מתחת לכל ביקורת ולוקחים חלק ענק מהתקציב תמורת תרומה עלובה
אני,ואני מניח שגם אתם חושב שיש לעשות שינוי בגזרת הישראלים-גם מבחינת השחקנים וגם מבחינת החוזים-לא עוד חוזים גבוהים לישראלים ובכלל לא מציעים חוזה לשחקן בינוני רק כי הוא ישראלי
השאלה היא מה הייתם עושים בגזרת הישראלים?את מי משאירים?את מי משחררים?את מי מביאים?כמה מהתקציב אתם מוכנים להשקיע בישראלים?וכמה ישראלים אתם רוצים בקבוצה?
rc4991 כתב:Chen כתב:תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.
למה שחקן בינוני כמו טיוס צריך לבוא?כי הוא ישראלי?
זה פשוט בזבוז כסף,בכסף שלו(אני מניח בסביבות ה-400 אלף במונחים של זר)אתה יכול להשקיע בגארד יותר טוב או להביא סנטר תותח
yellowaura כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.
למה שחקן בינוני כמו טיוס צריך לבוא?כי הוא ישראלי?
זה פשוט בזבוז כסף,בכסף שלו(אני מניח בסביבות ה-400 אלף במונחים של זר)אתה יכול להשקיע בגארד יותר טוב או להביא סנטר תותח
מסכים ב- 100% שהוא לא צריך לבוא אבל אי אפשר לומר שאפשר להביא סנטר תותח ב- 400,000 דולר.
Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
er79 כתב:Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
מסכים, השוק מת. הישראלי הכי טוב זה כספי, אבל הוא לא יחזור. מה שמשאיר לנו נתח דל מאוד, ולכן אין ברירה אלא לחפש יהודים/מתאזרחים. מי שראוי לשחק במכבי, בהנחה שכספי לא יבוא הם: מקל/אוחיון, כשאני מעדיף את מקל, לעמדת הרכז המחליף. רוט ישוחרר; פרידזון לעמדת הגארד נוסף, כשיש מקום רק לאחד מהשלושה נעימי/לנדסברג/הלפרין לגבות אותו, אם בכלל (אם מכבי תצליח להביא את פרידזון, אפשר להביא זר); לעמדה מס' 3, בהנחה כאמור שכספי לא יבוא, אין כרגע ישראלי מתאים, גם לא פניני. לעמדה 4, בהנחה שלא יקרה נס ולא ניתן יהיה להביא את בלו - רק טיוס. ממש לא אליהו. בעמדה 5, כגבוה שלישי, ג'ייק כהן. בקונסטלציה מסוימת לא הייתי מתנגד לראות כגארד לליגה גם את בר טימור. לסיכום: ככל הנראה יש רק בין 4-5 ישראלים ראויים יחסית, שאחד מהם, אם ניתן יהיה להביא, הוא פרידזון, והוא עדיף על היתר.
rc4991 כתב:er79 כתב:Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
מסכים, השוק מת. הישראלי הכי טוב זה כספי, אבל הוא לא יחזור. מה שמשאיר לנו נתח דל מאוד, ולכן אין ברירה אלא לחפש יהודים/מתאזרחים. מי שראוי לשחק במכבי, בהנחה שכספי לא יבוא הם: מקל/אוחיון, כשאני מעדיף את מקל, לעמדת הרכז המחליף. רוט ישוחרר; פרידזון לעמדת הגארד נוסף, כשיש מקום רק לאחד מהשלושה נעימי/לנדסברג/הלפרין לגבות אותו, אם בכלל (אם מכבי תצליח להביא את פרידזון, אפשר להביא זר); לעמדה מס' 3, בהנחה כאמור שכספי לא יבוא, אין כרגע ישראלי מתאים, גם לא פניני. לעמדה 4, בהנחה שלא יקרה נס ולא ניתן יהיה להביא את בלו - רק טיוס. ממש לא אליהו. בעמדה 5, כגבוה שלישי, ג'ייק כהן. בקונסטלציה מסוימת לא הייתי מתנגד לראות כגארד לליגה גם את בר טימור. לסיכום: ככל הנראה יש רק בין 4-5 ישראלים ראויים יחסית, שאחד מהם, אם ניתן יהיה להביא, הוא פרידזון, והוא עדיף על היתר.
הורג אותי שאתה אומר שאין ישראלים טובים אבל בסוף אתה בעד להביא שחקנים כמו טיוס וכהן
צריך להחתים ישראלים רק אם הם טובים ולא כדי שיהיו על תקן הישראלי שתורם מעט ואוכל הרבה מהתקציב
er79 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
הורג אותי שאתה אומר שאין ישראלים טובים אבל בסוף אתה בעד להביא שחקנים כמו טיוס וכהן
צריך להחתים ישראלים רק אם הם טובים ולא כדי שיהיו על תקן הישראלי שתורם מעט ואוכל הרבה מהתקציב
הורג אותי שאני הורג אותך. יש לך רעיונות יותר טובים? אלו המציאות הכי סבירות בשוק הישראלים המסריח הנוכחי. אז מי עדיף? הגויאבה? עם מי תשחק בליגה? עם זרים עם כיפה על הראש?
rc4991 כתב:er79 כתב:rc4991 כתב:er79 כתב:Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
הורג אותי שאני הורג אותך. יש לך רעיונות יותר טובים? אלו המציאות הכי סבירות בשוק הישראלים המסריח הנוכחי. אז מי עדיף? הגויאבה? עם מי תשחק בליגה? עם זרים עם כיפה על הראש?
אפשר להסתדר נהדר עם מקל,הלפרין/נעימי,לאנדסברג,שגב,אליהו/כספי וזלמנסון
אגב,כמובן שאני ישמח לראות פה את פרידזון אבל זה לא ריאלי
er79 כתב:לגבי פרידזון, ימים יגידו. אולי כן, אולי לא. בחימקי הוא לא יישאר.
rc4991 כתב:אצלי זה ככה...
מועמדים לעונה הבאה:
מקל-נותן עונה מצויינת,אם אפשר להחתים כרכז שני
נעימי/הלפרין-אפשר להחתים אחד מהם אבל עבור סכום שלא עובר את ה-350 אלף דולר וגם זה רק לאחר שבניית הקבוצה הושלמה
כספי-אם לא תהיה לו הצעה מה-NBA אז אני חושב שצריך ללכת עליו בכל הכח
טיוס-שחקן בינוני וסתם בזבוז כסף רק כי הוא ישראלי
כהן-כנ"ל,נוכל לראות איך הוא מסתדר קודם בקבוצה אחרת ורק אז להחליט
misha כתב:er79 כתב:לגבי פרידזון, ימים יגידו. אולי כן, אולי לא. בחימקי הוא לא יישאר.
גם אם הוא לא יישאר בחימקי, יש מספיק קבוצות ברוסיה שישלמו לו סכומים גדולים. שחקנים מקומיים שם מרוויחים הרבה ולא משתלם להם לשחק בחו"ל. אתה באמת חושב שמכבי תביא אותו ועוד בתור ישראלי עם מס כפול?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים