גיזרת הישראלים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

גיזרת הישראלים

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 21:27

הנושא אולי הכי חשוב בבנית הקבוצה הוא גיזרת הישראלים ואני חייב להודות שהשנה הם מתחת לכל ביקורת ולוקחים חלק ענק מהתקציב תמורת תרומה עלובה
אני,ואני מניח שגם אתם חושב שיש לעשות שינוי בגזרת הישראלים-גם מבחינת השחקנים וגם מבחינת החוזים-לא עוד חוזים גבוהים לישראלים ובכלל לא מציעים חוזה לשחקן בינוני רק כי הוא ישראלי
השאלה היא מה הייתם עושים בגזרת הישראלים?את מי משאירים?את מי משחררים?את מי מביאים?כמה מהתקציב אתם מוכנים להשקיע בישראלים?וכמה ישראלים אתם רוצים בקבוצה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: גיזרת הישראלים

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 21:28

אצלי זה ככה...
מבחינת הסגל הקיים:
רוט-לשחרר,הוא שחקן ליגה טוב אבל לא מקבל ויקבל דקות ביורוליג ולכן נראה לי מיותר להחזיק אותו
אוחיון-לא להחתים מחדש,פשוט מוכיח שהוא שחקן רע שהרבה משחקים אפילו מזיק לקבוצה יותר משמועיל לה.הוא מוזמן לשחק בקור הרוסי ולהחליף את קלאתיס מהספסל
לאנדסברג-להשאיר,מדובר בשחקן טוב עם יכולות גבוהות והוא גם שיפר בצורה ניכרת את הקליעה שלו מרחוק
פניני-לשחרר,הוא כבר לא מספר את הדברים היחידים שאנחנו מצפים ממנו-הגנה ושלשות ואם הוא כבר לא קולע שלשות פנויות אז אין לו מקום בקבוצה
אליהו-להשאיר תמורת הפחתה משמועתית בשכר(בסביבות החצי מיליון),אם לא אז צריך לשחרר אותו
שגב-נותן לו הרבה דקות בליגה,הוא בהחלט שחקן לגיטימי כבר עכשיו בליגה הביזיונית שלנו
זלמנסון-כנ"ל

מועמדים לעונה הבאה:

מקל-נותן עונה מצויינת,אם אפשר להחתים כרכז שני
נעימי/הלפרין-אפשר להחתים אחד מהם אבל עבור סכום שלא עובר את ה-350 אלף דולר וגם זה רק לאחר שבניית הקבוצה הושלמה
כספי-אם לא תהיה לו הצעה מה-NBA אז אני חושב שצריך ללכת עליו בכל הכח
טיוס-שחקן בינוני וסתם בזבוז כסף רק כי הוא ישראלי
כהן-כנ"ל,נוכל לראות איך הוא מסתדר קודם בקבוצה אחרת ורק אז להחליט

מבחינת אידיאולוגיה:

-הישראלים בדרך כלל הם השחקנים המשלימים וככאלה הם יוחתמו רק אחרי שהביאו כמה זרים טובים ויש בסיס טוב לקבוצה ולפי הכסף שישאר בתקציב
-מפסיקים לתת חוזים שמנים לשיראלים רק בגלל שהם מקומיים-פניני מרוויח מלא,אליהו כפול מהשווי שלו והרשימה עוד ארוכה
אין צורך להחתים הרבה ישראלים גם כי עדיף סגל קצר ואיכותי וגם כי אין צורך לחשוש והעליונות שלנו בליגה ברורה ושחקנים כמו שגב וזלמנסון יכולים לשחק בה לא מעט
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 28 אפריל 2013, 21:31

תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 21:37

Chen כתב:תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.

למה שחקן בינוני כמו טיוס צריך לבוא?כי הוא ישראלי?
זה פשוט בזבוז כסף,בכסף שלו(אני מניח בסביבות ה-400 אלף במונחים של זר)אתה יכול להשקיע בגארד יותר טוב או להביא סנטר תותח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 28 אפריל 2013, 21:44

rc4991 כתב:הנושא אולי הכי חשוב בבנית הקבוצה הוא גיזרת הישראלים ואני חייב להודות שהשנה הם מתחת לכל ביקורת ולוקחים חלק ענק מהתקציב תמורת תרומה עלובה
אני,ואני מניח שגם אתם חושב שיש לעשות שינוי בגזרת הישראלים-גם מבחינת השחקנים וגם מבחינת החוזים-לא עוד חוזים גבוהים לישראלים ובכלל לא מציעים חוזה לשחקן בינוני רק כי הוא ישראלי
השאלה היא מה הייתם עושים בגזרת הישראלים?את מי משאירים?את מי משחררים?את מי מביאים?כמה מהתקציב אתם מוכנים להשקיע בישראלים?וכמה ישראלים אתם רוצים בקבוצה?

אני טענתי את זה מזמן מזמן..שחקן במכבי צריך להישפט על סמך ביצועים...אבל לאורך השנים מכבי קיבלה המון ביקורות מהתקשורת לכן הכניסה את השחקן הישראלי בחזרה חזק לתמונה והאיכות ירדה.

אני הרגשתי שמכבי ישראלית גם שהיה שחקן ישראלי אחד טוב כמו הלפרין, בורשטיין.

הישראלים צריכים להביא אופי ולחימה... אליהו למשל הוא לא כזה.

אני הייתי משאיר את אוחיון בקבוצה. שנה שעברה גם לא הייתה גדולה לאוחיון מלבד הפלייאוף. סה"כ אי אפשר לומר שהוא היה נורא השנה (אם אני לא טועה הוא השתפר סטטיסטית). אני חושב שהציפיות ממנו היו מוגזמות. אם הרעב יחזור לו הוא יכול להיות שחקן ספסל משמעותי מאוד בעמדת ה- PG. בהתחשב בסחורה שיש בשוק הוא לא רע בכלל.

כל השאר הייתי מעיף... הכי גרועים אלה הישראלים הבינוניים שנוגסים משמעותית מהתקציב ללא תרומה הולמת.

בכל מקרה אם הברירה בין טיוס לאליהו באותו מחיר הייתי ללא ספק משאיר את אליהו (לא מוכרים מנייה שהיא למטה... הייתי מנסה להוריד אותו לאיזור 500,000 דןלר נטו).

פניני החוצה. הוא גם איבד הרבה מהיכולת ההגנתית שלו.

לאנדסברג היה לא רע בהזדמנויות שהוא קיבל יש לי הרגשה שבלאט יכניס אותו בהדרגה לקבוצה כמו שעשה לג'יימס...שאגב זה הסוד. הבעיה ששחקנים כמו מאצ'באן באים ממעמד שקצת גדול על מכבי כפרוספקט וישר מצפים מהם להיות שחקני מפתח ולא פרוספקטים. שחקנים כמו לאנדסברג יכולים להתפתח בשקט כמו שצריך.

את רוט הייתי משאיר. סה"כ היה לא רע... לא ממש התלהבתי מהגעתו אבל לקבוצת יורוליג בכירה זה יתרון גדול PG שלישי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2013, 21:44

מסכים איתך. מכבי חייבת לעשות קאט משמעותי בגזרת הישראלים. ומסכים גם שזאת נקודה חשובה וכואבת.
אם מגיע כספי, אז מצויין, אבל אם לא אז נכון להיום אין אף שחקן שצריך להרוויח מעל 400-450K.

אוחיון הוא בכלל לא שחקן רע שהפכו אותו. גם היום היה לו משחק די טוב. הוא מתאים לגמרי להיות שחקן ספסל אבל לא בשדרוג משמעותי של השכר.
300-350 לא יותר.
פניני... לא יודע מה להגיד. אני מאוד אוהב אותו ולדעתי יש לו גם חוזה לעונה הבאה, אבל השכר שלו גבוה מדי ביחס לתרומה.
אם אפשר לפתוח לו את החוזה ולהחתים אותו ל2-3 עונות בשכר מופחת, אז זה יכול לעבוד.
לאנדסברג הוא בחור טוב וחיובי, אבל הוא נעלם גדול העונה. הוא שחקן זול וצעיר ולכן אין סיבה לא לנסות ולהמשיך את ההתקשרות.
ליאור - יישאר בקבוצה רק בהפחתת שכר משמעותית. לדעתי זה גם יקרה.

חדשים - כספי לא יגיע כנראה. טיוס בסה"כ מתאים לבלאט וכנראה גם יגיע, הלפרין או מקל כנראה יגיעו לקו האחורי. לא מאמין שנעימי יגיע - הוא מרוויח טוב ברוסיה,
ובמכבי לא יישלמו לו יותר מ250-300.
הייתי מסתכל גם לכיוון של איזשהו שחקן צעיר וחדש שאפשר יהיה לפתח מבית (שגב) או מחוץ (דאוסן)...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 28 אפריל 2013, 21:48

rc4991 כתב:
Chen כתב:תלוי בכספי, אם הוא יחליט לחזור זה פותר את כל הבעיה, מביאים אותו במקום אליהו.. אם לא, כנראה שהלפרין יהיה הישראלי הבכיר שלנו. טיוס זה השחקן שאני חושב שכולם יסכימו שהוא צריך לבוא והוא גם יגיע כנראה.

זה פשוט בזבוז כסף,בכסף שלו(אני מניח בסביבות ה-400 אלף במונחים של זר)אתה יכול להשקיע בגארד יותר טוב או להביא סנטר תותח

מסכים ב- 100% שהוא לא צריך לבוא אבל אי אפשר לומר שאפשר להביא סנטר תותח ב- 400,000 דולר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 21:50

yellowaura כתב:
rc4991 כתב:

מסכים ב- 100% שהוא לא צריך לבוא אבל אי אפשר לומר שאפשר להביא סנטר תותח ב- 400,000 דולר.

ברור.התכוונתי להוסיף את הכסף הזה לכסף שכבר מתוכנן על סנטר ואז יהיה אפשר להביא סנטר תותח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 אפריל 2013, 21:56

כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי er79 » 28 אפריל 2013, 22:12

Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.

מסכים, השוק מת. הישראלי הכי טוב זה כספי, אבל הוא לא יחזור. מה שמשאיר לנו נתח דל מאוד, ולכן אין ברירה אלא לחפש יהודים/מתאזרחים. מי שראוי לשחק במכבי, בהנחה שכספי לא יבוא הם: מקל/אוחיון, כשאני מעדיף את מקל, לעמדת הרכז המחליף. רוט ישוחרר; פרידזון לעמדת הגארד נוסף, כשיש מקום רק לאחד מהשלושה נעימי/לנדסברג/הלפרין לגבות אותו, אם בכלל (אם מכבי תצליח להביא את פרידזון, אפשר להביא זר); לעמדה מס' 3, בהנחה כאמור שכספי לא יבוא, אין כרגע ישראלי מתאים, גם לא פניני. לעמדה 4, בהנחה שלא יקרה נס ולא ניתן יהיה להביא את בלו - רק טיוס. ממש לא אליהו. בעמדה 5, כגבוה שלישי, ג'ייק כהן. בקונסטלציה מסוימת לא הייתי מתנגד לראות כגארד לליגה גם את בר טימור. לסיכום: ככל הנראה יש רק בין 4-5 ישראלים ראויים יחסית, שאחד מהם, אם ניתן יהיה להביא, הוא פרידזון, והוא עדיף על היתר.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 22:16

er79 כתב:
Allan Turing כתב:כל המצב של הכדורסל הישראלי נראה לא טוב, זה לא רק מכבי. לא זוכר מתי היה המצב גרוע כ"כ..
פשוט ואקום.

מסכים, השוק מת. הישראלי הכי טוב זה כספי, אבל הוא לא יחזור. מה שמשאיר לנו נתח דל מאוד, ולכן אין ברירה אלא לחפש יהודים/מתאזרחים. מי שראוי לשחק במכבי, בהנחה שכספי לא יבוא הם: מקל/אוחיון, כשאני מעדיף את מקל, לעמדת הרכז המחליף. רוט ישוחרר; פרידזון לעמדת הגארד נוסף, כשיש מקום רק לאחד מהשלושה נעימי/לנדסברג/הלפרין לגבות אותו, אם בכלל (אם מכבי תצליח להביא את פרידזון, אפשר להביא זר); לעמדה מס' 3, בהנחה כאמור שכספי לא יבוא, אין כרגע ישראלי מתאים, גם לא פניני. לעמדה 4, בהנחה שלא יקרה נס ולא ניתן יהיה להביא את בלו - רק טיוס. ממש לא אליהו. בעמדה 5, כגבוה שלישי, ג'ייק כהן. בקונסטלציה מסוימת לא הייתי מתנגד לראות כגארד לליגה גם את בר טימור. לסיכום: ככל הנראה יש רק בין 4-5 ישראלים ראויים יחסית, שאחד מהם, אם ניתן יהיה להביא, הוא פרידזון, והוא עדיף על היתר.

הורג אותי שאתה אומר שאין ישראלים טובים אבל בסוף אתה בעד להביא שחקנים כמו טיוס וכהן
צריך להחתים ישראלים רק אם הם טובים ולא כדי שיהיו על תקן הישראלי שתורם מעט ואוכל הרבה מהתקציב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 28 אפריל 2013, 22:35

rc4991 כתב:
er79 כתב:
פשוט ואקום.

הורג אותי שאתה אומר שאין ישראלים טובים אבל בסוף אתה בעד להביא שחקנים כמו טיוס וכהן
צריך להחתים ישראלים רק אם הם טובים ולא כדי שיהיו על תקן הישראלי שתורם מעט ואוכל הרבה מהתקציב

הורג אותי שאני הורג אותך. יש לך רעיונות יותר טובים? אלו המציאות הכי סבירות בשוק הישראלים המסריח הנוכחי. אז מי עדיף? הגויאבה? עם מי תשחק בליגה? עם זרים עם כיפה על הראש?
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2013, 22:47

er79 כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:
פשוט ואקום.

הורג אותי שאני הורג אותך. יש לך רעיונות יותר טובים? אלו המציאות הכי סבירות בשוק הישראלים המסריח הנוכחי. אז מי עדיף? הגויאבה? עם מי תשחק בליגה? עם זרים עם כיפה על הראש?

אפשר להסתדר נהדר עם מקל,הלפרין/נעימי,לאנדסברג,שגב,אליהו/כספי וזלמנסון
אגב,כמובן שאני ישמח לראות פה את פרידזון אבל זה לא ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 22:50

מעניין אם ד'אור פישר התחתן עם הישראלית.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 28 אפריל 2013, 23:02

rc4991 כתב:
er79 כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:
פשוט ואקום.

אפשר להסתדר נהדר עם מקל,הלפרין/נעימי,לאנדסברג,שגב,אליהו/כספי וזלמנסון
אגב,כמובן שאני ישמח לראות פה את פרידזון אבל זה לא ריאלי

כספי לא יבוא, אליהו סוס מת, זלמנסון נער פוסטר שלא מקבל ולא יקבל גם בעונה הבאה דקות בליגה. כנ"ל שגב. נשארת עם מקל, לנדסברג, ואו הלפרין או נעימי (שניהם לא יבואו). 3 ישראלים סבירים. זה מה שיש לך להצע לקופליג? לא מספיק, סורי. לגבי פרידזון, ימים יגידו. אולי כן, אולי לא. בחימקי הוא לא יישאר.
er79

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2013, 23:39

er79 כתב:לגבי פרידזון, ימים יגידו. אולי כן, אולי לא. בחימקי הוא לא יישאר.

גם אם הוא לא יישאר בחימקי, יש מספיק קבוצות ברוסיה שישלמו לו סכומים גדולים. שחקנים מקומיים שם מרוויחים הרבה ולא משתלם להם לשחק בחו"ל. אתה באמת חושב שמכבי תביא אותו ועוד בתור ישראלי עם מס כפול?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אפריל 2013, 23:51

:whistle

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי סילבר » 29 אפריל 2013, 01:25

rc4991 כתב:אצלי זה ככה...

מועמדים לעונה הבאה:

מקל-נותן עונה מצויינת,אם אפשר להחתים כרכז שני
נעימי/הלפרין-אפשר להחתים אחד מהם אבל עבור סכום שלא עובר את ה-350 אלף דולר וגם זה רק לאחר שבניית הקבוצה הושלמה
כספי-אם לא תהיה לו הצעה מה-NBA אז אני חושב שצריך ללכת עליו בכל הכח
טיוס-שחקן בינוני וסתם בזבוז כסף רק כי הוא ישראלי
כהן-כנ"ל,נוכל לראות איך הוא מסתדר קודם בקבוצה אחרת ורק אז להחליט

כרכז שני מקל עדיף על אוחיון? אולי.
איך אתה כותב נעימי והלפרין באותו משפט? הלפרין כמו פניני - הבורשטיין של השנים האחרונות.
טיוס בינוני? עושה עונה יפה באיטליה וקמפיין טוב עם הנבחרת. אתה ממעיט בערכו.
כספי? בכל בכוח. כפי שאמרת.
הייתי לוקח גם את גייק כהן ובר טימור. בעצם, מסתכן ומציב את בר טימור כמחליף לפארגו. כלומר: לא מקל ולא אוחיון
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי felix_r » 29 אפריל 2013, 03:28

מעניין איך כל הישראלים של מכבי הפכו פתאום כולם לכל כך גרועים.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 אפריל 2013, 09:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 אפריל 2013, 05:55

misha כתב:
er79 כתב:לגבי פרידזון, ימים יגידו. אולי כן, אולי לא. בחימקי הוא לא יישאר.

גם אם הוא לא יישאר בחימקי, יש מספיק קבוצות ברוסיה שישלמו לו סכומים גדולים. שחקנים מקומיים שם מרוויחים הרבה ולא משתלם להם לשחק בחו"ל. אתה באמת חושב שמכבי תביא אותו ועוד בתור ישראלי עם מס כפול?

מעולם לא טענתי שהסיכויים לכך גבוהים, אבל נחכה ונראה בעניין זה. רק אמרתי מי הישראלים/יהודים היחידים במצב המזופת של הישראלים שראוי מבחינה מקצועית ללבוש את המדים הצהובים. פרידזון עובדתית נכנס ברשימה
er79

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים