המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:תשמע פדרמן אולי לא מוציא שקל מהכיס על הקבוצה אבל אני בטוח שהוא גם לא מרוויח ממנה...הוא צריך לזוז כי קבוצת ספורט היא לא עסק כלכלי וההצלחה שלה לא נמדדת ברווח כלכלי אלא מקצועי...
yzafrir כתב:תשמע פדרמן אולי לא מוציא שקל מהכיס על הקבוצה אבל אני בטוח שהוא גם לא מרוויח ממנה...הוא צריך לזוז כי קבוצת ספורט היא לא עסק כלכלי וההצלחה שלה לא נמדדת ברווח כלכלי אלא מקצועי...
אלמוג כתב:yzafrir כתב:תשמע פדרמן אולי לא מוציא שקל מהכיס על הקבוצה אבל אני בטוח שהוא גם לא מרוויח ממנה...הוא צריך לזוז כי קבוצת ספורט היא לא עסק כלכלי וההצלחה שלה לא נמדדת ברווח כלכלי אלא מקצועי...
הוא רק מרוויח כי זה משאיר אותו רלוונטי בעולם העסקים.
מכבי היא קרנות המזבח של פדרמן, והוא נאחז בה בכל כוחו.
MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
אפילו פה בפורום יש כמה אוהדים שממשיכים לקנות מנויים, אבל לא מרוצים מפדרמן, אז למה לא להראות את זה?
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
אפילו פה בפורום יש כמה אוהדים שממשיכים לקנות מנויים, אבל לא מרוצים מפדרמן, אז למה לא להראות את זה?
כי מפחדים לאבד את הכיסא בהיכל נוקיה. הכיסא חשוב יותר מהמועדון לצערי.
MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
איך הרמת שלטים, או שריקת בוז, או שירים נגד פדרמן יגרמו לאיבוד הכיסא?
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
איך הרמת שלטים, או שריקת בוז, או שירים נגד פדרמן יגרמו לאיבוד הכיסא?
התכוונתי לאי חידוש המנוי. השלטים האלה לא יזיזו לפדרמן את הציפורן.
er79 כתב:גם גאידמק וטביב חטפו על הראש, ללא צורך בחרם מנויים. אני לא תומך באלימות, אבל שלטים, כרזות, בוז צורמני, ועמידה של 10 אלף איש עם גב לפרקט לאורך משחק יורוליג בהחלט נותנים אימפקט התחלתי.
Thorin כתב:ומי בדיוק יעמוד עם הגב? הסלבס שמעטרים את ההיכל כל חמישי לשלושה רבעים?
יש מספר אלפים מועט בהיכל שבאמת אכפת לו ממכבי, הרוב בבית בימי חמישי.
CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
roy1000 כתב:CYellow7 כתב:MTA2311 כתב:לא רק שממשיכים לקנות מנויים, אפילו שלטים\שירים\קריאות וכו' לא רואים בתוך ההיכל, וזה משהו שממש לא ברור לי.
כמו שבכדורגל נפטרו מהרציקוביץ' וכמו שנפטרו מגאידמק וטביב, אפשר גם להיפטר מפדרמן. אם תהיה מחאת אוהדים אמיתית עם שלטים וקריאות לפדרמן ללכת, אני לא חושב שהוא יעמוד בלחץ. אף אחד לא רוצה להפוך לדמות שנואה.
yzafrir כתב:אם זה אני מסכים איתך .
אבל חרם מנויים לא יעזור אלא רק יגרום לתחלופה של אנשים בהיכל...כמי שמנוי מגיל 13 (מתנת בר מצווה) היום (בגיל 37) אני מבין ששווה לשמור על הכיסא כמה שנים רעות כמו בשנות -90 כדי לקבל אולי קבוצה כמו השושלת בעתיד , זה כבר קרה ואולי עוד יקרה .
אותם דיבורים היו בשנות ה-90 על זה שאין סיכוי שמכבי יבנו קבוצה שמסוגלת להגיע לפיינל פור . רק בסוף שנות ה-90 ( תקופת קטש-שפר) היו ניצוצות של תקווה שהמשיכה לעונות השושלת...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם זה אני מסכים איתך .
אבל חרם מנויים לא יעזור אלא רק יגרום לתחלופה של אנשים בהיכל...כמי שמנוי מגיל 13 (מתנת בר מצווה) היום (בגיל 37) אני מבין ששווה לשמור על הכיסא כמה שנים רעות כמו בשנות -90 כדי לקבל אולי קבוצה כמו השושלת בעתיד , זה כבר קרה ואולי עוד יקרה .
אותם דיבורים היו בשנות ה-90 על זה שאין סיכוי שמכבי יבנו קבוצה שמסוגלת להגיע לפיינל פור . רק בסוף שנות ה-90 ( תקופת קטש-שפר) היו ניצוצות של תקווה שהמשיכה לעונות השושלת...
כל עוד פדרמן מנהל את העניינים, מכבי לא תחזור להיות כוח מוביל באירופה. המצב שונה לחלוטין ממה שהיה בשנות ה- 90. בדרך שבה הקבוצה הולכת, אני בכלל לא בטוח שהחא תישאר הקבוצה המובילה בישראל, כי הפער הכלכלי מחיפה וירושלים הולך ונסגר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים