המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:וואו, רודריגז שלח לסלאוטר אלי-אופ מחצי מגרש והשופטים פסלו את הסל (לא התרכזתי למה, הקהל והשחקנים התעצבנו) ואחרי התקפה רודריגז וסלאוטר שיחזרו את המהלך והרמו את כל הקהל לאוויר.
שמעו, אם ריאל לא זוכים הפעם...
rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
זה לא קשור לכושר קליעה, לפנר יש מספיק שחקנים שגם ביום רגיל שלהם לא נופלים מהשחקנים של ריאל.
היתרון הגדול של פנר הוא בעמדת המאמן. איפה אוברדוביץ' ואיפה לאסו
jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
זה לא קשור לכושר קליעה, לפנר יש מספיק שחקנים שגם ביום רגיל שלהם לא נופלים מהשחקנים של ריאל.
מדהים כמה הבדל אוברדוביץ' עושה בקבוצה... זאת קבוצה שנדמה לי שהתחזקה "רק" בקלייזה, ולפני שנה מכבי די תפרה אותם. העונה הם כבר שואפים אוויר פסגות דליל, וכל זה בגלל
שועל קטן וחביב אחד...
felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
מדהים כמה הבדל אוברדוביץ' עושה בקבוצה... זאת קבוצה שנדמה לי שהתחזקה "רק" בקלייזה, ולפני שנה מכבי די תפרה אותם. העונה הם כבר שואפים אוויר פסגות דליל, וכל זה בגלל
שועל קטן וחביב אחד...
קצץ הגזמת: קלייזה, נמניה בייליצה, ז'וריץ'.
אבל בקשר למאמן אתה צודק
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:האמת שהיחידה שיכולה לנצח אותם היא אולקר וגם זה רק אם הם יהיו בכושר קליעה מטורף,אחרת ריאל בלתי מנוצחת.
שועל קטן וחביב אחד...
קצץ הגזמת: קלייזה, נמניה בייליצה, ז'וריץ'.
אבל בקשר למאמן אתה צודק
תשמע, אני לא עוקב באדיקות, ולא רואה, רק יכול לשפוט לפי התוצאות... קלייזה זה באמת ביג טיים פלייר, אבל אני מסתכן וחושב שבלי אוברדוביץ', זה היה נראה לא הרבה יותר טוב מאיך
שזה נראה בעונה שעברה.
rc4991 כתב:אפשר להביא את רודריגז במקום רייס?
פשוט רכז ענק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים