דווין סמית׳ לא ישחק נגד צסק״א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דווין סמית׳ לא ישחק נגד צסק״א

הודעהעל ידי קודי » 16 פברואר 2014, 01:12

גלדסטון מדווח שהוא עבר ביום שישי טיפול בברכו שמצריך מנוחה של שבוע ולכן לא ישחק ביום שישי במוסקבה. האמת היא שזה המשחק היחיד בטופ 16 שהוא לא must win ושגם כך הסיכויים לנצח בו לא גדולים, ולכן המועד לטיפול נראה סביר. באמת אפשר היה לחוש בירידה חדה ביכולת של סמית׳ אחרי המשחק נגד הרצליה לפני שלושה שבועות, מה שבא לידי ביטוי במשחק במדריד ובמשחקי הגביע.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

לפי ספורט 5 סמית׳ יחמיץ את צסק״א

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2014, 01:12

טוב אכלנו אותה, אולי השחקן הכי טוב שלנו, לא היו סיכויים גבוהים להוציא ניצחון, אבל הם היו קיימים, עכשיו אין לנו כלום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: לפי ספורט 5 סמית׳ יחמיץ את צסק״א

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 01:17

LIAV10 כתב:טוב אכלנו אותה, אולי השחקן הכי טוב שלנו, לא היו סיכויים גבוהים להוציא ניצחון, אבל הם היו קיימים, עכשיו אין לנו כלום.

כתבתי את זה בת'רד אחר - ראיתי אותו היום בבוקר בת"א והוא בבירור משך רגל. זה לא מפתיע אותי.
אני מקווה שמכבי לא תתקע גם איתו בשנה הבאה אחרי מה שקרה השנה עם ג'יימס.

דרך אגב - הטיפול שספורט 5 מזכירים זה כנראה הטיפול שקובי בראיינט עשה לברך שלו בגרמניה. מה שקוראים ה- PRP. הרבה שחקני NBA עושים את זה ולפי מה שהם אומרים, התוצאות טובות.
roy1000

Re: דווין סמית׳ לא ישחק נגד צסק״א

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 פברואר 2014, 02:19

לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .

גם אם מכבי לא תנצח במוסקבה (והיא צריכה לנסוע כדי לנצח בדיוק כמו מול ריאל ) היא צריכה להילחם על ההפרש שיכול בהחלט להיות ההבדל בין הצלבה לפיינל פור.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 07:15

יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .

גם אם מכבי לא תנצח במוסקבה (והיא צריכה לנסוע כדי לנצח בדיוק כמו מול ריאל ) היא צריכה להילחם על ההפרש שיכול בהחלט להיות ההבדל בין הצלבה לפיינל פור.

מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).
כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
חוץ מזה, נוכל לראות את אינגלס מביא את הכשרונות שלו למוסקבה, וזו כבר תהיה חוויה הפני עצמה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2014, 07:27

הפציעה הזו שלו לא מוצאת חן בעיניי. הוא סוחב אותה כבר שנתיים. למה להחזיק שחקן עם בעיה כזו, ועוד להאריך לו את החוזה? האם שוב נזכה לראות אותו קורס בהצלבה? לגבי ההיעדרות מול צסק"א, אני חושב שזו החלטה סבירה של מכבי, כי בין כה וכה נפסיד, השאלה היא האם לא היה מקום לעשות את הטיפול הזה בתקופת שבוע הגביע, שלא היה משחקי יורוליג, או במהלך השבועיים ששיחקנו נגד זלגיריס ופרטיזן. מכבי יכלו לבחור בעיתויים נכונים יותר לטיפול הזה. אמנם אין לי ספק שנפסיד לצסקא, אבל ההפרש פה הוא משמעותי וסמית הוא ספק נקודות וספק כוח משמעותי לקבוצה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 פברואר 2014, 07:49

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:לא הבנתי איך גלדסטון הסיק מזה שהוא לא יתאמן עד יום שישי שהוא לא ישחק באחד המשחקים הכי חשובים למכבי העונה , בספירה אחרת לגמרי מהמשחק מול ירושלים .

מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).
כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.
חוץ מזה, נוכל לראות את אינגלס מביא את הכשרונות שלו למוסקבה, וזו כבר תהיה חוויה הפני עצמה.

משחקים בשישי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 08:04

er79 כתב:הפציעה הזו שלו לא מוצאת חן בעיניי. הוא סוחב אותה כבר שנתיים. למה להחזיק שחקן עם בעיה כזו, ועוד להאריך לו את החוזה? האם שוב נזכה לראות אותו קורס בהצלבה? לגבי ההיעדרות מול צסק"א, אני חושב שזו החלטה סבירה של מכבי, כי בין כה וכה נפסיד, השאלה היא האם לא היה מקום לעשות את הטיפול הזה בתקופת שבוע הגביע, שלא היה משחקי יורוליג, או במהלך השבועיים ששיחקנו נגד זלגיריס ופרטיזן. מכבי יכלו לבחור בעיתויים נכונים יותר לטיפול הזה. אמנם אין לי ספק שנפסיד לצסקא, אבל ההפרש פה הוא משמעותי וסמית הוא ספק נקודות וספק כוח משמעותי לקבוצה.

סמית' סובל משחיקה בסחוס כתוצאה מהניתוח במיניסקוס שהוא עבר לפני שנתיים. זה בעיה שאין לה פתרון אמיתי וזו אותה הפציעה שהרסה לברנדון רוי את הקריירה וגם לשחקנים כמו פני הארדוואי ודוויין ווייד. גם קובי בראיינט סבל ממנה והוא עשה את הטיפול שסמית' עשה ביום שישי.

גם אני חושב שהארכת החוזה הייתה בעייתית. אני מקווה שמקרה שון ג'יימס לא יחזור על עצמו שוב. אולי מכבי צריכה לעבור לשחק עם סמית' פעם אחת בלבד בשבוע.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 08:05

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

משחקים בשישי.

שישי זה בדיוק שבוע. ברור שהוא לא ישחק. למען האמת, שבוע נראה לי זמן קצר מאוד, רוב השחקנים שעושים את הטיפול הזה נחים שבועיים לפחות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2014, 08:09

קשה לי להאמין שיש פה החלטה אסטרטגית של המועדון שסמית' יחמיץ את המשחק מול צסקא. ועוד בשביל שיהיה כשיר לקבוצת העל הפועל ירושלים.

כנראה שהכאבים התגברו בשבוע האחרון, וכבר לא הייתה ברירה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 16 פברואר 2014, 08:11

רע מאוד,מקווה שהוא יפסיק להיפצע
ואני לא מבין גם את הפסימיות לפני צסקא
נכון שהם חזקים אבל הם בהחלט עבירים,מה גם שההפרש חשוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 08:50

MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שיש פה החלטה אסטרטגית של המועדון שסמית' יחמיץ את המשחק מול צסקא. ועוד בשביל שיהיה כשיר לקבוצת העל הפועל ירושלים.

כנראה שהכאבים התגברו בשבוע האחרון, וכבר לא הייתה ברירה.

אתם לא מבינים. זמן ההחלמה הוא שבוע (למרות שלדעתי זה יכול להיות יותר). זה אומר סמית' מפסיד משחק ליגה אחד ומשחק יורוליג אחד. כלומר, אם היו עושים את זה שבוע שעבר הוא היה מפסיד את באיירן והפועל ת"א, או בשבוע הבא, הוא היה מפסדי את ירושלים וגלא.

ברור לחלוטין שאם האופציות הן להפסיד את אילת וצסק"א או ירושלים וגלא, אז עדיף להפסיד את אילת וצסק"א שהסיכויים לנצח שם הם לא גבוהים (צסק"א הפסידה משחק בית אחד בכל היורוליג). למשחק מול ירושלים יש אלמנט גם של כבוד וגם משמעויות גדולות לגבי המקום הראשון בליגה והאליפות. למשחק מול גלא יש חשיבות ענקית כי אם מכבי מפסידים ביותר מ- 6 הפרש, מכבי מאבדת שת שובר השיוויון מולם. אני יודע שכולם מפנטזים על נצחונות מול צסק"א וריאל ומקום ראשון בבית, אבל במכבי חושבים קודם כל להבטיח את ההצלבה עם נצחון על הטורקים בבית.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 08:53

rc4991 כתב:רע מאוד,מקווה שהוא יפסיק להיפצע
ואני לא מבין גם את הפסימיות לפני צסקא
נכון שהם חזקים אבל הם בהחלט עבירים,מה גם שההפרש חשוב

דווין סמית' לא נפצע. יש לו בעיה כרונית בברך שלא תעבור לעולם (לפחות לא עד שימציאו טיפול לשחיקת סחוס).
במכבי חייבים לשקול לשחק איתו משחק אחד בלבד בשבוע או ששוב נראה אותו גמור לקראת סוף העונה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 פברואר 2014, 09:22

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

משחקים בשישי.

שישי זה בדיוק שבוע. ברור שהוא לא ישחק. למען האמת, שבוע נראה לי זמן קצר מאוד, רוב השחקנים שעושים את הטיפול הזה נחים שבועיים לפחות.

אני לא רופא אבל אם באמת הטיפול מצריך שבוע היעדרות כמו שמצוין בכתבה אני בטוח שמכבי יתנו לו לשחק מול צסקא גם בלי להתאמן קודם במהלך השבוע .

גם אם הסיכויים לנצח לא גבוהים מכבי חייבים להגיע לשם כדי לנצח ובכל מקרה ההפרש הוא קריטי עם כל הכבוד לקרב הדימיוני מול גלא שמחזיקה במאזן 4-2 שלילי פלוס הפסד חוץ למכבי , בהנחה שמכבי מנצחים אותם בבית זה אומר שהם צריכים לנצח ב-7 המשחקים הנותרים 5 משחקים יותר ממכבי או במילים אחרות גם אם מכבי תנצח רק את המשחק מול גלא עד סיום שלב הטופ 16 סביר להניח שנסיים מעליהם.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 09:30

יוסי22 כתב:אני לא רופא אבל אם באמת הטיפול מצריך שבוע היעדרות כמו שמצוין בכתבה אני בטוח שמכבי יתנו לו לשחק מול צסקא גם בלי להתאמן קודם במהלך השבוע .

גם אם הסיכויים לנצח לא גבוהים מכבי חייבים להגיע לשם כדי לנצח ובכל מקרה ההפרש הוא קריטי עם כל הכבוד לקרב הדימיוני מול גלא שמחזיקה במאזן 4-2 שלילי פלוס הפסד חוץ למכבי , בהנחה שמכבי מנצחים אותם בבית זה אומר שהם צריכים לנצח ב-7 המשחקים הנותרים 5 משחקים יותר ממכבי או במילים אחרות גם אם מכבי תנצח רק את המשחק מול גלא עד סיום שלב הטופ 16 סביר להניח שנסיים מעליהם.

ובמשפט המודגש הסברת בדיוק את החשיבות של המשחק מול גלא. ניצחון על גלא בנוקיה ומכבי למעשה מבטיחה את מקומה בהצלבה. הפסד ביותר מ- 6 הפרש וכל הסיפור נפתח מחדש, בייחוד כשמכבי יוצאת אחרי זה למחק חוץ קשה בקובאן. צסק"א זה קבוצה שמאוד קשה לנתח במוסקבה. אם יש משחק "לוותר" עליו, זה המשחק.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 פברואר 2014, 10:00

העיתוי של הטיפול הוא דווקא עכשיו בגלל שידוע שבין כה וכה סמית לא מופיע למשחקים הגדולים..דהה זה ברור.. :)
טוב בצחוק בצחוק לא לקחת ברצינות בבקשה..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2014, 13:01

roy1000 כתב:מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.

זה מאוד מעליב אותי שאתה לא עושה מה שביקשתי ממך... :beee
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2014, 13:15

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:מה לא ברור? הוא קיבל את הזריקה ביום שיש וצריך לנוח שבוע (מכבי משחקת ביום חמישי).כנראה שמישהו במכבי חושב שהמשחקים מול ירושלים וגלא כן יותר חשובים מהמשחקים מול אילת וצסק"א כי העיתוי של הזריקה נבחר בצורה הזו. אני די נוטה להסכים שהמשחק מול גלא הרבה יותר חשוב מהמשחק מול צסק"א. גם עם סמית' הסיכויים לנצח במוסקבה לא גבוהים במיוחד.

אני יודע, אבל לא יכלתי להתאפק... ניקח את זה בקלילות.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 פברואר 2014, 14:02

roy1000 כתב:
חנו'ש כתב:

אני יודע, אבל לא יכלתי להתאפק... ניקח את זה בקלילות.

חחחח
אתה צריך ללמוד לשלטו ביצר הזה שלך.... :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 16 פברואר 2014, 16:13

מכה גדולה לסיכויי מכבי להפתיע. מצד שני הבריאות והכשירות של סמית חשובה יותר להמשך הדרך.
אני חושב שיש כאן אובר דרמטיזציה של המצב. סמית לא גמור ולא פצוע כרוני (כמה משחקים כבר הוא הפסיד בתקופה שלו במכבי?).
בטח ובטח שלא צריך בינתיים לדבר על העונה הבאה ועל להחליף אותו.
הלוואי וכל השחקנים שלנו היו נותנים את מה שדווין הפצוע נותן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, עידן ו־14 אורחים