פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 אפריל 2014, 18:22
פרסום ראשון: הסנטר נענש בשל העימות בדרבי. עם זאת, הוא יוכל לעמוד לרשותו של הצהובים בחצי הגמר, שם הם עשויים לפגוש שוב את הפועל תל אביב. היווני ספג גם קנס בסך של 65 אלף ש"ח והרחקה מ-13 משחקים על תנאי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67976.htmlמילא העונש שסופו קיבל אבל שהפועל יענשו רק בעשרים אלף שקל כשאפילו לא הופעלו נגדם
משחקי הרדיוס שהיו על תנאי?
בושה!!!!!!!!!!!!!!!!
28 אפריל 2014, 18:28
עשרים אלף, לא חמישים.
העיקר שכל העולם נגדם ושמעון מזרחי מסית נגדם ומחליט על העונשים שלהם (גם בשעות משחקים לא נוחות הם נוטים להאשים אותו)
הלוואי שאילת יעיפו אותם בסדרה
28 אפריל 2014, 18:29
גועל נכנסו רק ב20 אלף ש"ח , 50 אלף עך תנאי בדיוק כמו העונש רדיאוס שלא הופעל - פשוט גועל נפש
28 אפריל 2014, 18:29
חשבתי שיסתפקו ב6.
28 אפריל 2014, 18:31
כרגיל מתאימים את העונש לגודל המועדון ותקציבו.
28 אפריל 2014, 18:32
MTA2311 כתב:חשבתי שיסתפקו ב6.
חשבתי שב-4 ת'אמת.
המשמעות העיקרית היא שסופו לא ישחק במשחק רשמי עד הפיינל פור (האירופי).
מצד אחד הוא יגיע מאוד טרי מצד שני זה גם יכול לפגוע בו...
28 אפריל 2014, 18:35
אם נסיים במקום הראשון אנחנו יכולים וצריכים להסתדר בלעדיו מול גלבוע גליל ואילת/הפועל, ואפילו בקלות.
לדעתי לשחקן כמוהו המנוחה תועיל, במיוחד אחרי שביום רביעי הוא דיבר על כאבים נוראים בברכיים.
28 אפריל 2014, 18:35
וגם העונש של סופו מוגזם, הוא בסך הכל רץ לתת נשיקות לאוהדי הפועל ואחד מהם, כנראה לקה בנפשו רץ ודרס את בנו של אדלשטיין.
מגוחך, 7 משחקים וקנס גבוה על 0 מגע.
28 אפריל 2014, 18:37
LIAV10 כתב:וגם העונש של סופו מוגזם, הוא בסך הכל רץ לתת נשיקות לאוהדי הפועל ואחד מהם, כנראה לקה בנפשו רץ ודרס את בנו של אדלשטיין.
מגוחך, 7 משחקים וקנס גבוה על 0 מגע.
אותי מעניין אם האוהד הזה יוכל להגיע למגרשים בשנים הקרובות. במקרים דומים בחו״ל, השחקן הושעה למשחקים רבים והאוהדים המעורבים לשנים רבות.
28 אפריל 2014, 18:41
בטח שהוא יוכל
אגב, באיגוד ביקשו קנס של 40 אש"ח אבל החליטו לתת לו כמובן 65 אש"ח. (יש לציין שהם ביקשו גם פעילות חינוכית אבל את זה הורידו)
עוד דבר- בוואלה רשום בהחלטה של בית הדיון שסופו לא התנצל בשבועיים שאחרי המקרה ולכן הם החמירו איתו, אז מה זה בדיוק?
http://sports.walla.co.il/?w=//2736465"אני מתנצל בפני כל מי שנקלע באמצע ההמולה, להרבה אנשים לא היה שום קשר לזה. אני מבין שהבן של אדלשטיין נלחץ, אני מאוד מצטער על זה ואני מקווה שהוא בסדר".
קיצור- בזיון.
28 אפריל 2014, 19:00
כל כך מתאים שדווקא ביום השואה ייתעלמו מהקריאות האלה
מדינה בדיחה
28 אפריל 2014, 19:12
העונש של סופו מוצדק לחלוטין. הוא עבר קו אדום שאסור לעבור, לא משנה מה צעקו לו מהיציע. מבחינתי ההתנהגות שלו מצדיקה גם הרחקה ארוכה יותר.
לעומת זאת, העונש של הפועל הוא בדיחה עלובה ולא מצחיקה. אבל זה בסדר, תמיד הם ימשיכו לבכות שם שדופקים אותם ושהאיגוד של מכבי.
28 אפריל 2014, 19:37
מסכים עם קודי , עונש מוצדק לסופו ובואו נקווה שלמד לקח ושילמד לשלוט בעצמו כי לפני התקרית המדוברת היו לו עוד כמה ג'ננות והוא קצת איבד את זה ... למזלו (ולמזלו של האוהד ) הוא לא תפס אותו כי זה יכל להיות רע מאוד ל 2 הצדדים .
העונש להגועל מגוחך ... אבל מה חשבתם ? כבר מזמן שמכבי מקופחת לרעה ולא הפוך , ההצלחה שלה עולה להרבה אנשים בבריאות והם יעשו הכל לפגוע בה כולל להפוך את ה' אליפות ' לבדיחה , וכל מה שעושים בשביל ' להעלות את הרמה ' של הליגה זה רק לפגוע במכבי ולנסות לאלץ אותה לבנות הרכבים עלובים כמו הליגה .
28 אפריל 2014, 19:50
אני לא אתייחס לעונש המגוחך שהגועל קיבלה, כי כבר ידוע מזמן שבית הדין שייך לה. זה לא השתנה ולא ישתנה לעולם.
אני רק מקווה שהעונש שקיבל סופו רק יועיל לו ולמכבי בסופו של דבר. אם זה יגרום לענק היווני לשלוט יותר באמוציות שלו במשחקים בעתיד אז הרווחנו..
מעניין באיזה יכולת הוא יגיע לפיינל פור. תהיה לו מנוחה ארוכה עד אז שעלולה מצד אחד לפגוע בכושרו, אבל מצד שני יכולה לעזור לו להחלים סופסוף מכל הפציעות שהוא סובל מהן ולבוא יותר חד ורעב. מקווה שנקבל את הסנריו השני..
28 אפריל 2014, 20:18
הוא לא מושבת לגמרה בגלל הפציע ויכול בכייף להשתתף באימונים . לגבי כושר משחק בכל מקרה בליגה שלנו לסנטר אמתי אין מול מי להתמודד . היחיד שהוא סנטר חוץ מסופו עצמו זה פרחמובסקי מי-ם , אולי גרין וזהו . מה לעשות שלא בגליל , לא בחולון ולא בגועל אין סנטרים בכלל . אז זה לא משנה הרבה לקרעת פיינל פור במילונו . שהתפוצצו האדומים. שיחזור בכושר שיא בדיוק במשחק שני מולם . אפשר גם להרגן איזה הפסד בגליל - כדי שישחק כל המשקים מולם .
28 אפריל 2014, 20:45
מישהו נתקל בכתבה בתקשורת שמביעה ביקורת על העונש של הפועל?
29 אפריל 2014, 08:14
לא תקבל שום כתבה נגד עונש של גועל . מעניין הוא שבל אותם מקרים שהפועל ציינו : רון ארטסט , קנטנה , ברסה בכדורגל אתמול - אוהד שהתגרה וקיבל מכות הורחק ממגרשים לכל החיים - כאן לא נעשה כלום.
שוב נגיע לשם אם וכאשר ושוב הוא יעשה אותו דבר . היתי מחייב את כל השחקים לשים אטמי עוזניים מול רצופים האדומים.
29 אפריל 2014, 12:39
קודי כתב:העונש של סופו מוצדק לחלוטין. הוא עבר קו אדום שאסור לעבור, לא משנה מה צעקו לו מהיציע. מבחינתי ההתנהגות שלו מצדיקה גם הרחקה ארוכה יותר.
לעומת זאת, העונש של הפועל הוא בדיחה עלובה ולא מצחיקה. אבל זה בסדר, תמיד הם ימשיכו לבכות שם שדופקים אותם ושהאיגוד של מכבי.
תענוג לראות אוהד שמסוגל לחשוב בהיגיון. מסכים איתך לחלוטין.
30 אפריל 2014, 17:01
והנה מקרה יותר חמור , אבל לא מדובר במכבי תל אביב לכן גם לא עשו כלום :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4514257,00.html