המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
כמה שלטים בהיכל וזה אמור לעשות או לפחות להתחיל את העבודה...
my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
לא יקרה, ארגוני האוהדים לא יצאו נגד ההנהלה כי הם נותנים להם יותר מדי
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
מה זה נותנים יותר מדי?
יש שיתוף פעולה אבל הגייט עצמאי לחלוטין... (לא מדבר על שער 7 כי אני לא יודע)
ושמואל- ירידה או לא- אנחנו אלופי אירופה...
לא אומר שאנחנו צריכים להיראות ככה (גילוי נאות- לא ראיתי את המשחק היום כי הייתי באירוע... ואני לא עד כדי כך מזוכיסט לראות את ההקלטה...מצד שני הייתי בשני המשחקים בשבוע שעבר ונראינו כמו פח זבל) אבל חאלאס עם ההתלהמות.
שמואל1 כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
מה זה נותנים יותר מדי?
לא אומר שאנחנו צריכים להיראות ככה (גילוי נאות- לא ראיתי את המשחק היום כי הייתי באירוע... ואני לא עד כדי כך מזוכיסט לראות את ההקלטה...מצד שני הייתי בשני המשחקים בשבוע שעבר ונראינו כמו פח זבל) אבל חאלאס עם ההתלהמות.
זאת בדיוק הבעיה, אתה וכנראה גם ההנהלה אומרים "אנחנו אלופי אירופה" ונכנסים למין שאננות מרגיזה כזאת כאילו הכל בסדר.
נמשיך להביא זרים ב 200K, נראה לאן זה יביא אותנו בסופו של דבר עוד כמה שנים. רמז- עוד מועדון זניח באירופה, ואולי גם בישראל.
מקובי כתב:שמואל1 כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:זה לא קשה לדרוש...הגיע הזמן שהם ישמעו את הקולות שנשמעים פה בפורום כבר כמה שנים...
מה זה נותנים יותר מדי?
זאת בדיוק הבעיה, אתה וכנראה גם ההנהלה אומרים "אנחנו אלופי אירופה" ונכנסים למין שאננות מרגיזה כזאת כאילו הכל בסדר.
נמשיך להביא זרים ב 200K, נראה לאן זה יביא אותנו בסופו של דבר עוד כמה שנים. רמז- עוד מועדון זניח באירופה, ואולי גם בישראל.
איפה אמרתי שהכל בסדר? אל תכניס לי מילים לפה...תודה.
אתה מדבר על ירידה תלולה- אז אני מזכיר שאנחנו אלופי אירופה. העונה הנוכחית בנוב'... ונגמרת במאי-יוני...
והזרים בסכומים יחסית נמוכים היו פה מאז ומתמיד (מכבי תמיד התבססה על מציאות...)
orishac כתב:חטפנו 30 מירושלים לא 32, סתם כי הייתי חייב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־23 אורחים