המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:תתארו לכם שלא נעלה לטופ 16! חחחח עונה ביורוקאפ! חחחח!
זה יהיה שיא שדני עוד לא שבר...
החציל האצטקי כתב:אם רנדל לא ישחק זה יהיה קשה מאוד.
מקווה לפחות שגודס ישכיל לשים את סמית׳ ב-4 ולא להמשיך עם הטימטום שהלך איתו במוסקבה.
אדגר פו כתב:החציל האצטקי כתב:אם רנדל לא ישחק זה יהיה קשה מאוד.
מקווה לפחות שגודס ישכיל לשים את סמית׳ ב-4 ולא להמשיך עם הטימטום שהלך איתו במוסקבה.
כן, זה נראה לי הפיתרון היחיד.
וסיפור רנדל שווה אשכול מיוחד אם הוא לא ישחק.
דקות ספורות לפני הג'אמפ-בול מכבי הודיעה: "בראיין רנדל לא ישחק מול צסק"א כשהוא סובל מקלקול קיבה חריף, סחרחורות והתייבשות, וקיבל אינפוזיה". ל-ONE נודע כי יש יותר בסיפור הזה מאחורי הקלעים ומסתמן כי הפורוורד הנהדר הסובל ממחלת הקרוהן, הותקף ע"י המחלה ולמעשה התכווצו לו המעיים. מחלת הקרוהן היא לא צפויה ולכאורה תוקפת את קורבנה ללא התראה או סימנים מקדימים. בלעדיו, לגודס ומכבי לא היה סיכוי. לא בהתקפה, ובטח שלא בהגנה.
MTA2311 כתב:לא שזה מאוד משנה, אבל דובר על קלקול קיבה של רנדל, לא התקף קרוהן.
הוא כנראה פשוט לא מקפיד מספיק על תזונה נכונה ומתאימה למצב שלו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא שזה מאוד משנה, אבל דובר על קלקול קיבה של רנדל, לא התקף קרוהן.
אם זה קלקול קיבה זה דבר חרא שיכול לקרות לכל אחד
אם זה התקף קרוהן אז אין מה לעשות
קשה לי מאוד להאמין שהוא לא מקפיד על תזונה נכונה
אנשים עם קרוהן שאוכלים אוכל מטוגן או חריף (בין השאר) לא יכולים לקרוא לחיים שלהם ''חיים'', זה יותר גיהנום
הם יימנעו ממה שצריך בשביל לא לחוות את זה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא שזה מאוד משנה, אבל דובר על קלקול קיבה של רנדל, לא התקף קרוהן.
אם זה קלקול קיבה זה דבר חרא שיכול לקרות לכל אחד
אם זה התקף קרוהן אז אין מה לעשות
קשה לי מאוד להאמין שהוא לא מקפיד על תזונה נכונה
אנשים עם קרוהן שאוכלים אוכל מטוגן או חריף (בין השאר) לא יכולים לקרוא לחיים שלהם ''חיים'', זה יותר גיהנום
הם יימנעו ממה שצריך בשביל לא לחוות את זה
לא פעם ראיתי תמונה שלו באינסטגרם טוחן ג'אנק פוד .
זה כמובן תלוי בחומרת המחלה. יש אנשים שרק מהריח של אוכל מהסוג הזה מקבלים התקף, ויש כאלה יותר עמידים. רנדל כנראה איפשהו באמצע.
חנו'ש כתב:מעניין שגם יוגי סובל מן המחלה אבל בכל זאת לא חוטף התקפים בכזו תדירות...
roy1000 כתב:בהנחה שרנדל משחק, זה לא אמור להיות משחק קשה במיוחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, גל גל ו־15 אורחים