המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:JAP - ג'ואיש אמריקן פרינסס.
באנגלית אומרים שאם עבדת עלי פעם אחת SHAME ON YOU
אם זאת כבר פעם שנייה SHAME ON ME.
שמאמן דרושפאקה אומר שהוא לא שומר , וגם אצלנו הוא לא שומר , אז הוא הוא לא שומר.
אנוכי ואנטיפת , לא שווה רבע ממה שמשלמים עליו , את בר טימור הוא לא יכול לעבור בכדרור , יותם הלפרין הנכה עושה לו בית ספר , לא היה מומנטום שהוא לא הצליח לבזבז בשורה של החטאות ממצבים נוחים , איבודים מחרידים , אפילו לא גרם אחד של אופי.
אכזבה , אכזבה , אכזבה.
אלק שחקן מעל הליגה , יש שחקן אחד מעל הליגה וקוראים לו דונטה סמית' , והלוואי היה לפארמר אחוז מהרוח של דונטה סמית'.
ankram כתב:היררכיה שמיררכיה , תמיד יש תירוצים שיוציאו אותו טוב. אולי אני לא מבין כמה דברים , אבל במה הוא יותר טוב מרונלד? מבר טימור? בגלל שהו אהיה פעם ב NBA?
אולי אני לא מבין בערך של שחקנים אבל לתת מליון דולאר לשחקן שלא שומר? שאראס לא שמר אבל הניע את הקבוצה , הזרים לה דם חדש , שילהב את הקהל , נבח על שחקנים חיי את המשחק.
העיקר שיש לו אזרחות ישראלית , פלופ מביך.
אדגר פו כתב:שאראס היה מנהיג, דוחף, מאוד אמוציונאלי.
פארמר דג קר כזה. צריך סטירות כדי להתעורר.
אולי באמת צריך את הסרבי המשוגע כדי להעיר אותו.
בעצם לא רק פארמר, רוב הקבוצה כבוייה.
roy1000 כתב:הקטע המעצבן איתו זה לא שהוא לא יכול לעשות הגנה. ראינו ברבע השלישי שהוא עשה הגנה מצויינת ולא נתן לאף אחד לעבור אותו. הוא פשוט לא רוצה. רוצ'סטי לא יכול, פארמר לא רוצה וככה נוצר הקו האחורי הכי חדיר שאי פעם היה במכבי.
השילוב של פארמר עם רוצ'סטי הוא פשוט גרוע. פארמר היה צריך לידו איזה פרקינס שידביק אותו בטרוף, לא את רוצ'סטי שאדיש גם הוא.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:שאראס היה מנהיג, דוחף, מאוד אמוציונאלי.
פארמר דג קר כזה. צריך סטירות כדי להתעורר.
אולי באמת צריך את הסרבי המשוגע כדי להעיר אותו.
בעצם לא רק פארמר, רוב הקבוצה כבוייה.
נראה לך שפארמר יתחיל לרוץ ביערות בגשם? אתה חושב שיהיה לו סבלנות לכל מיני רס"רים? הוא יארוז את המזוודות ויעוף מפה תוך שניה.
קובי כתב:כרגע, מה שאותי מעצבן בהקשר אליו הוא האדישות שהוא מקרין החוצה. לא התלהבות, לא מהירות, לא ברק. מאוד הפריע לי שכשמכבי נשארו בפיגור דקות לסיום, הוא המשיך להוליך את הכדור באיטיות האופיינית לו לצד השני, במקום לטוס קדימה. בדקות הסיום, ביזבז בהתקפות יקרות בין 5-8 שניות מיותרות, שמתוכן חצי בעלייה לצד השני, בלי לחץ.
אני עדיין תופס ממנו, אבל חובת ההוכחה היא עליו, ביג טיים... אולי המאמן הבא (?) צריך להנחית עליו איזו כאפה... וגם זה לא בטוח שיעזור.
בנוגע לדונטה - ניצח את המשחק במו ידיו. צרח על פרנקו שיחזיר אותו, או יותר נכון, צרח עליו והלך לכיוון עמדת המחליף ותפר את מכבי... כרגיל.
ankram כתב:roy1000 כתב:הקטע המעצבן איתו זה לא שהוא לא יכול לעשות הגנה. ראינו ברבע השלישי שהוא עשה הגנה מצויינת ולא נתן לאף אחד לעבור אותו. הוא פשוט לא רוצה. רוצ'סטי לא יכול, פארמר לא רוצה וככה נוצר הקו האחורי הכי חדיר שאי פעם היה במכבי.
השילוב של פארמר עם רוצ'סטי הוא פשוט גרוע. פארמר היה צריך לידו איזה פרקינס שידביק אותו בטרוף, לא את רוצ'סטי שאדיש גם הוא.
אם פארמר , שחקן במליון + צריך שיהיה לידו את פרקינס שיאזן אותו , או שהוא שומר (אני אישית לא חושב שהוא שמר פשוט ירושליים הפסיקו לשחק) רק שבא לו , אז הוא לא שווה גם 205 מהסכום הזה.
שחקן במליון לא צריך גיבויים , הוא צריך להיות שווה את הסכום הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, משה, שמוליק ו־58 אורחים