המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:אין דרך יותר טובה להפוך אוהדים למאושרים מלהזכיר להם שפעם AP לבש צהוב
גם אם מישהו יגיד לי "אנתוני פארקר רצח 7 תינוקות יתומים" התגובה שלי כנראה תהיה אאחחחח.. אנתוני פארקר
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אין דרך יותר טובה להפוך אוהדים למאושרים מלהזכיר להם שפעם AP לבש צהוב
גם אם מישהו יגיד לי "אנתוני פארקר רצח 7 תינוקות יתומים" התגובה שלי כנראה תהיה אאחחחח.. אנתוני פארקר
אחחחח הפייד-אוואי חצי מרחק שלו
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אין דרך יותר טובה להפוך אוהדים למאושרים מלהזכיר להם שפעם AP לבש צהוב
הפייד אווי המושלם, הסיום האקרובטי שלו ליד הטבעת
כשחשבת שזה יגמר בליי אפ מאולתר הוא פתאום מתרומם עוד 20 סנטימטר ומסיים את זה בפוסטר מהדהד
המשחק ההתקפי שלו היה השילוב המושלם בין יופי ויעילות, היה לו פשוט הכל.
כל פעם שאני נזכר בו מעקצץ לי קצת בלב רק מעצם ההבנה ששחקן ברמתו כנראה לא ידרוך פה שוב, וגם אם כן זה לעולם לא ימשך ל5 עונות קסומות אלא ייקטע אחרי עונה אחת ושיחת טלפון אחת מספרד או רוסיה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:אין דרך יותר טובה להפוך אוהדים למאושרים מלהזכיר להם שפעם AP לבש צהוב
הפייד אווי המושלם, הסיום האקרובטי שלו ליד הטבעת
כשחשבת שזה יגמר בליי אפ מאולתר הוא פתאום מתרומם עוד 20 סנטימטר ומסיים את זה בפוסטר מהדהד
המשחק ההתקפי שלו היה השילוב המושלם בין יופי ויעילות, היה לו פשוט הכל.
כל פעם שאני נזכר בו מעקצץ לי קצת בלב רק מעצם ההבנה ששחקן ברמתו כנראה לא ידרוך פה שוב, וגם אם כן זה לעולם לא ימשך ל5 עונות קסומות אלא ייקטע אחרי עונה אחת ושיחת טלפון אחת מספרד או רוסיה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הוא מושלם![]()
הייתי מתחתן איתו
כולנו
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:הוא מושלם![]()
הייתי מתחתן איתו
כולנו
מה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים