המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:אז ייתכן ונראה עוד החתמה, אבל בגדול, הסגל הושלם.
אז כיצד נבנתה הקבוצה? מה היו המהלכים הנכונים שנעשו הקיץ, ואילו היו פחות נכונים? מי יככב? מי יפתיע? היכן נמצאים סימני השאלה? איזה סוג קבוצה נראה כאן בעונה הבאה, ולאילו הישגים היא צפוייה להגיע בכל אחת מהמסגרות בהן תשתתף?
חוו דעתכם.
Holiday_Armadillo כתב:הדבר היחידי שלא אהבתי הקיץ זה ההחתמה של שון ג'יימס..
בלאט אמר כשהחתימו אותו שהוא יחזק את האספקט של החסימות שלא היה כל כך במכבי..זה אני מבינה..
אבל לפי דעתי הוא מאוד מאוד מאוד מאוד יתקשה ביורוליג..
כשהוא היה צריך לשחק נגד מגי הוא פשוט נעלם..וזה עוד לא בורוסיס או באראץ' או באטיסטה..
אני חושבת שחוץ מחסימות הוא לא יעזור למכבי הרבה..בטח שלא בהגנה..
אני לא מבינה כל כך איך הוא יותר טוב מהנדריקס..
Holiday_Armadillo כתב:הדבר היחידי שלא אהבתי הקיץ זה ההחתמה של שון ג'יימס..
בלאט אמר כשהחתימו אותו שהוא יחזק את האספקט של החסימות שלא היה כל כך במכבי..זה אני מבינה..
אבל לפי דעתי הוא מאוד מאוד מאוד מאוד יתקשה ביורוליג..
כשהוא היה צריך לשחק נגד מגי הוא פשוט נעלם..וזה עוד לא בורוסיס או באראץ' או באטיסטה..
אני חושבת שחוץ מחסימות הוא לא יעזור למכבי הרבה..בטח שלא בהגנה..
אני לא מבינה כל כך איך הוא יותר טוב מהנדריקס..
ד"א, בעונה שעברה לא היה לנו אף שחקן עם יותר מ0.8 חסימות למשחק ביורוליג. ג'יימס ייתן לו באספקט זהה הרבה יותר.
Holiday_Armadillo כתב:כשהנדריקס היה בורג יותר משמעותי הוא עלה במספר החסימות..
נגד קאחה(בכל הסידרה)היה לו 2.5 למשחק..שזה ממש ממש לא קצת..
הנדריקס חוסם מצויין..גם על שחקנים שגבוהים ממנו בהרבה..
נכון לג'יימס יש יתרון גובה עליו..אבל אני לא חושבת שראינו את הפוטנציאל המלא של הנדריקס השנה..וכשהוא כן קיבל הזדמנות הוא הראה מה הוא יודע לעשות בהגנה(16 ריבאונדים ו-4 חסימות בספרד נגד קאחה)
yarinsaky כתב:אתה מגזים לגמרי, צפריר.
קודם כל ההחתמות לא נגמרו ויכול להיות שיגיע עוד קלעי , אם לא כספי.
פאפא לא אמור להיות שחקן מוביל, אלא שחקן שיעלה מהספסל ויביא מנהגיטות ווינריות שחסרה למכבי בשנה שעברה.
נכון לעכשיו מכבי הרבה יותר עמוקה וחזקה משנה שעברה ונקודת הפתיחה הקיץ הרבה יותר טובה בכל מקרה.
מה שכן, פארמר הוא באמת נקודה די קריטית ועזיבה שלו יכולה להיות באמת בעייתית.
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:אתה מגזים לגמרי, צפריר.
קודם כל ההחתמות לא נגמרו ויכול להיות שיגיע עוד קלעי , אם לא כספי.
פאפא לא אמור להיות שחקן מוביל, אלא שחקן שיעלה מהספסל ויביא מנהגיטות ווינריות שחסרה למכבי בשנה שעברה.
נכון לעכשיו מכבי הרבה יותר עמוקה וחזקה משנה שעברה ונקודת הפתיחה הקיץ הרבה יותר טובה בכל מקרה.
מה שכן, פארמר הוא באמת נקודה די קריטית ועזיבה שלו יכולה להיות באמת בעייתית.
איזה מנהיגות ואיזה ווינריות היה חסר למכבי שנה שעברה ? הקבוצה הגיע לגמר !!!!
מכבי יותר עמוקה אבל פחות מוכשרת מעונה קודמת ואחרי שפארמר יעזוב ( וזה יקרה הרבה לפני השלבים החשובים...) אני מפחד שהקבוצה תקרוס אם לא ימצא מנהיג אחר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan ו־25 אורחים