המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אני לא הייתי משאיר את נאנלי. שחקן עם גינונים של רוק סטאר, שמסריח את הפרקט פעם אחר פעם במאני טיים. הגישה שלו בעייתית.Rampel כתב:אני לא אתפלא אם הם גם לא ישחקו יותר עד סוף העונה. אלו באמת שלושת הזרים הראשונים שצריכים להיות מוחלפים. בין וויליאמס, ריינולדס וקלויארו, גם אני הייתי רושם כבר את וויליאמס, אבל הוא לחלוטין חלק מהרשימה הזו.
אני מקווה שמכבי לא יהיו סתומים ולא יפסלו את נאנלי כל כך מהר. כן, הוא אכזב בפלייאוף, אבל הוא פה, עם הרים של ניסיון, בחוזה נוח. הוא יכול אפילו להיות סווינגמן מחליף אם אלטרנטיבה איכותית יותר תהייה בהישג יד בקיץ. אם הוא לא יזרוק זין עד סוף העונה לטעמי יש לאופציה עליו קייס.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Rampel כתב:אני לא אתפלא אם הם גם לא ישחקו יותר עד סוף העונה. אלו באמת שלושת הזרים הראשונים שצריכים להיות מוחלפים. בין וויליאמס, ריינולדס וקלויארו, גם אני הייתי רושם כבר את וויליאמס, אבל הוא לחלוטין חלק מהרשימה הזו.
אני מקווה שמכבי לא יהיו סתומים ולא יפסלו את נאנלי כל כך מהר. כן, הוא אכזב בפלייאוף, אבל הוא פה, עם הרים של ניסיון, בחוזה נוח. הוא יכול אפילו להיות סווינגמן מחליף אם אלטרנטיבה איכותית יותר תהייה בהישג יד בקיץ. אם הוא לא יזרוק זין עד סוף העונה לטעמי יש לאופציה עליו קייס.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ומה עם היקום המקביל הביזארי בו הסקאוט הפך למאמן?my man כתב:בעולם מתוקן מכבי היום הייתה מוציאה עצבים על מגדל ומפרקת אותה 30 הפרש.
Asf כתב:ומה עם היקום המקביל הביזארי בו הסקאוט הפך למאמן?my man כתב:בעולם מתוקן מכבי היום הייתה מוציאה עצבים על מגדל ומפרקת אותה 30 הפרש.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
my man כתב:Asf כתב:ומה עם היקום המקביל הביזארי בו הסקאוט הפך למאמן?my man כתב:בעולם מתוקן מכבי היום הייתה מוציאה עצבים על מגדל ומפרקת אותה 30 הפרש.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
בואנה יא הזוי.. מאיפה המצאת את זה
my man כתב:בעולם מתוקן מכבי היום הייתה מוציאה עצבים על מגדל ומפרקת אותה 30 הפרש.
חצי קבוצה בלי מוח. נאנלי התחיל לזרוק זין כשאנחנו בפיגור. הגנת חילופים מאוד מטומטמת של אבי אבן. הוא כנראה היה מרוצה ממה שהוא ראה נגד ריאל.my man כתב:יפתח זיו פשוט שחקן בלי מוח
זה או אדאמס או אוואנס. צריך פה גם מוביל כדור מנוסה. אוואנס זעק וזועק שהוא עוד לא שם. גם אדאמס לא הוכיח את עצמו ברמת האינטנסיביות הזו.Itaycohen7 כתב:גיילן אדאמס שחקןןןן
הייתם רוצים אותו שנה הבאה ?
Itaycohen7 כתב:גיילן אדאמס שחקןןןן
עידן כתב:Itaycohen7 כתב:גיילן אדאמס שחקןןןן
לא. רוצה שמכבי ישקיעו לשם שינוי בעמדה הזו, ולא יביאו שני שחקני ליגה בינוניים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים