cannon כתב:אין לי שום דבר מבוסס, אבל משום מה יש לי הרגשה שאולי מישהו יפתיע במסיבת העיתונאים הזו. אני היחיד שמרגיש ככה?
אני חושבת שזאת הולכת להיות מסיבת עיתונאים רגילה(ואולי מרגשת עם סירטון לשארפ)..סרטונים על השחקנים,סרטונים של מה שהיה בשנה שעברה בשביל להכניס לאווירה.. ממש ממש לא מיוחד מיוחד או מפתיע
כל שנה תמיד מקווים שתהיה איזה הפתעה גדולה במסע"ת בדמות איזו החתמה גדולה ומפתיעה שאף אחד לא ציפה לה. בסופו של דבר אנחנו תמיד מקבלים שיחזור כמעט מדויק של המסע"ת של שנה שעברה וזו שלפניה וכן הלאה. הנאומים שנאמרים שם מזכירים לי את הנאומים של הטקסים הלאומיים בימי זיכרון (להבדיל כמובן), חוזרים על עצמם מילה במילה מידי שנה בתקווה שאף אחד לא זוכר מה אמרו לפני שנה....
שאלה היפותטית-נגיד ומכבי עושים עונה טובה השנה(אולי לא כמו שנה שעברה,אבל עונה טובה)ומכבי באים לחדש לבלאט את החוזה אבל הוא אומר להם ''מצטער,אני רוצה לבלות עם המשפחה שלי ואני לא אהיה עם מכבי אם אנחנו שוב הולכים ל-3 מסגרות''..אם מכבי אומרים שצריך את זה בשביל הכסף והם ימצאו מאמן אחר..נראה לכם שהאוהדים יקימו קול צעקה שרוצים את בלאט לא משנה מה? שז*ן על האדריאטית אבל בלאט נשאר בכל מחיר?