המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:צריך לנצח רק בשביל שהם לא יעשו פלייאוף
A.Parker כתב:בהפועל ייעדרו: כל הישראלים

my man כתב:צריך לנצח רק בשביל שהם לא יעשו פלייאוף
my man כתב:מדהים שעבו פצוע.מדהים!
A.Parker כתב:בהפועל ייעדרו: כל הישראלים
ankram כתב:A.Parker כתב:בהפועל ייעדרו: כל הישראלים
תודה לאל על שמחות קטנות , קבוצה אחת בטופ של היורוליג , השנייה כבר עפה , בקבוצה שעפה , מדברים על השחקן הישראלי וכמה שהקבוצה השנייה היא לגיון זרים
ושהיא לא מייצגת בכלל את ישראל , ופוגעת בשחקן הישראלי. נחשו באיזה קבוצות מדובר והאם אוהדי מכבי , הפכו לדקלם מנטרות כמו אוהדי הפועל של פעם , שעוד היו להם עקרונות.
אני מאמין שהיית מוכן להתחלף עם אוהדי הפועל היום , עם כל זה שזאת קבוצה זרה והישראלים שם הם קישוט , היית מוצא תירוץ למה זה לא חשוב ישראלים , אבל עכשיו שהפוך
נשאר לנו לציין כמה הישראלים שלנו מרגשים.
בהפועל ייעדרו: כל הישראלים
במכבי ייעדרו: כל המוטיבציה בכלל להתאמץ
ankram כתב:A.Parker כתב:בהפועל ייעדרו: כל הישראלים
תודה לאל על שמחות קטנות , קבוצה אחת בטופ של היורוליג , השנייה כבר עפה , בקבוצה שעפה , מדברים על השחקן הישראלי וכמה שהקבוצה השנייה היא לגיון זרים
ושהיא לא מייצגת בכלל את ישראל , ופוגעת בשחקן הישראלי. נחשו באיזה קבוצות מדובר והאם אוהדי מכבי , הפכו לדקלם מנטרות כמו אוהדי הפועל של פעם , שעוד היו להם עקרונות.
אני מאמין שהיית מוכן להתחלף עם אוהדי הפועל היום , עם כל זה שזאת קבוצה זרה והישראלים שם הם קישוט , היית מוצא תירוץ למה זה לא חשוב ישראלים , אבל עכשיו שהפוך
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:בהפועל ייעדרו: כל הישראלים
אתה רץ להסיק מסקנות מבדיחה
אם כבר אני מהיותר תומכים בהחתמת זרים נוספים על פני ישראלים יקרים
felix_r כתב:מה עם קלארק? ישחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים