המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Mitelka כתב:אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.
יהיה מעניין.
Avi1508 כתב:תיקנתי את השם בכותרת לקיטון וואלאס ולא קייטון, בסרטון שמכבי פרסמו שומעים אותו אומר קיטון

er79 כתב:Mitelka כתב:אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.
יהיה מעניין.
בריסט נגר מדופלם, אז כולי תקווה שאתה טועה בכל הנוגע לפן ההתקפי

Mitelka כתב:er79 כתב:Mitelka כתב:אני חושב שאנחנו מאוד הולכים לאהוב אותו. סוג של בריסט משופר ובעמדות 1-2. אני ממש מתרשם מההגנה שלו בכל הסרטונים שאני רואה. לדעתי, זה ממש מה שיעזור לו שהוא לא יבין בהתחלה מי נגד מי באירופה.
יהיה מעניין.
בריסט נגר מדופלם, אז כולי תקווה שאתה טועה בכל הנוגע לפן ההתקפי
אני חושב שזה הריצפה שלו. גם בבוסטון ובנ.ב.א בריסט היה שחקן שנכנס בשביל הגנה, ריבאונד והאסל.
וואלאס מגוון יותר. אני פשוט חושב שבמקרה הגרוע שיהיה לו קושי להכנס לשיטה ההתקפית של קטש, שהזריקות לא יצליחו (כי הוא לא קלעי, מה לעשות) הוא יצליח לשרוד על הגנה מאוד מאוד חזקה ואתלטיות. הוא פיזי ברמות, הוא ימרר את החיים של כל גארד טוב ביורוליג והוא בקלות יהפוך להיות השומר המוביל שלנו על הגארד המוביל של היריבה. ואז בסוף שנה במקרה הזה אנחנו נעמוד פה בהתלבטות גדולה מה לעשות איתו והאם להמשיך והאם זה מספיק. זה במקרה הפחות טוב
התקרה היא באמת היכולת ההתקפית וזה לא רק קליעה זה גם ניהול משחק. הוא עושה את זה. אמרתי לכם, מבחינת תקרה? פסגת השאיפות? קודי מקנטייר. מאלה שדופקים 9 נק׳, 7 אס ו6 ריב בערב. הוא מדי פעם יקלע דו ספרתי אבל כן לא הייתי בונה על 10 משחקים רצופים בדאבל פיגרס..
באירופה די עפים על ההחתמה הזו ואני יכול להבין. אבל הדרך ארוכה ולמודת ״שנה ראשונה ביורוליג, מה הוא עושה״. סופר מסקרן.

MTA2311 כתב:איך הקליעה שלו?
זה משהו שחסר מאוד בקו האחורי הנוכחי.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:איך הקליעה שלו?
זה משהו שחסר מאוד בקו האחורי הנוכחי.
סטטיסטית נראה שיש לו קליעה טובה

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים