המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
זה אומר שאני הייתי הולך עם הורד, קלארק, איפה, בריסט ובונזי ביחד.
מניח שקטש לא יחשוב כמוני וילך עם בייקוט במקום בונזי או בריסט.
Mitelka כתב:זה לא שמישהו פוגע מתחילת העונה הזאת.
Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
my man כתב:Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
זה לא שבריסט מבריק מתחילת העונה הזאת
כמעט צדקתי. באמת בייקוט ותייס לא נרשמו, אבל גם בונזי לא ו ואלאס כן...Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.

ankram כתב:my man כתב:Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
בריסט ובונזי ביחד בקבוצה זאת טעות לדעתי, הם דורכים אחד על הרגליים של השני, ומוחקים את גור לביא, שחקן שיכול לקלוע שלשות כמו שצריך, במקום בריסט היה אפשר להוציא עוד כסף על סקורר איכותי.
לא מבין.. באמת שלא.עידן כתב:ankram כתב:my man כתב:Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
בריסט ובונזי ביחד בקבוצה זאת טעות לדעתי, הם דורכים אחד על הרגליים של השני, ומוחקים את גור לביא, שחקן שיכול לקלוע שלשות כמו שצריך, במקום בריסט היה אפשר להוציא עוד כסף על סקורר איכותי.
גור לביא פצוע, ובכל מקרה גם בשיא כושרו הוא לא צריך לקבל דקות ביורוליג, אלא אם השאיפה היא להמשיך לכוון למקום 12. הטענה שהם לוקחים לו דקות היא הזויה.
Mitelka כתב:כמעט צדקתי. באמת בייקוט ותייס לא נרשמו, אבל גם בונזי לא ו ואלאס כן...Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
עידן כתב:Mitelka כתב:כמעט צדקתי. באמת בייקוט ותייס לא נרשמו, אבל גם בונזי לא ו ואלאס כן...Mitelka כתב:מעניין. על פניו תייס פצוע והרציונל אומר בייקוט, אבל הוא כל כך גרוע וירושלים גם ככה ילכו עם סנטר אחד. הייתי מוותר עליו, ומסתדר עם סורקין, ליף, הורד.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
יש לי תחושה שבדומה לפציעה של תייס שהסתירו מאיתנו, נגלה בקרוב שגם קולסון משחק עם פציעה חלילה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־67 אורחים