המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:זה מעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191931,00.html
לא ידעתי שהפציעה של הנדריקס בכתף כזו רצינית, היא לא נראתה כאילו היא מפריעה לו יותר מידי.
Holiday_Armadillo כתב:מה שצריך לחשוב עליו זה אם לא משלמים להנדריקס 800K,את מי מביאים במקומו וכמה יהיה צריך לשלם לו..
אין היום סנטרים אימתניים או אפילו בינוניים שיעלו משמעותית פחות מהנדריקס..
Holiday_Armadillo כתב:מה שצריך לחשוב עליו זה אם לא משלמים להנדריקס 800K,את מי מביאים במקומו וכמה יהיה צריך לשלם לו..
MTA2311 כתב:800 אלף זה סכום גבולי .. אני די בטוח שאפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו בסכום הזה(לא מעט כבר הוזכרו באשכולות השונים)..
קודי כתב:MTA2311 כתב:800 אלף זה סכום גבולי .. אני די בטוח שאפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו בסכום הזה(לא מעט כבר הוזכרו באשכולות השונים)..
להזכיר לך כמה באטיסטה ופישר מרוויחים?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שצריך לחשוב עליו זה אם לא משלמים להנדריקס 800K,את מי מביאים במקומו וכמה יהיה צריך לשלם לו..
הבעייה היא שהמחירים בשוק משתנים אבל התקציב של מכבי לא (לפחות לא באופן משמעותי)
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה שצריך לחשוב עליו זה אם לא משלמים להנדריקס 800K,את מי מביאים במקומו וכמה יהיה צריך לשלם לו..
לדעתי ב800 אלף דולר, ואפילו פחות אפשר למצוא בובה של סנטר שימלא למכבי את הצרכים בהגנה
קודי כתב:MTA2311 כתב:800 אלף זה סכום גבולי .. אני די בטוח שאפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו בסכום הזה(לא מעט כבר הוזכרו באשכולות השונים)..
ואני בטוחה שאפשר למצוא רכז ב-250K שמחלק 30 אסיסטים וקולע 26 נקודות וסנטר ב-450K שקולע 20 נקודות ומוריד 35 ריבאונדים..בעולם האמיתי השוק חרא יבש ושחקן כמו הנדריקס ב-800K זה מציאה..
שחף כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:800 אלף זה סכום גבולי .. אני די בטוח שאפשר למצוא שחקן יותר טוב ממנו בסכום הזה(לא מעט כבר הוזכרו באשכולות השונים)..
אתה רוצה את דווין סמית' בתור הסמול הפותח של מכבי בשנה הבאה? או שלאנגפורד ייקח את הרגליים שלו למקום אחר? או שפדרמן החליט לפתוח את הכיס ואף אחד פה לא יודע מזה?
asafb96 כתב:ואני בטוחה שאפשר למצוא רכז ב-250K שמחלק 30 אסיסטים וקולע 26 נקודות וסנטר ב-450K שקולע 20 נקודות ומוריד 35 ריבאונדים..בעולם האמיתי השוק חרא יבש ושחקן כמו הנדריקס ב-800K זה מציאה..
את רוצה לדבר רציני או לזרוק דברים לאוויר?
השוק לא חרא. אם תסתכלי באשכול הסקאוטינג תראי כמה שמות לא רעים בכלל, שיכולים לתת תרומה הגנתית מצוינת, טובה משל הנדריקס, במחיר נמוך יותר.
גם מאריץ' שהעלתי לא מזמן, יכול לעלות משהו כזה, אחרי הייבוש שלו, ומאריץ' זה חתיכת סנטר.
שחף כתב:כרמל, אלא אם מכבי באמת מצרפת שותף זה חוזה רע מאוד. מכבי לא צריכה לשלם לפי השוק באירופה, היא צריכה לעשות חישוב של אם משתלם להוציא סכום X על השחקן מתוך ידיעה שזה יכול לרדת מעמדה אחרת. רק אני רואה חור גדול בעמדות הרכז והסמול פורוורד במכבי?(עם כל הכבוד למשחק של יוגב מול האימפריה ממלחה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־3 אורחים