אחרי שקצת אפשר להתפרק, היום כבר יום רביעי,חשוב להבין שמחר יש עוד משחק, אני לא יודע איך מגיעים פסיכולוגית למשחק כזה, ובכן מה שראינו אתמול הייתה התעללות של שחקני פאו על מכבי, ומצד שני ראינו את ההתעללות של מכבי בעצמה שלא נתנה שום הקרבה ושום דבר.
דיוויד בלאט הוא מאמן מצויין ואני אחד האוהבים שלו , אבל אתמול הוא פשוט לא הגיב, עשה ניסיונות מיותרים.
אנחנו ראינו את מכבי השנה טובה יותר ששחקה ברוטציה קצרה וברורה, וזה מה שהיה צריך לעשות אתמול.
להגיע למשחק הזה בלי רכז זה פשוט חוסר אחריות, ראיתי אתמול את הפנים המתוסכלות של יוגב שניסה לשמור את דיאמנטידיס, אני מצטער לומר אבל באמת שכאב לי הלב, לשחקן כזה חמוד כמו אוחיון שמשתדל הרבה, אתה בא ורואה מפלצת של 3D בכל המובנים.
פאו מבצעת תרגילים בצורה מרשימה, שימו לב אתמול כל מי שחילק כדורים, אם זה דיאמנטידיס או שאראס, ראינו כמה זמן יש לו לכוון, לחשוב לשנות, ואיך הכל אוטומטי, מכבי נראתה אתמול כמו עדר ללא רועה, כמו קבוצה בלי מנהיג.
דברו במכבי על הקבוצה החזקה של פאו, על הקהל המפחיד, וידעו שצריך דרך והתכוננות, מה מכבי עשתה בחודש האחרון? אני לא יודע.
מדברים על עדר ללא רועה, תקראו לי לי איך שאתם רוצים אבל אם יש מישהו שכן יכול להנהיג אותנו זה פאפאלוקאס שמול השחקנים הגדולים של פאו יכול לתת המון מעצמו. גם אם ישרקו לו בוז וגם יאבד כדור, פאפאס איבד כדור וישר נשלח לספסל, מכבי אבדה 13 כדורים במחצית וכל השחקנים חזרו לשחק, אז מה הבעיה להחזיר את פאפאלוקאס.
אין יותר מדי מה לעשות לגבי המשחק מחר אבל זה חייב להשתנות ואם זה ישתנה יכול להיות שנראה תוצאה צמודה יותר. ואולי הרגשה טובה יותר ונוכל לגנוב נצחון בנוקיה.
זה ממש עצוב מה שחווינו אתמול ואי אפשר לומר שלא היינו מוכנים לזה.
אם פאפאלוקאס משחק מחר, אני לא אומר שננצח, אבל אני אומר שזה יהיה הרבה הרבה יותר טוב מאשר הניסיונות המוזרים אתמול של בלאט.
מגיעה מילה טובה לליאור שאני באמת לא יודע מדוע בלאט לא שיתף אותו יותר מדי. היחידים שתפקדו אתמול במשחק הוא קית ודווין, שגם דווין היה לא טוב במחצית השניה , ולנגפורד למרות 21 נקודות לא נכנס למשחק, המון איבודים 0 אסיסטים אבל קשה להאשים את שני השחקנים האלו שבסך הכל לפחות ניסו לעשות משהו במשחק.
אני חושב שאם בלאט לא משתמש מחר בפאפאלוקאס זה מחדל וזה חבל מאוד.
מצד אחד , בלאט מאמן טוב ואני מאוד אוהב אותו, יש לו עוד הזדמנות אחת לתקן מחר, ואני מקווה שמחר נראה משהו אחר שונה מגוון, לא שבלוני וסזיפי, חייבם לשנות משהו, נכון שאנחנו קבוצה גרועה אבל לתצוגה המביכה אתמול אין שום תירוץ, פאנאתינייקוס פשוט רחמה עלינו, אם אוברדוביץ לא היה מנסה ליצור עניין קצת ליום חמישי המשחק היה מגיע ל-50 ואני בכלל לא צוחק.
חברים וחברות, גבירותי ורבותי המשחק של אתמול עבר ונגמר מה שהיה היה, אנחנו באתמונה וחייבים לשנות משהו, חייבים לשנות גישה ובעזרת השם נצליח להפתיע!
כך או כך האהבה לפעמים כואבת, אבל אנחנו כאן כולנו לא מוותרים מראש