אתה עדיין מספר 1 שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אתה עדיין מספר 1 שלנו

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2012, 12:59

gandya כתב:
גם אולימפיאקוס וגם פאו לא כל כך שוות פיינל פור.

כמובן שאלו דברי הבל ממדרגה ראשונה, פאו לא שווה פינלפור? יש לך איזה נימוקים לכך? הסגל שלהם לא שונה בהרבה מזה שלקח את הגביע לפני שנה, נכון הם לא שווים זכייה, כי יש את ברצלונה, ובעיקר צסק"א, אבל להגיד שהקבוצה לא שווה פיינלפור זה כמובן דברי הבל.

על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?

רוצה לגלות לנו על איזה חצי קבוצה אתה מדבר? (או שאולי זה מידע מסווג?)
תן לי לעזור לך, מדובר בדיוק בשני שחקנים:אנטוניס פוטסיס, דרו-ניקולאס. אכן מדובר בשני שחקנים שמהווים אבדה לקבוצה, אבל בטח שלא מדובר ב"חצי קבוצה", אחרת היינו רואים משהו ממילאנו של השנה לא כך?

קודם כל אני מציע שתרגע, ותשמור על הלשון. זה שאתה לא מסכים עם משהו או לא יודע משהו, עדיין לא אומר שזה הבל הבלים.
נימוקים אתה רוצה? אז תלמד לקרוא! קבוצה שמתבססת על 2 וחצי שחקנים זקנים (או מזדקנים).
האם לדעתך דיאמנטידיס של שנה שעברה היה נותן לילד כמו אוחיון לחגוג עליו משחק אחרי משחק? באמת?
האם אתה חושב שבטיסט בן ה-35 כמעט היה חוגג על קבוצה כלשהי, שלא משחקת הגנת חילופים אוטומאטיים?
האם אתה יודע ששאראס בן ה-36 לא קלע העונה יותר מ 10 נקודות מול אף קבוצת יורוליג, אבל מול מכבי הוא עשה את זה 3 פעמים! מי אשם בזה? אולי בלאט? או שלדעתך ההנהלה אשמה?

על מנת לדייק, נציין גם שטפיץ' עזב אותם, למרות שהוא באמת לא היה שחקן משמעותי.
אי הצלחתה של מילאנו ממש לא קשורה לנושא, אז אנא ממך, אל תבלבל את המוח.
(לידיעתך מילאנו ניצחה את פאו באתונה. סתם שתדע.)
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 30 אפריל 2012, 13:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 13:14

"שטפיץ' עזב אותם"- במקרה של ילנקו, המונח היותר נכון יהיה הועזב.
אפשר לומר על דברים "דברי הבל" זה גם סוג של דעה, זה לא משהו שכוון כלפך, אלה אלה אמירה ספציפית שלך. (בדיוק כמו ה"אל תבלבל את המוח" שהרגע כתבת).

הם גם היו מאוד קרובים לסיים את עונת היורוליג, הרבה לפני הטופ16.

האם לדעתך דיאמנטידיס של שנה שעברה היה נותן לילד כמו אוחיון לחגוג עליו משחק אחרי משחק? באמת?

כן, שחקנים יציבים לא מאבדים את זה תוך עונה אחת(אלה אם כן מדובר בפציעה), מדובר בתהליך, לא ייתכן שתהיה נפילה משמעותית תוך עונה, כנ"ל לגבי בטיסט ש"חגג" הרבה העונה על הרבה קבוצות אחרות.
האם אתה יודע ששאראס בן ה-36 לא קלע העונה יותר מ 10 נקודות מול אף קבוצת יורוליג, אבל מול מכבי הוא עשה את זה 3 פעמים! מי אשם בזה? אולי בלאט? או שלדעתך ההנהלה אשמה?

ומה זה אמור להוכיח?! תמיד יש איזה שחקן וותיק שמצטיין פתאום אוט-אוף-זה-בלו זה קורה בכל סדרה, זה נורמלי לחלוטין.

בקצרה- יש רק מספר מצומצם של קבוצות העונה, שהיו יכולים לקרוא תיגר על פנא.: ראל-מדריד,סיינה,ברצלונה,צסק"א, בילבאו . כאשר יש רק 5 קבוצות במפעל שיכולים לקחת ממך את המקום בפיינל-פור(שבו יש 4 מקומות), ורק שניים מהרשימה הזו עולים עליך בכל פרמטר, הסיכוי שלך לא להיות בו הוא די נמוך, בוודאי שמדובר בקבוצה ששווה מקום בפיינל-פור.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 30 אפריל 2012, 13:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2012, 13:19

gandya כתב:

הם גם היו מאוד קרובים לסיים את עונת היורוליג, הרבה לפני הטופ16.

גם מכבי היתה קרובה לסיים את היורוליג הרבה לפני ההצלבה. בסך הכל זריקה אחת של באזילה בשניה האחרונה של המשחק נגד בארסה, אותה הזריקה שנכנסה, הסתובבה ויצאה החוצה, הפרידה בין מכבי לסיום מוקדם של עונת היורוליג. אז מה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 13:28

felix_r כתב:
gandya כתב:
גם אולימפיאקוס וגם פאו לא כל כך שוות פיינל פור.

כמובן שאלו דברי הבל ממדרגה ראשונה, פאו לא שווה פינלפור? יש לך איזה נימוקים לכך? הסגל שלהם לא שונה בהרבה מזה שלקח את הגביע לפני שנה, נכון הם לא שווים זכייה, כי יש את ברצלונה, ובעיקר צסק"א, אבל להגיד שהקבוצה לא שווה פיינלפור זה כמובן דברי הבל.

על זה שלא הצלחנו לעבור את פאו שבקייץ שיחררה חצי מהכוכבים שלה ושיחקה עם 2 וחצי שחקנים נורמאלים גם הם לקראת הפנסיה?

רוצה לגלות לנו על איזה חצי קבוצה אתה מדבר? (או שאולי זה מידע מסווג?)
תן לי לעזור לך, מדובר בדיוק בשני שחקנים:אנטוניס פוטסיס, דרו-ניקולאס. אכן מדובר בשני שחקנים שמהווים אבדה לקבוצה, אבל בטח שלא מדובר ב"חצי קבוצה", אחרת היינו רואים משהו ממילאנו של השנה לא כך?

קודם כל אני מציע שתרגע, ותשמור על הלשון. זה שאתה לא מסכים עם משהו או לא יודע משהו, עדיין לא אומר שזה הבל הבלים.
נימוקים אתה רוצה? אז תלמד לקרוא! קבוצה שמתבססת על 2 וחצי שחקנים זקנים (או מזדקנים).
האם אתה חושב שבטיסט בן ה-35 כמעט היה חוגג על קבוצה כלשהי, שלא משחקת הגנת חילופים אוטומאטיים?

על מנת לדייק, נציין גם שטפיץ' עזב אותם, למרות שהוא באמת לא היה שחקן משמעותי.
אי הצלחתה של מילאנו ממש לא קשורה לנושא, אז אנא ממך, אל תבלבל את המוח.

אובייקטיבית בקבוצה הזאת יש יותר כשרון ממה שיש במכבי. קיאמקוגלו, פפרגלו, קלאתס, וויוקאס, שאראס וסמית' הם שחקנים מצויינים שמשלימים נהדר את החוד של הסגל
שכולל את DD ואת בטיסט. אני גם בכוונה לא מזכיר את מאריץ' ולוגאן, שגם הם שחקנים טובים, אבל לא היו פקטור בסדרה הזאת, וגם לא את צרצריס ואת סאטו שגם הם שחקנים
טובים מאוד, שלא היתה להם ממש סדרה טובה.

אני חושב שבסדרה הזאת, דייויד ואוברדוביץ' יצאו בתיקו 2, ככה שקשה להגיד שדייויד לא הצליח בסדרה הזאת.

לדעתך הגנת החילופים היתה טעות, אבל אנחנו לא יודעים, אם מכבי היתה שומרת אישית רגילה, האם המצב היה טוב יותר - פשוט אי אפשר ולא נכון יהיה להגיד את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2012, 13:40

jol9,

בוא אני אגיד לך משהו, שקשה לבדוק עכשיו, אבל אני מקווה שתאמין לי.
בהצלבה של עונה שעברה בלאט ירד מהגנת החילופים אחרי המשחק הראשון וכמעט לא חזר אליה (אולי 5 דקות פה ושם). מאז הוא עשה את זה קאחה פתאום הפסיקה להמטיר עלינו גשם של שלשות וניצחנו אותה בקלות יחסית.

זה שההגנה שלנו לא היתה טובה מול פאו אפשר בקלות לבדוק על ידי הסטטיסטיקה.
את הסטטיסטיקה של שאראס כבר ציינתי למעלה.
כדאי לך לבדוק גם את הסטטיסטיקה של באטיסט, שדווקא בהצלבה האחוזים שלו מהשדה נסקו פלאים!
שים לב גם לדיאמנטידיס שבהצלבה פתאום עלה לסביבות 15 נקודות למשחק, כשבשלבים הקודמים היה קולע בסביבות 10.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 13:50

felix_r כתב:jol9,

בהצלבה של עונה שעברה בלאט ירד מהגנת החילופים אחרי המשחק הראשון וכמעט לא חזר אליה (אולי 5 דקות פה ושם). מאז הוא עשה את זה קאחה פתאום הפסיקה להמטיר עלינו גשם של שלשות וניצחנו אותה בקלות יחסית.

כדאי לך לבדוק גם את הסטטיסטיקה של באטיסט, שדווקא בהצלבה האחוזים שלו מהשדה נסקו פלאים!
שים לב גם לדיאמנטידיס שבהצלבה פתאום עלה לסביבות 15 נקודות למשחק, כשבשלבים הקודמים היה קולע בסביבות 10.

אני מאמין לך. אני גם לא אוהב את ההגנה הזאת, אבל יכול להיות שהשחקנים שיש היום במכבי, פשוט לא בנויים למשהו אחר. הרי דייויד עובד איתם באימונים ורואה את הדברים.

אני מאוד מקווה שבעונה הבאה, דייויד ייקבל את השחקנים שהוא רוצה, שיהיו פחות בלתמים, ואז נוכל לראות עד לאן דייויד יגיע עם הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2012, 13:56

jol9 כתב:

אני מאמין לך. אני גם לא אוהב את ההגנה הזאת, אבל יכול להיות שהשחקנים שיש היום במכבי, פשוט לא בנויים למשהו אחר. הרי דייויד עובד איתם באימונים ורואה את הדברים.

אני מאוד מקווה שבעונה הבאה, דייויד ייקבל את השחקנים שהוא רוצה, שיהיו פחות בלתמים, ואז נוכל לראות עד לאן דייויד יגיע עם הקבוצה.

למה לא בנוים?
אוחיון שומר טוב? כן.
לאנגפורד שומר טוב? כן.
סמית' שומר טוב? כן.
הנדריקס שומר טוב? כן. (פה אני לא כל כך מסכים, אבל זאת דעת הרוב)
אליהו/בלו - בעמדה הזאת אנחנו חלשים, אבל ניתן להשתמש בג'יימס, שהוכיח שכאשר הוא מוצב כגבוה שני ליד הנדריקס, הרחה שלנו ננעלת!

ואני בכוונה לא הזכרתי את סופו, שהוא בכלל לא רע בהגנה אישית רגילה, אבל גרוע בחילופים אוטומאטיים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 14:00

אתה עושה סלט

1)השקנים האלה(ובייחוד באטיסט), ידועים לכל אורך הקריירה כשקנים שמעלים ממוצעים ב"מאני-טיים".
2)איך זה משנה מה מכבי עשתה טוב, או לא טוב, אל מול השאלה האם לפנא "היה מקום" בפיינל-פור או לא היה?
כפי שכבר ציינתי רק 5(אם שכחתי משהו אז 6), קבוצות העונה היו מעומדים על פי יכולתם השנה לעלות לפייל-פור, כאשר ישנם רק שני קבוצות השנה במפעל שעולים על פנא ללא וויכוח בכל פרמטר, איך על קבוצה כזו אפשר להגיד "שאין לה מקום בפיינל-פור"?

יותר מזה אם נעבור עכשיו למכבי- האם לדעתך לו הסדרה של מכבי הייתה מול כל אחת משלושת האחרות מכבי הייתה מובסת בסדרה? אני בטוח שהיינו נותנים "פייט-טוב" מול קבוצות כמו סיינה, בלבאו, או ראל-מדריד, אולי אף עולים, בטח שלא היינו מובסים.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 30 אפריל 2012, 14:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 אפריל 2012, 14:11

אני מסכים מאוד עם הדברים של פליקס ואני חושב שזאת הביקורת המשמעותית והעיניינית ביותר שיש גם לי על בלאט.
הגנת החילופים של מכבי באמת נראתה לי מאוד לא ברורה ואני מתקשה להבין מדוע בלאט דבק בה, גם אחרי שהיא הובילה למיס-מצ'ים אבסורדים במהלך העונה ובפרט בסדרה מול פאו.

אגב, ראיתי את גליל לא מזמן משחקת מצ'-אפ זון ונזכרתי כמה ההגנה הזו הועילה למכבי של השנים הגדולות.
מעניין מדוע דוקא בלאט החליט לזנוח אותה ולדבוק בהגנת החילופים הלא מי יודע כמה חכמה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2012, 14:13

gandya כתב:

אתה עושה סלט

1)השקנים האלה(ובייחוד באטיסט), ידועים לכל אורך הקריירה כשקנים שמעלים ממוצעים ב"מאני-טיים".
2)איך זה משנה מה מכבי עשתה טוב, או לא טוב, אל מול השאלה האם לפנא "היה מקום" בפיינל-פור או לא היה?
כפי שכבר ציינתי רק 5(אם שכחתי משהו אז 6), קבוצות העונה היו מעומדים על פי יכולתם השנה לעלות לפייל-פור, כאשר ישנם רק שני קבוצות השנה במפעל שעולים על פנא ללא וויכוח בכל פרמטר, איך על קבוצה כזו אפשר להגיד "שאין לה מקום בפיינל-פור"?

יותר מזה אם נעבור עכשיו למכבי- האם לדעתך לו הסדרה של מכבי הייתה מול כל אחת משלושת האחרות מכבי הייתה מובסת בסדרה? אני בטוח שהיינו נותנים "פייט-טוב" מול קבוצות כמו סיינה, בלבאו, או ראל-מדריד, אולי אף עולים, בטח, היינו יוצאים מובסים.

גם מיקי ברקוביץ' תמיד התעלה ברגעים הגדולים והוא לא כל כך רחוק בגיל משאראס ובאטיסט. בוא ונחזיר אותו בעונה הבאה!

כפי שכבר אמרתי קודם, לדעתי פאו של העונה היא לא קבוצה שהגיע לה להיות בפיינל פור. למזלה הגדול של פאו היא פגשה בהצלבה את מכבי.
השחקנים של מכבי נתנו בסדרה הזאת 200% השקעה ובגלל זה נוצר רושם כאילו מבחינתנו עשינו את המאקסימום, אבל לדעתי זה פשוט לא נכון ובניגוד לשחקנים, המאמן לא עשה את המאקסימום מבחינתו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 30 אפריל 2012, 14:27

גם מיקי ברקוביץ' תמיד התעלה ברגעים הגדולים והוא לא כל כך רחוק בגיל משאראס ובאטיסט. בוא ונחזיר אותו בעונה הבאה!

מה יש לך עם באטיסט? הבחור קרוב מאוד בגילו לבחור בשם קובי(אם יצא לך להכיר, אחד שממטיר 30 נקודות למשחק בנב"א), שאקיל שבגילו של באטיסט עדיין דרס בערך כל מה שזז, על מה אתה מדבר?!
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 14:30

felix_r כתב:
jol9 כתב:

למה לא בנוים?
אוחיון שומר טוב? כן.
לאנגפורד שומר טוב? כן.
סמית' שומר טוב? כן.
הנדריקס שומר טוב? כן. (פה אני לא כל כך מסכים, אבל זאת דעת הרוב)
אליהו/בלו - בעמדה הזאת אנחנו חלשים, אבל ניתן להשתמש בג'יימס, שהוכיח שכאשר הוא מוצב כגבוה שני ליד הנדריקס, הרחה שלנו ננעלת!

ואני בכוונה לא הזכרתי את סופו, שהוא בכלל לא רע בהגנה אישית רגילה, אבל גרוע בחילופים אוטומאטיים.

אני לא יודע להגיד. בשורה התחתונה, זאת ההגנה שדייויד בחר. האם זאת טעות או לא, אני לא יודע, בהחלט אפשר להתווכח על זה.

אולי אתה צודק, לא יודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אפריל 2012, 17:51

לפי רועי גולדסטון יש סיכוי שפליקס יהיה מרוצה, כי הוא טוען שבלאט בכלל לא שש היום לחתום על חוזה חדש במכבי. הוא מזכיר את ריאל כאופציה אפשרית, אני בכלל לא אתפלא אם הם יציעו לו סכום רציני הקיץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 17:54

yarinsaky כתב:לפי רועי גולדסטון יש סיכוי שפליקס יהיה מרוצה, כי הוא טוען שבלאט בכלל לא שש היום לחתום על חוזה חדש במכבי. הוא מזכיר את ריאל כאופציה אפשרית, אני בכלל לא אתפלא אם הם יציעו לו סכום רציני הקיץ.

אני חושב שכשפליקס ייראה את המחליף של בלאט, אז הוא כבר לא יהיה כ"כ מרוצה... :duh
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2012, 17:54

felix_r כתב:כפי שכבר אמרתי קודם, לדעתי פאו של העונה היא לא קבוצה שהגיע לה להיות בפיינל פור.

הגדרה של קבוצה שראויה לפיינל פור היא קבוצה שיש פחות מ-4 קבוצות אחרות באירופה שניתן להגיד שהם טובות ממנה.
צסקא ובארסה טובות מפאו באופן די מובהק, אבל אני בספק אם ניתן לציין עוד 2 קבוצות באירופה שטובות מפאו.
לכן אני בהחלט חושבת שפאו ראויה לפיינל פור.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אפריל 2012, 17:55

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:לפי רועי גולדסטון יש סיכוי שפליקס יהיה מרוצה, כי הוא טוען שבלאט בכלל לא שש היום לחתום על חוזה חדש במכבי. הוא מזכיר את ריאל כאופציה אפשרית, אני בכלל לא אתפלא אם הם יציעו לו סכום רציני הקיץ.

בד"כ אחרי שמאמן בכיר עוזב מגיע עב"מ . :frightened קטש ? אפי ? ספאחיה הצעיר והמבוהל ? רק תבחר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2012, 18:05

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

בד"כ אחרי שמאמן בכיר עוזב מגיע עב"מ . :frightened קטש ? אפי ? ספאחיה הצעיר והמבוהל ? רק תבחר.

אין הרבה מועמדים חוץ מגודס ושמיר. שניהם בסדר, אבל צריך לקחת בחשבון ששניהם יתגלחו על חשבונה של מכבי, ועם הסבלנות הידועה של ההנהלה, סביר להניח
שהם לא יחזיקו מעמד יותר מעונה אחת.
דייויד הוא המאמן האופטימלי עבור מכבי הנוכחית, עם ההנהלה הנוכחית. הוא איש מקצוע מהרמה הגבוהה, מוכן לוותר על כסף, בשביל לחיות ולעבוד בארץ, עובד קשה מאוד,
מביא הישגים ותארים, וגם סה"כ לא איש קשה כמו צביקה או פיני.
אם גם אותו ההנהלה תצליח לדחוק החוצה, אז באמת שאנחנו צפויים לעבור רכבת מאמנים עוד הרבה זמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 30 אפריל 2012, 18:12

אפילו לא רוצה לחשוב על האפשרות שבלאט לא יהיה פה בעונה הבאה. זה משהו שלא ישכחו לפדרמן אלא אם המאמן שיבוא יצליח בענק (אבל לא הייתי בונה על זה).
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אפריל 2012, 18:14

עונה אחת ? לפעמים זה נגמר בשליש עונה כמו קטש.
מאמן מכבי חייב להיות אדם מנוסה , אפילו מנוסה מאוד. גם פיני שהגיע בלי ניסיון יורוליג, עבר כל דבר אפשרי בקריירה שלו בליגה ונתן עונה יפה עם גליל באירופה.
אני מאוד חושש שיקמבנו כאן משהוא.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי orelzor » 30 אפריל 2012, 19:19

אני חושב שהשירה דיוויד תישאר היא בכלל לפדרמן :bigsmile3