המצב קשה והמטרות ישתנו בהתאם - אשכול מטרות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המצב קשה והמטרות ישתנו בהתאם - אשכול מטרות

הודעהעל ידי yellowaura » 03 יולי 2012, 17:28

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:בואו נפשט את זה..
מה ההישג מינימום שהייתם מקבלים ולאן נראה לכם מכבי מכוונים?

הישג המינימום לכל הדעות הוא טופ 16, אבל עבור מועדון כמו מכבי, לכוון לטופ 16 זה ממש לא לעניין, והיא חייבת לכוון לפיינל פור. בגלל זה,
הרוב סה"כ היו מרוצים מה"הישג" של מכבי העונה - הצלבה.

הישג המינימום= אין. אני אקבל גם אי מעבר שלב הבתים בהנחה שההנהלה עשתה את המקסימום. ומה המקסימום ? כמו שהגדילו את מחיר המנויים באופן מטורף במהלך 10 שנים האחרונות כך היה צריך לעלות את התקציב במעט. התקציב אמור להיות 25 מיליון ותקציב השחקנים לגדול באופן יחסי כ- 12 מיליון דולר. או להשאיר את התקציב הכולל אותו דבר ולקצץ במשכורות ההנהלה ואחרות על מנת לעלות תקציב שחקנים בכ- 3 מיליון.

לא מעניין אותי שצסק"א תהיה אם תקציב של 40 מיליון יורו...אני ממש לא מכוון להתחרות באירופה אבל נראה שהמגמה של ההנהלה היא שבגלל שלכאורה אין סיכוי להתחרות אז רק מקטינים את התקציב. זה מצב אבסורד ולא הוגן לבעלי המנויים ולאוהדים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 17:31

מתAMסרת כתב:
jol9 כתב:

הישג המינימום לכל הדעות הוא טופ 16, אבל עבור מועדון כמו מכבי, לכוון לטופ 16 זה ממש לא לעניין, והיא חייבת לכוון לפיינל פור. בגלל זה,

אני חושבת שהיו מרוצים מההישג של מכבי העונה רק בגלל הפייט והרמה בסדרה מול פאנא ואוברדוביץ.
אם זה היה מסתיים ב- 3 - 0 לפאנא, או אם היינו נראים בסדרה הזו כמו שנראנו במשחק הראשון, סביר שלא היו מרוצים מההישג הזה, ואני חושבת שהרוב היה קוטל את העונה.
מכבי תמיד כיוונה לפיינל פור ואני מסכימה שהיא תמיד צריכה לכוון לשם.

צודקת בכל מילה, העונה שפיני חזר, וחטפנו בראש(תבוסות של ממש) מכל ספרדייה, הייתה זוועה. הדבר היחיד שלא הוציא אותי באופן אישי לגמרי מהכלים, זו המחשבה שלפחות בעונה הבאה יש מאמן על הקווים..
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 03 יולי 2012, 17:46

gandya כתב:
מתAMסרת כתב:
jol9 כתב:

אני חושבת שהיו מרוצים מההישג של מכבי העונה רק בגלל הפייט והרמה בסדרה מול פאנא ואוברדוביץ.
אם זה היה מסתיים ב- 3 - 0 לפאנא, או אם היינו נראים בסדרה הזו כמו שנראנו במשחק הראשון, סביר שלא היו מרוצים מההישג הזה, ואני חושבת שהרוב היה קוטל את העונה.
מכבי תמיד כיוונה לפיינל פור ואני מסכימה שהיא תמיד צריכה לכוון לשם.

צודקת בכל מילה, העונה שפיני חזר, וחטפנו בראש(תבוסות של ממש) מכל ספרדייה, הייתה זוועה. הדבר היחיד שלא הוציא אותי באופן אישי לגמרי מהכלים, זו המחשבה שלפחות בעונה הבאה יש מאמן על הקווים..

אני חושבת שזה פחות ההפסדים כמו הכבוד והמוניטין שיש סדרה מול פאנא ואוברדוביץ , ואין מול אף אחד אחר, אולי להוציא צסקא ומסינה.
והעובדה שעמדנו בכבוד בסדרה ואפילו רחוקים מרחק פסע מהעפלה לפיינר פור בעצם עשו את העונה ואת ההישג.
מתAMסרת

הודעהעל ידי מקובי » 03 יולי 2012, 22:41

yellowaura כתב:
jol9 כתב:

הישג המינימום= אין. אני אקבל גם אי מעבר שלב הבתים בהנחה שההנהלה עשתה את המקסימום. ומה המקסימום ? כמו שהגדילו את מחיר המנויים באופן מטורף במהלך 10 שנים האחרונות כך היה צריך לעלות את התקציב במעט. התקציב אמור להיות 25 מיליון ותקציב השחקנים לגדול באופן יחסי כ- 12 מיליון דולר. או להשאיר את התקציב הכולל אותו דבר ולקצץ במשכורות ההנהלה ואחרות על מנת לעלות תקציב שחקנים בכ- 3 מיליון.

לא מעניין אותי שצסק"א תהיה אם תקציב של 40 מיליון יורו...אני ממש לא מכוון להתחרות באירופה אבל נראה שהמגמה של ההנהלה היא שבגלל שלכאורה אין סיכוי להתחרות אז רק מקטינים את התקציב. זה מצב אבסורד ולא הוגן לבעלי המנויים ולאוהדים.

לפני שנתיים מיץ' גולדהאר הגיע למכבי כדורגל והעמיד תקציב של 100 מיליון שקל, שזה תקציב שלא היה פה בארץ.
מכבי כדורגל כידוע לכולם- לא זכתה בשום דבר.

אני מעדיף תקציב מאוזן של 20 מיליון דולר עם שחקנים שהמאמן רוצה לעומת תקציב של 25 מיליון דולר בשביל להגיד שהבאנו שחקנים גדולים ויקרים.

הנדריקס שווה 1.2 מיליון דולר? אידסון שווה 2 מיליון אירו? לדעתי לא.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 יולי 2012, 22:54

מקובי כתב:
yellowaura כתב:
jol9 כתב:

לפני שנתיים מיץ' גולדהאר הגיע למכבי כדורגל והעמיד תקציב של 100 מיליון שקל, שזה תקציב שלא היה פה בארץ.

אני מעדיף תקציב מאוזן של 20 מיליון דולר עם שחקנים שהמאמן רוצה לעומת תקציב של 25 מיליון דולר בשביל להגיד שהבאנו שחקנים גדולים ויקרים.

הבעיה היא שגם ה-20 מליון לא נראים באופק, "שחקנים שהמאמן רוצה" אין במחירים שהבעלים נותנים..
אף אחד לא כעס שלא הצליחו להשאיר את איידסון כי זה באמת קיצוני, אבל הנדריקס היה מוכן להשאר בהרבה פחות ורבו על 30K, לא מוכנים להעמיד תקציבים נורמאלים..

זה מה שיש עד עכשיו:

ברוטו בדולר:

C: שרמדיני 690K
PF: אליהו 1.1M
SF: סמית' 690K, פניני 700K
SG: לאנדסברג 511K (בערך)
PG: היקמן 440K

6 שחקנים בסכום ברוטו של 4,131,00 על פי הערכות התקציב שחקנים הוא 50% (קשה לי להאמין שכ"כ מעט, אבל נגיד), אתה רואה את מכבי מביאים עוד חמישה שחקנים בשש מליון דולר שאחד מהם צפוי להיות ישראלי של 200 אלף אם לא שניים כאלה?
יחתימו בטח עוד שלושה זרים של 400K, 800K, ו-700K, עוד ישראלי של 200K והלפרין ב-730K שזה ביחד עוד 3 מליון דולר ברוטו, ואז התקציב יהיה רחוק מאוד מעשרים מליון דולר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 04 יולי 2012, 04:25

מקובי כתב:
yellowaura כתב:
jol9 כתב:

ספציפית שני אלו לא , אבל שחקן עם פוטנציאל כמו פארגו היה שווה את הסכומים האלו וכך גם מוריס בזמנו .....
אם איידסון היה צעיר בכמה שנים ועוד היה לו לאן להתקדם אז כן .
לגבי הנדריקס , לטעמי הוא הראה את מלוא הפוטנציאל שלו במכבי ומי שתקח אותו לא תקבל ממנו יותר .

זה מצחיק שכל פעם שמדברים על מילאנו , פנר או פילזן ...או כל קבוצה עשירה אחרת שלא הגיעו להישגים בעבר למרות הכסף הגדול , אז כולם חושבים שגם הפעם זה לא יצליח להם .
אולי הפעם הם החתימו כן את השחקנים והמאמן הנכון בשביל להצליח ??
אפשר לבנות קבוצה ב-20 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון , אבל יהיה יותר קל לבנות קבוצה ב-30 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון .
זה תלוי מי בונה ואיך בונים . אני בטוח שאם מכבי היו מעמידים כל עונה תקציב כמו של צסק"א אז היורוליג הייתה הופכת להיות קופליג 2 כי יש במכבי אנשים עם ים ניסיון ויכולת לבנות קבוצה בטח אם אין מגבלות תקציב....
עם כל הכבוד למסינה למשל , אני לא חושב שבניית קבוצה זה הצד החזק שלו והוא נכשל בריאל בגדול בתחום הזה . מבחינת יכולת לזהות פוטנציאל של שחקנים ובאמת לטפח אותם בלאט עולה עליו בהרבה .
בקיצור תקציב גדול זה מתכון טוב להצלחה אם אתה יודע מה לעשות איתו וזה בטח עדיף על תקציב קטן שאתה יודע מה לעשות איתו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקובי » 04 יולי 2012, 09:59

ספציפית שני אלו לא , אבל שחקן עם פוטנציאל כמו פארגו היה שווה את הסכומים האלו וכך גם מוריס בזמנו .....
לגבי הנדריקס , לטעמי הוא הראה את מלוא הפוטנציאל שלו במכבי ומי שתקח אותו לא תקבל ממנו יותר .

זה מצחיק שכל פעם שמדברים על מילאנו , פנר או פילזן ...או כל קבוצה עשירה אחרת שלא הגיעו להישגים בעבר למרות הכסף הגדול , אז כולם חושבים שגם הפעם זה לא יצליח להם .
אפשר לבנות קבוצה ב-20 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון , אבל יהיה יותר קל לבנות קבוצה ב-30 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון .
זה תלוי מי בונה ואיך בונים . אני בטוח שאם מכבי היו מעמידים כל עונה תקציב כמו של צסק"א אז היורוליג הייתה הופכת להיות קופליג 2 כי יש במכבי אנשים עם ים ניסיון ויכולת לבנות קבוצה בטח אם אין מגבלות תקציב....
עם כל הכבוד למסינה למשל , אני לא חושב שבניית קבוצה זה הצד החזק שלו והוא נכשל בריאל בגדול בתחום הזה . מבחינת יכולת לזהות פוטנציאל של שחקנים ובאמת לטפח אותם בלאט עולה עליו בהרבה .
בקיצור תקציב גדול זה מתכון טוב להצלחה אם אתה יודע מה לעשות איתו וזה בטח עדיף על תקציב קטן שאתה יודע מה לעשות איתו .

פארגו להזכירך סיכם במכבי, ככה שמכבי כן היתה מוכנה לשדרג לו את החוזה בצורה משמעותית (ובצדק)- זה שהוא הלך להגשים חלום זה כבר עניין אחר.
לגבי מוריס- אני לא זוכר מה הוא קיבל בצסק"א, אבל אני די בטוח שזה היה לא מעט.
אם מכבי משדרגים לשחקן חוזה לרמה של נניח 2 מיליון דולר זה בא בחשבון על שחקנים אחרים, אני לא רוצה פה קבוצה של ארויו ביחד עם חבורת נגרים...
הנקודה שלי היא שמכבי משקיעה כסף בשחקנים שהיא חושבת ששווים את זה- הם באים בעונה הראשונה יחסית בזול ואם הם נותנים עונה טובה אז מנסים לשדרג להם את החוזה ולהשאיר אותם לתקופה ארוכה יותר.

לרגע לא אמרתי שקבוצות עם תקציב גדול לא יצליחו, אמרתי שתקציב גדול הוא לא ערובה להצלחה, לא בטווח הקצר ובטח לא בטווח הארוך (שהמנהלים יכולים לעזוב)
מסכים איתך שעניין תקציב הוא מאוד משמעותי בבניית קבוצה, אבל יש אילוצים לפעמים.
מקובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יולי 2012, 10:01

מקובי כתב:

פארגו להזכירך סיכם במכבי, ככה שמכבי כן היתה מוכנה לשדרג לו את החוזה בצורה משמעותית (ובצדק)- זה שהוא הלך להגשים חלום זה כבר עניין אחר.
לגבי מוריס- אני לא זוכר מה הוא קיבל בצסק"א, אבל אני די בטוח שזה היה לא מעט.
אם מכבי משדרגים לשחקן חוזה לרמה של נניח 2 מיליון דולר זה בא בחשבון על שחקנים אחרים, אני לא רוצה פה קבוצה של ארויו ביחד עם חבורת נגרים...
הנקודה שלי היא שמכבי משקיעה כסף בשחקנים שהיא חושבת ששווים את זה- הם באים בעונה הראשונה יחסית בזול ואם הם נותנים עונה טובה אז מנסים לשדרג להם את החוזה ולהשאיר אותם לתקופה ארוכה יותר.

לרגע לא אמרתי שקבוצות עם תקציב גדול לא יצליחו, אמרתי שתקציב גדול הוא לא ערובה להצלחה, לא בטווח הקצר ובטח לא בטווח הארוך (שהמנהלים יכולים לעזוב)
מסכים איתך שעניין תקציב הוא מאוד משמעותי בבניית קבוצה, אבל יש אילוצים לפעמים.

פארגו חתם במכבי ולא סיכם

מוריס אם אני לא טועה קיבל 1.7 מליון יורו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 יולי 2012, 06:31

מילה על הניהול: מכבי, שחוששת מהפציעה של שרמדיני, עדיין לא מצאה זמן להטיס אותו מגרוזיה לארץ בשביל בדיקות רפואיות. לעומתה, מילאנו, שרק החתימה השבוע את לנגפורד, הטיסה אותו כבר היום מארה"ב הרחוקה לאיטליה בשביל בדיקות רפואיות, בדיוק כמו שצסק"א עשתה עם ג'קסון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 06 יולי 2012, 07:52

קודי כתב:מילה על הניהול: מכבי, שחוששת מהפציעה של שרמדיני, עדיין לא מצאה זמן להטיס אותו מגרוזיה לארץ בשביל בדיקות רפואיות. לעומתה, מילאנו, שרק החתימה השבוע את לנגפורד, הטיסה אותו כבר היום מארה"ב הרחוקה לאיטליה בשביל בדיקות רפואיות, בדיוק כמו שצסק"א עשתה עם ג'קסון.

הוא לא עבר בדיקות באיטליה לפני החתימה על החוזה?
Dperk

הודעהעל ידי מתAMסרת » 06 יולי 2012, 17:16

Dperk כתב:
קודי כתב:מילה על הניהול: מכבי, שחוששת מהפציעה של שרמדיני, עדיין לא מצאה זמן להטיס אותו מגרוזיה לארץ בשביל בדיקות רפואיות. לעומתה, מילאנו, שרק החתימה השבוע את לנגפורד, הטיסה אותו כבר היום מארה"ב הרחוקה לאיטליה בשביל בדיקות רפואיות, בדיוק כמו שצסק"א עשתה עם ג'קסון.

הוא לא עבר בדיקות באיטליה לפני החתימה על החוזה?

עד כמה שזוכרת, החתימה מותנת בבדיקות שהשחקן אמור לעבור בארץ.
זה באמת מוזר שלא שמענו בגיזרה שלו כלום.
מתAMסרת

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים