מקובי כתב:yellowaura כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:בואו נפשט את זה..
מה ההישג מינימום שהייתם מקבלים ולאן נראה לכם מכבי מכוונים?
הישג המינימום לכל הדעות הוא טופ 16, אבל עבור מועדון כמו מכבי, לכוון לטופ 16 זה ממש לא לעניין, והיא חייבת לכוון לפיינל פור. בגלל זה,
הרוב סה"כ היו מרוצים מה"הישג" של מכבי העונה - הצלבה.
הישג המינימום= אין. אני אקבל גם אי מעבר שלב הבתים בהנחה שההנהלה עשתה את המקסימום. ומה המקסימום ? כמו שהגדילו את מחיר המנויים באופן מטורף במהלך 10 שנים האחרונות כך היה צריך לעלות את התקציב במעט. התקציב אמור להיות 25 מיליון ותקציב השחקנים לגדול באופן יחסי כ- 12 מיליון דולר. או להשאיר את התקציב הכולל אותו דבר ולקצץ במשכורות ההנהלה ואחרות על מנת לעלות תקציב שחקנים בכ- 3 מיליון.
לא מעניין אותי שצסק"א תהיה אם תקציב של 40 מיליון יורו...אני ממש לא מכוון להתחרות באירופה אבל נראה שהמגמה של ההנהלה היא שבגלל שלכאורה אין סיכוי להתחרות אז רק מקטינים את התקציב. זה מצב אבסורד ולא הוגן לבעלי המנויים ולאוהדים.
לפני שנתיים מיץ' גולדהאר הגיע למכבי כדורגל והעמיד תקציב של 100 מיליון שקל, שזה תקציב שלא היה פה בארץ.
מכבי כדורגל כידוע לכולם- לא זכתה בשום דבר.
אני מעדיף תקציב מאוזן של 20 מיליון דולר עם שחקנים שהמאמן רוצה לעומת תקציב של 25 מיליון דולר בשביל להגיד שהבאנו שחקנים גדולים ויקרים.
הנדריקס שווה 1.2 מיליון דולר? אידסון שווה 2 מיליון אירו? לדעתי לא.
ספציפית שני אלו לא , אבל שחקן עם פוטנציאל כמו פארגו היה שווה את הסכומים האלו וכך גם מוריס בזמנו .....
אם איידסון היה צעיר בכמה שנים ועוד היה לו לאן להתקדם אז כן .
לגבי הנדריקס , לטעמי הוא הראה את מלוא הפוטנציאל שלו במכבי ומי שתקח אותו לא תקבל ממנו יותר .
זה מצחיק שכל פעם שמדברים על מילאנו , פנר או פילזן ...או כל קבוצה עשירה אחרת שלא הגיעו להישגים בעבר למרות הכסף הגדול , אז כולם חושבים שגם הפעם זה לא יצליח להם .
אולי הפעם הם החתימו כן את השחקנים והמאמן הנכון בשביל להצליח ??
אפשר לבנות קבוצה ב-20 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון , אבל יהיה יותר קל לבנות קבוצה ב-30 מליון שתנצח קבוצה ב-40 מליון .
זה תלוי מי בונה ואיך בונים . אני בטוח שאם מכבי היו מעמידים כל עונה תקציב כמו של צסק"א אז היורוליג הייתה הופכת להיות קופליג 2 כי יש במכבי אנשים עם ים ניסיון ויכולת לבנות קבוצה בטח אם אין מגבלות תקציב....
עם כל הכבוד למסינה למשל , אני לא חושב שבניית קבוצה זה הצד החזק שלו והוא נכשל בריאל בגדול בתחום הזה . מבחינת יכולת לזהות פוטנציאל של שחקנים ובאמת לטפח אותם בלאט עולה עליו בהרבה .
בקיצור תקציב גדול זה מתכון טוב להצלחה אם אתה יודע מה לעשות איתו וזה בטח עדיף על תקציב קטן שאתה יודע מה לעשות איתו .